jag trodde jag sett det mesta

publicerat 2010-07-31 klockan 13:27:57


nu har jag klätt på mig, får se vart dagen för mig .
peace.

nu sitter du som en fjäril i natten

publicerat 2010-07-31 klockan 13:06:02


Grekiska Lisiska piroger med mangold och fetaost.


blekfisar inne i ugnen! ^^


mangoldochfetaostpirog - getostpirog
oj! ser betydligt äckligare ut på bilden än vad de var!!!


När jag bodde i Malmö och hade gångavstånd till allt och alla, gick jag ofta till en grekisk affär, som låg precis vid Möllan(typ mitt emot Möllans ost) och köpte grekiska piroger. De godaste jag någonsin ätit! De hade två sorter, en med fetaost och en med spenat. Plötsligt la affären ner för ungefär ett år sen, och jag blev tvungen att leva i misär. Utan mina Piroger. Men så, nu, kom jag på att jag kunde göra egna!
Lite hemmaodlad mangold fick ersätta spenaten och lite hackad lök steks i smör. I med en vitlöksklyfta och lite oregano eller basilika. När detta gojsat ihop sig hällde jag i hackad fetaost, rullade in allt i filodegsknyten och in i ugnen (200 grader, 20-30 minuter). De två på översta bilden friterade jag i en stekpanna. De blev ju självklart de godaste rullarna, med därmed också de mest onyttiga :(
Det råkade bli lite filodeg över, så jag rotade runt lite i kylen efter något att ersätta fyllningen med. det fick bli getost. Gudomligt goda hehe^^ (observera att de blir mindre och kräver kortare tid i ugnen)


this song is the cross that i bare

publicerat 2010-07-31 klockan 11:51:08

favourite denim shorts

har så svårt att välja :O
båda är favoriter jue !
Första: Mammas gamla avklippta jeans
Andra: Från Weekday
my loves ♥

det är mitt eget fel, vad som hände med oss två

publicerat 2010-07-31 klockan 10:53:41

gissa coolingen


Nicole Richie är rätt svar.
bildkälla.

You may try to ignore that it means more than that.

publicerat 2010-07-31 klockan 02:33:06

00.20

tjugo minuter över tolv.

då lade jag mig i sängen i hopp av en god natts sömn. Saker och ting blir aldrig som man önskar. Två timmar senare: jag är fortfarande vaken. Men iaf inte kissnödig. Längre. Två gånger har jag besökt toan för er som undrar. Det är två gånger för mycket! Jag har även sorterat lite smycken och nålat färdigt klänningen, så när jag vaknar imorgon bitti är det bara att sätta igång symaskinen och en kvart senare ska den vara färdig! :)
saken är den att jag inte kan somna. Jag vet inte vad jag ska göra. Får väl fortsätta att stirra in i mörkret och tänka på saker som inte ger mig mardrömmar.. Måste dock byta ställning för jag börjar få ont i min axel :( Hoppas verkligen att ni har det bättre än mig ikväll! Puss<3

Streetlife, people. Living just to find emotion.

publicerat 2010-07-30 klockan 19:19:42



Sån jädra grym tjej. Avundsjukan är på högsta nivå. Jag dör lite när jag ser hennes kropp. Dör.
Signe.

tell me once again how we're just gonna be friends

publicerat 2010-07-30 klockan 19:10:45

har egentligen aldrig gillat Robyn. Och så kommer hon nu och gör ett sånt jädra bra album.

Jag förstår ingenting.


i can't help falling in love with you

publicerat 2010-07-30 klockan 17:22:45


Rookie Blue -Frälst!

Rookie Blue handlar först och främst om fem nyblivna poliser som kastas ut i deras nya äventyrsfyllda vardag. För er som såg Everwood för några år sen känner förmodligen igen Dov Epstein (Ephram i Everwood), och från serien Life as we know it som gick på femman typ 2006 kommer den grymt söta Missy Peregrym som spelar Andy McNally.

Var enda minut av avsnitten är fyllda av spänning, glädje, absolut uppriktig njutning. Detta är policernas Greys Anatomy. Totalt underbar serie.
♥!

and the whole world smells like fresh paint

publicerat 2010-07-30 klockan 16:37:27






Hastigt och plötsligt bestämde jag mig för att springa ner på stan. Det regnade inte så mycket precis när jag gick ut, men så fort jag kommit utom synhåll hem så börjar det ösa ner. Självklart är jag för lat (och envis) för att gå hem så jag fortsätter ner till stan. Tur var väl det ändå, för tänk så hade jag inte gått in på h&m och tagit den sista 37:orna av de leomönstrade kilklackarna !? gorgeus♥ Jag är inte (eller har i alla fall aldrig sett mig som) en kilklacksmänniska. Har liksom försökt undvika dem, men då dessa underbaringar kostade 99 kr(!) kunde jag bara inte säga nej :) Jag har inte gått i dem än, eftersom min lilltå skriker vid minsta beröring pga. ett litet skavsår.
Peace-örhänget fanns inne i ur & penn, korsörhängena hittas på Glitter. När jag väl kom bort till Gina så tänkte jag hitta en stickad tröja, som är "trasig" (den ska vara så). Den hittades självklart inte eftersom alla 13åringar sprang runt och var i vägen. Så det sket sig. Men jag hittade en leo-tunika som jag i alla fall bestämde mig för att pröva. Och vad hittar jag inte inne i mitt omklädningsrum förutom den stickade myströjan? Visserligen var den skiitful, men jag gav den lilla vita tishan som hände brevid en chans, och vi blev kära i varann ^^
Linnet och legginsen fanns inne på bikbok. UUUNNNDDDEEERRRBBBAAARRRTTT sköna leggins. Jag tänker spendera hela hösten i dem!♥:)


I'm a hazard to myself

publicerat 2010-07-30 klockan 15:31:07


jag är genomvåt efter att tre timmars vandring i Växjö-regn.
Ska torka mig och fixa lite, sen så ska jag visa er lite av vad jag köpt ;)
C ya soon♥

though hope is frail, it's hard to kill

publicerat 2010-07-29 klockan 22:42:30


fult ..eller vackert?

Jag och min bästa vän (paint) fantiserade runt lite, och plötsligt så hade jag ett ansikte med två exakta halvor.
Så skulle jag ha sett ut om det inte skulle skett en enda mutation i någon av alla de miljontals celler jag har i kroppen. Läskigt, med tanke på hur konstig jag ser ut!

Om du vill kolla hur du skulle se ut så följ bara dessa löljligt lätta stegen:
1. Ta en bild på dig själv precis framifrån
2. Öppna bilden i Paint
3. Klicka på markering-ikonen och markera halva ansiktet, och var noggrann så att det är på mitten av nästippen, och i vecket på överläppen
4. Kopiera ansiktshalvan och klistra in den igen.
5. Högerklicka inom det markerade området och tryck på vänd/rotera. När den nya "lådan" dyker upp ska du välja Vänd vågrätt om den inte redan är vald, och tryck sedan på OK
6. För den nya ansiktshalvan ovanför den gamla asymmetriska och släpp. Var noggrann med att den hamnar i rätt höjd, och i rätt avstånd från "orginal-halvan"
7. Du har nu skapat dig ditt egna symmetriska ansikte! Inte så svårt va? ;)

no one's gonna love you more than i do

publicerat 2010-07-29 klockan 20:22:20

omg. JAG HITTADE DEN!!

Bara luta dig tillbaka, höj upp volymen och njut.


The String Quartet Tribute

To The White Stripes

-Seven Nation Army

vackert är ordet. min nya mobilsignal :)))

and I'm talking to myself at night

publicerat 2010-07-29 klockan 20:05:15


The White Stripes - Seven Nation Army

hörde världens skönaste variation av denna på någon hemsida, men kan inte hitta den någon annan stans :(
ni får helt enkelt nöja er med att höra orginalet !♥

So go ahead and say what you wanna say

publicerat 2010-07-29 klockan 09:38:16

vad är detta?
jag är fylld av en aldeles jättekonstig känsla! Som att allt ska bli bra och att jag är glad för ingenting? Jättekonstigt med tanke på att det pissregnar ute, jag har ont i ryggen, jag ska spendera dagen med att isolera vinden borta på huset och att alla smålänningar i hela växjöområdet ska till Emmaboda. Eller det kanske är just det? Ha hela Växjö för mig själv? :) hehe.
Kanske är tanken av förändring. Att skolan snart börjar. Att jag borde ta och färga mitt hår lite grann (slinga det).. Att jag borde sy färdigt klänningen. Det var ett jädra helvetesgöra med mina tuttar. Den passar inte, så jag måste drapera lite grann. Får se hur det blir.

Det kanske faktiskt är regnet som fick mig sånhär? Igår kväll cyklade jag ut till norremark med pappa för att handla mat, sen cyklade jag vidare till huset för att hämta mangold. För er som inte vet vart jag bor: Detta var en gigantisk omväg, i pissregn dessutom. Så när jag kom hem igår var jag blöt som.. en fisk. Men jag var inte ledsen. Har hört att regn är bra för en. Så klämde i lite balsam i håret och gick till sängs!
Och nu sitter jag här. Glad. Belåten. Nöjd. På ett konstigt sätt. Säkert lugnet före stormen, typ. Jag kommer förmodligen få en skitdag, det brukar det bli när den börjar såhär :( Men vi får helt enkelt hålla tummarna för mig, right?

Nämen jösses vad långt detta inlägget blev. Puss på er som orkade läsa♥
Nu ska jag gå och packa ner en polotröja och mjukisbyxor för att bege mig bort till isoleringen! Jipey.
hörs senare, love u !

i have nobody to call my own

publicerat 2010-07-28 klockan 12:47:34



Haha! En supersöt liten fågel satt och pep på balkongräcket.. Inte var den rädd häller, så jag tog en bild på den lilla rackaren :)
försökte mata den med lite bröd (den vita högen framför fågeln) men den ville inte ha.

utifrån denna bilden kom jag på att det kanske är dax att tvätta balkongen? hehe..

cause it was not your fault but mine

publicerat 2010-07-28 klockan 10:19:44

Dagens aggression:

"Hej. Det är Emelie."

Vem idiot till telefonförsäljare hälsar så ?



Dagens låt:


Mumford and Sons - Little Lion Man


Every shadow filled up with doubt

publicerat 2010-07-27 klockan 17:45:21



haft en alldeles underbar dag!
klänningen är nästan färdig,maya kom över och mös en liten stund och nu har jag precis kommit ut till huset efter en timmas grym övningskörning. Sitter nu och bara väntar på att mamma ska komma med mat :)puss<3

a lover or a friend

publicerat 2010-07-26 klockan 12:29:32


haha dagens klädval dåja !

jag har precis BAKAT ciabatta och fyllt dem med smaskens, så nu ska jag gå ut till huset för att mata mamma och pappa. Därför är jag så fint klädd! ;)mackorna ligger i påsen och jag har en tröja där det står "hälsans år 2008" på xD vackert va? Så är det när man ska renovera.. Man får lixom offra sitt yttre :P hoppas ni har det roligare än mig!

btw, såg true blood avsnitt 6 i morse. Måste säga att jag var aningen besviken :( men men, sånt är livet! Vi hörs senare, puss<3

don't wanna be without you, don't want a broken heart

publicerat 2010-07-25 klockan 19:58:00

jeans-shortsen:

före


efter

jag funderar på att göra dem kortare, men med tanke på att mina shorts från Weekday redan är kortare så tror jag inte att det behövs. Jag vill ju kunna variera mig lite :) Men vi får se hur det blir när jag har använt dem en stund ! Vad tycker ni om resultatet? ^^ Puss♥



UPDATE: jösses vad min rumpa såg stor ut i jeansen :O
..gigantisk..

it's simple and it's plane, why should i complaine?

publicerat 2010-07-25 klockan 19:19:50



känns som evigheter sen jag lade ut en video där jag själv sjunger, så jag tänkte bara lägga ut en liten video :) Här sjunger jag The Winner Takes It All av ABBA.. Jag orkade inte göra massa omspelningar, så ni får helt enkelt nöja er med mitt enastående hemska pianospelande haha! ..jag tror jag har förstört microfonen i min stackars mobil :( ett hett tips är att sänka volymen om ni ska lyssna..
^^

i've got somthing in my teeth, would you get it out for me?

publicerat 2010-07-25 klockan 12:49:21


jag och sally flummar oss :)

cause since iv'e comen home and my body's been a mess

publicerat 2010-07-25 klockan 12:22:51


förra klänningen jag sydde (eller sydde om iaf..)

Gaaaah! Jag hittar ju inte det jävla måttbandet!? så jag tröstar mig själv med att se på 27 dresses :)

how am i gonna be strong without you?

publicerat 2010-07-25 klockan 09:55:22



gissa vad jag ska göra idag !
SY en KLÄNNING!! :D
..aah, eller i alla fall försöka :) vi får se hur det går denna gång, sist tog det ju någon månad eftersom jag inte hann fixa den då vi hade så mycket skit i skolan .. Och så ska jag klippa bort benen på mina blivande jeansshorts ..och sy en jeansjacka.. jävlar vad mycket skit det blev att jag ska göra. Som tur är är vädret helt blött och dant, så jag längtar i alla fall inte ut i solen!
Håll tummarna för mig! :)
puss♥

I just can't help myself, I'm acting like an animal

publicerat 2010-07-24 klockan 17:37:30



pissdagar som denna tillägnar jag åt choklad. ♥

if you wanna go somewhere, you'd better wake up and pay attention

publicerat 2010-07-24 klockan 15:48:29


Puss, en svensk film av Johan Kling (som gjorde Darling) med bl.a. Alexander Skarsgård!
Premiär den 20:e augusti 2010 :)

för alla er Skarsgårds-fans därute: Här kommer en glad nyhet.
En svensk film, där både Alexander och Gustav Skarsgård ska medverka! Jag är överlycklig!! Jag har alltid älskat Gustavs filmer, såsom Ondskan och Den osynlige, och nyligen har jag även gått och kärat ner mig i Alexander efter hans insatser i True Blood (som alla andra töser i Sverige antar jag). Jag längtar tills den 20:e Augusti då den har premiär, då ska jag stå utanför Sf-salongen och banka tills jag blir insläppt ^^ Vill du veta mer?
Gå in på Sf.se

i will do anything for love

publicerat 2010-07-23 klockan 22:33:33


bedårande söt . ♥
bildkälla

kalla blickar, kalla kårar. Och du var bara 14 vårar!

publicerat 2010-07-23 klockan 22:06:25


jag och pappa samtalar..


i don't wanna run away, baby you're the one i need

publicerat 2010-07-23 klockan 12:23:17


dagens sminkning ^^
har inte sminkat mig på så länge, så jag var till och med tvungen att lägga ut en bild på det xD

past and the present and the future

publicerat 2010-07-23 klockan 11:43:38


kjolen hittades undangömd, förmodligen mammas gamla :)
skjortan är från h&m, men jag vet egentligen inte vems det är ^^ kan vara Saras eller Lykkes.. eller typ grannens xD


*

publicerat 2010-07-23 klockan 11:12:28


åwhå, för ditt hjärta i din älskares händer

publicerat 2010-07-23 klockan 09:40:32


min frukost: röda vinbär i vaniljsås. surt och sött på en gång.




fan för denna jävla gråhet, för att allt är så mulet tråkigt och grått ! jag vill ha sol och bad och bikini. Inte att sitta här inne och titta på tv hela dagen. Förhoppningsvis kommer Maya hit idag och drar upp mig från all tristess :)

pushing fowards then arching back

publicerat 2010-07-22 klockan 19:10:25




glädjen. skönheten. friheten.
så himla otroligt vacker hon var. ♥

hennes hår var blekt av solen

publicerat 2010-07-22 klockan 19:06:59



för lite mer än ett år sen


idag


jag för EXAKT tre år sen :)
så långt hår ska jag få igen ^^ minst.

doctor, is there nothing i can take? i said doctor, to relieve this bellyache?

publicerat 2010-07-22 klockan 16:46:05



Put the Lime in the Coconut

vet inte vem fan som gjort den, men hörde den i Practical Magic (sv. magiska systrar, med Sandra Bullock och Nicole Kidman) och bara är helt fast !


come over here and shut down tight

publicerat 2010-07-22 klockan 15:08:49


MOHAHAHAHAH!!

Pappa håller på att rensa i linneskåpet, och bad mig hjälpa till. Vad hittar man inte då förutom en låda med jeans?
♥!!

*mina blivande jeansshorts*

give my gun away when it's loaded

publicerat 2010-07-22 klockan 10:25:27


my future desk.

fan vad snygga skor

a god awful small affair to the girl with the mousy hair

publicerat 2010-07-22 klockan 07:33:56


någon som kan gissa vad detta jävla fiaskot ska föreställa?
:(

i just don't know how

publicerat 2010-07-21 klockan 22:15:11

har spenderat sådär 20 minuter bara för att fixa om alla youtubeklipp.

såhär såg de ut före


och såhär såg de ut efter. stor skillnad. allt för att youtube krabbar. tack för den du. Jag fick ju fixa om ungefär 50 inlägg. KUL.

i'd be in trouble if you left me now

publicerat 2010-07-21 klockan 21:21:47


Oh Girl - The Chi-Lites


Someday i'm gonna be free

publicerat 2010-07-21 klockan 09:37:54


Tangled: filmen om Rapunzel. Har premiär i USA den 10 November
Törnrosa, Askungen och Snövit är alla princessor som fått en disneyfilm om sitt liv. Nu är det dax för Rapunzel! Till skillnad från de övriga prinsessorna så kommer denna historia inte riktigt utspela sig som den gör i boken, så vi får se hur det blir! spännande :) Den har premiär den 10:e November i USA, fast så sent som den 4 Februari i Norge. Hittar ingen information om utsläppsdatumet i Sverige, så det återstår att se. Du kan läsa mer på IMDB.

Rapunzel var min favoritprinsessa när jag var liten, önskade att jag också hade sådant långt hår :)
Vem var er favoritprinsessa när ni var liten? (om ni nu hade någon.. ) ♥

but i didn't shoot the debuty

publicerat 2010-07-20 klockan 19:04:27




mamma gjorde iordning ciabatta till middag :)
(har tubtopp på mig, är inte naken xD )
mackan var god!

Det finns inga ideal kvar, inget att svika

publicerat 2010-07-20 klockan 15:21:37


fan vad uttråkad jag är. har spenderat en timma framför kameran nu, inte okej.

my lovers from past and present tense

publicerat 2010-07-20 klockan 13:53:52


Jag skulle älska att lära mig sminka såhär, som ett kattöga!
Jag skulle förmodligen göra det med ett mjukare svart eller brun färg... men det är supervackert speciellt med en bra solbränna! Eyeliner + mascara + lite rouge och voila klart!

Hoppas ni haft en bra dag!♥

i ain't the sharpest tool in the shed

publicerat 2010-07-20 klockan 00:18:50



Grown Ups

En seriös feelgood-film. Mellan skratten satt jag konstant och log, hur underbar film som helst ♥!

the cat is purring, it's scratching my skin

publicerat 2010-07-19 klockan 23:21:57


jag vill också vara cool.
angelica blick.

jag kallar på dig

publicerat 2010-07-19 klockan 18:02:01

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


long live stupid ♥

publicerat 2010-07-19 klockan 09:58:31


do your thing honey

publicerat 2010-07-18 klockan 21:55:37


min humor ! ♥

först blev jag ledsen när jag såga att klockan var fem i tio, eftersom jag då missat alla bra filmer som börjat klockan nio. Till min förvåning var det bara Ondskan som var en någerlunda bra film som börjat klockan 9. Men vem vill se en film som börjat en timma tidigare, och dessutom inte forstätter förrän efter nyheterna (usch)? Så fatta vad glad jag blev när jag såg att Billy Madison ska börja nu! :D Detta var min favoritfilm för fem år sen, men har typ inte sett den sen dess ^^

billy madison, klockan 22.00 på kanal 6 :)


Där ögonblick blir till evighet

publicerat 2010-07-18 klockan 20:57:35

Och här kommer en himmla massa bilder från helgen som gått!


först tog vi en liten bensträckare i Eksjö och tittade på en "fin" trädgård, som såg mer eller mindre ut som mormors trädgård, om man bortsåg från alla fågelskrämmor som man fann här och var :P


så mamma och pappa var föga imponerad, så vi åkte vidare.


därefter åkte vi vidare till ett ställe (har ingen aning om vad det heter) för att äta lunch
En lång trappa, det var nästintill omöjligt att ta sig ner med Sally i  kopplet, jag dog några gånger..




där fann en otrolig utsikt över ett vattenfall


..och ett litet vattenfall ^^


bara för att vi är så vackra :))
(och NEJ jag passar inte i glasögon..)


sen tvingades jag ner till floden för att hämta vatten till hunden. Där fanns brännässlor och hala, vassa stenar, men jag överlevde !


40 SEKUNDER

så lång tid tog det från det att vi stigit ur (den perfekt parkerade) bilen på mormor och morfars uppfart tills att sally var nere vid sjön och plaskade runt x)


tönthund.
blöt hund.


sen kom staffan och lykke för att mellanlanda innan de far vidare upp till Leksand.


för att jag är söt.
egentligen.
om jag verkligen verkligen vill...


en lax i en ungsplåt är lättare att säga en sex laxar i en laxask.


för att jag har en ful broder


för att jag har en glad far


för att min mamma inte gillar massage (6)


på lördagen åkte vi in till vackra askersund :)




under kvällspromenaden hittade jag en gigantisk snigel som bar på en mindre snigel.
detta var omysigt .


bild från idag
från vänster:
kusin Arvid, tjock morfar, kusiners pappa, min pappa och kusin Hugo


På hemvägen stannade vi till i Vadstena för lite stadsvandring och inspiration till vårt hus och dess trädgård.
jag brydde mig mest om glass. BEN AND JERRY PEANUT BUTTER COOKIE DOUGH ♥!!


Sally brydde sig mest om pappas glass (kolla hennes blick alltså!! xD )


sista bilden innan hemfärd! Vi stannade även till i Jönköping och åt hamburgare på Sibylla, men de  bilderna blev totalt ointressanta  (till skillnad från dessa otroligt intressanta och glädjefyllande bilderna jag visat nu haha)

Sådär, nu vet ni på ett ungefär vad jag gjort hela helgen:)
Glömde mobilen hemma, och mormor och morfar har inget bredband så jag har inte haft en chans till att uppdatera, ledsen för detta .

moving at the speed of light into eternety

publicerat 2010-07-16 klockan 08:21:46


ooops sidebooob !

jag är smått överlycklig! Fick det underbara snäck-armbandet av Maya igår! yum yum yuuum♥

what about all the things that you said were worth to gain?

publicerat 2010-07-16 klockan 08:06:56


före


efter! 

vad ser ni?
fönstret i mitt rum :)


hur de stora fönstrena ser ut (fast i mammas o pappas rum, och vardagsrummet på nedanvåningen)
:)

if somebody's going to make it, that someboy's gonna be you

publicerat 2010-07-16 klockan 00:27:21


igår kom mamma ut med denhär och tyckte att jag skulle göra sylt av dem.
godnat..

looking from the window above, it's like a story of love

publicerat 2010-07-15 klockan 23:52:09


maya fick en ny bästa vän ^^



Christoffer deckade ;O
..skoja bara! :D han passade bara på att lägga sig ner när han trodde att ingen såg, men det gjorde jag!


så vackert :')


väl inne vid land (snarare på Öster) så tyckte maysen att himlen var läskig,
jag tyckte mer att den var vacker ^^


bara för att jag har vackra vänner :)


kvällens sista bild blev som alltid -en egobild :)

nu ska jag sova! imorgon ska jag vakna klockan 7 för att göra kaffe, sen ska jag få äran att köra bil i tre timmar! :D
mamma kommer sitta som på nålar i baksätet, men det går så bra så ändå :) Trevlig natt alla läsare ♥

tell me dear, are you lonesome tonight?♥

publicerat 2010-07-14 klockan 23:56:36






en aldeles underbar afton i sommarsol och med underbart sällskap♥

vi passade på att fira pappa nu när både Sara och Staffan(med diverse sambos) var här samtidigt. Grillad entricote serverades uti det gröna tillsammans med en massa sallader och oliver :) efterrätt blev sol-smält choklad och jordgubbar♥

fucksaaake

publicerat 2010-07-14 klockan 14:56:36

en sån jävla enkel sak som att vara tyst. Att gå in i ett annat rum och stänga dörren om sig när man ska spela gitarr eller bara låta bli att göra det just nu, just idag. Ibland fattar jag inte hur fan min bror kunde blir så jävla ouppfostrad.

utan minsta promill står jag still

publicerat 2010-07-14 klockan 14:35:05







Det tog fyra dagar, men nu är den äntligen färdig! Årets fläderblomssaft ♥
en del av sommaren på flaska

Vem bryr sig om ett par trasiga skor när man är gammal och trött?

publicerat 2010-07-13 klockan 23:21:28


bildkälla


Cornelis Vreeswijk - Somliga går med trasiga skor


when it rains it pours

publicerat 2010-07-13 klockan 16:52:50




vilket jäfla pisseregn! Vart kom det ifrån? :(

tänk att ha en man i byrån, i en liten ask!

publicerat 2010-07-13 klockan 16:24:14



mamma vill ha en "fågeltapet" i hallen och i trappan till ovanvåningen. Jag har varit väldigt skeptisk till detta. Pappa kompromissar med att vi ska ha en enfärgad border som tonar ner det hela. Jag gav mig ut på internet och letade lite. Tillslut hittade jag den perfekta butiken! Den ligger i malmö och har ett rejält utbud av handgjorda tapeter. Tapetorama. Det enda problemet var priset. De två översta ligger kring 750 kronor rullen. Den sista tapeten (längst ner) kostade hela 1495 kronor RULLEN! Helt sjukt att man kan ta ett sånt enormt pris för ett pappersark.

you can brush my hair

publicerat 2010-07-12 klockan 20:19:20

inspiration från barbie!



en tös plublicerade idag ett inlägg där hon visade massa barbie och barbietillbehör som hon hittat i någon gömma.
Jag blev rent utav kär i jeansjackan/västen som syns på denna bild! Ett kort telefonsamtal ner till syrran i malmö som fick bli leverantör. Imorn ska hon till Stoff & Stil på svågertorp och se ifall hon hittar ett bra jeanstyg :)
Jag vill ha ett tjockt tyg, inget såntdär billigt, utan rejält och ljust ska det vara. Annars får jag väl köpa ett blekningsmedel! Så nu håller vi tummarna att det finns något dugligt tyg !


min skiss..

it's a love story, baby just say yes

publicerat 2010-07-12 klockan 16:14:23

hur gör man när det är 30 grader ute och man bara måste dricka en kopp kaffe?
jag har enkelt illustrerat hur man gör en kaffemilkshake i 7 enkla steg. Det du behöver är en mixer, is, grädde, vaniljglass, chokladsås och kaffe såklart :)








the night has fallen, and i've become the lonely one

publicerat 2010-07-12 klockan 00:25:58


haha det är ju tragiskt vilka hemska fotgener mamma gav mig!

herregud vad varmt det har varit idag! Över 30° så länge jag varit vaken i alla fall.. men man ska inte gnälla! Jag brukar alltid bli arg på folk som först gnäller över kylan, sen gnäller över värmen. Hällre varmt än kallt tycker jag:) Nu ska jag i alla fall ta och lägga mig. Har kommit på en jättesmart grej. FÖNSTER kallas den. Har lagt en kudde på fönsterkarmen, så att mina fötter kan få ligga ute där det blåser lite, så kanske jag inte dör av värmeslag inatt :) hoppas ni klarar värmen på ett minst lika bra sätt :D pusspuss♥

baby don't worry, you were my only

publicerat 2010-07-11 klockan 11:55:49



UNDERBAR början på en söndag! Vaknar klockan 9: somnar om! det händer fan inte ofta att jag lyckas somna om då jag sovit i 8 timmar, men idag så gjorde jag det :) Sen, klockan elva så går jag tillslut upp eftersom jag är så jädra kissnödig :P Efter besöket hos toaletten lägger jag mig brevid mamma i deras säng. Det dröjde inte länge förrän pappa kommer inskuttandes med en skål vattenmelon (troligen min favoritfrukt, men har svårt att bestämma mig) som blir min frukost. Efter detta springer mamma och pappa ut på baksidan av lägenhets-huset (vad heter det egentligen?) och plockar färskpotatis. Då passade jag på att göra iordning en ice-tea av grönt te, lime, en liten nypa socker och MASSA IS♥!
så nu sitter jag här och bara njuter av livet. Vad gör ni idag? :)

i wake up in the middle night, my father says "what you gonna do with your life?"

publicerat 2010-07-10 klockan 21:40:42

gårdagens bilder över Saras födelsedagsmiddag med familjen







enda bilden på mig :O snacka om att jag blev paff när jag upptäckte att jag inte fått vara med på någon bild alls! men så upptäckte jag denna bilden på mamsen :) det är jag som tar fotot, så om ni tittar noga i glaset till höger så ser ni mig ;)

heaven knows i'm miserable now

publicerat 2010-07-10 klockan 20:03:32


gårdagens

tomorrow comes to take me away

publicerat 2010-07-10 klockan 19:57:36


för att hon var världens vackraste människa ♥
(kommer inte ihåg källan)

tomorrow i'll be gone

publicerat 2010-07-10 klockan 13:38:58

VARFÖR är det stora ordet som ekar i mitt huvud. Tidigare idag när jag var och tränade hörde jag en låt. "humm" tänkte jag. Jag kände igen låten, men den lät ju nästintill hemsk. När gubben i radion efteråt presenterade artisterna som EMD förstod jag allt. Jag har i hemlighet egentligen aldrig haft något emot EMD, inte alls. Så varför ska de göra såhär mot en av världens bästa låtar? Göra en pop-pojkbands-dänga av Save tonight är inte okej grabbar! Ni kan lyssna här nedanför och bestämma er för er favorit :)


EMD - Save tonight

orginalet ♥:

Eagle Eye Cherry - Save tonight

comfortable as rain on sunday

publicerat 2010-07-09 klockan 17:07:39

JAG VILL VARNA KÄNSLIGA TITTARE FÖR HEMSK BILD!!!


funderar på att eventuellt raka benen....

kom ta min hand, här är jag

publicerat 2010-07-09 klockan 16:45:52




Efter lunch på subway och en lång runda på stan åkte vi ut till Svenska Tantens Café som ligger någon kilometer utanför vxj. Alla i familjen bestämde sig snabbt för bärpajen.. eller ja, pappa ångrade sig sen och tog en äppelpaj istället. Alltid ska han vara speciell .. hihi.

because of you i don't know how to let any one else in

publicerat 2010-07-09 klockan 16:35:10


nytt i garderoben är dessa glasögon från Lindex, 39:- ♥

it's raining men, HALLELUJAH !

publicerat 2010-07-09 klockan 14:25:09


alla som ser detta inlägg, vare sig ni gillar Twilight eller inte: SE DENNA TRAILER

MÅÅÅSTE SE DEN FILMEN
precis min sorts FILM♥

GRATTIS SARA 25 ÅR!

publicerat 2010-07-09 klockan 08:51:54

en fjärdedel av ditt liv: avklarat!
oj vad hemskt det lät .. men jag firar med att lägga upp några bilder från morgonen! :)


muntergök no.1


jämför min ansiktesfärg här och med bilden i inlägget härunder!:O


Det jag ville ha sagt med detta inlägg var i alla fall: GRATTIS SYRRAN, HA EN FORTSATT SKITBRA DAG, så får du städa mitt rum lite senare (a) love ya

se ut som du, gå som du. NU.

publicerat 2010-07-09 klockan 08:46:51


stor och stark! Det är jag det :))
Blixten ger min hudfärg ingen rättvisa :(

it's not over tonight, just give me one more chance to make it right

publicerat 2010-07-08 klockan 18:44:54


före


efter

det sitter lappar framför fönstrena så att de inte ska splittras då man blästrar. Otroligt grått och tråkigt just nu ju! Det som ska hända härnäst är att några gubbar ska komma och byta ut fönstrena, till nya fräscha tredelade fönster. Sen ska en annan gubbe komma och måla hela huset. De färgerna ska vara snarlika orginalfärgerna, fast RÄTT sorts färg. Alltså ingen jävla plastfärg som de använde förra gången, som trillade av efter 10 år. itioti på hög nivå..

struggles to memorize the way i felt between your thighs

publicerat 2010-07-08 klockan 15:49:04



justefan. i all min ilska glömde jag bort att skriva vad jag gjorde av tyget! Jag bytte tyg på vår kökssoffa! Jag hade en "före bild" men mamma snodde med sig kameran till jobbet, och eftersom bilden var däri ..ja, ni kan ju tänka efter..
jag säger bara att tyget innan var äckligt. Det var rosa- och grårandigt med en massa fläckar, många från kaffe (A) Så där ser ni! Jag gör faktiskt nytta här hemma! Tog en hel timma att göra i ordning detta :O Nu tänker ni att jag är en jävla idiot som tar en timma på sig att byta tyg, men jag var tvungen att byta sjävla brädan som var under eftersom den förra hade gått av på mitten (pga. att hela tjockisfamiljen i stort sätt satt i den samtidigt och att det var en spånskiva) Så jag fick såga till den nya brädan lite, regla den på undersidan (sätta dit plankor, dels för att sitsen inte ska röra på sig, dels för att den ska hålla hela tjocka familjen^^ ) sen sätta dig skumgummit och tyget. Med det gick ju hyfsat bra? Jag är nöjd. Underbart tyg dessutom från IKEA! <3 ville egentligen ha tyget med tjockare ränder, fast samma färger, men alla andra hade väl tänkt likadant eftersom det inte fanns tillräckligt mycket tyg kvar.. Det blev till och med tyg över från detta! Undrar vad jag ska sy av det.. Några förslag? Funderar på typ ett förkläde, men med tanke på att jag aldrig använder förkläde så slopar jag nog den idén.

please don't leave me

publicerat 2010-07-08 klockan 15:36:57


karin by lund: godess
dessutom sjukt snygga dörrar, precis sådana som jag ska ha i mitt rum sen :))

Blir så sjukt förbannad på mina föräldrar som tror att jag ska spendera mitt sommarlov städandes eller att jag ska renovera huset. Vad fan?
1. Hur jävla kul är det att renovera ensam?
2. Sommarlovet går ut på att jag ska VILA UT.
3. Jag hjälper i alla fall till minst 2 timmar per dag RÄCKER INTE DET?

näe. Jävla bortskämda mina föräldrar är. Sara har skämt bort dem. Och nu ska hon komma hit och göra om skiten eftersom hon och hennes pojkvän ska arbeta med huset så intensivt att man aldrig sett maken till det! Och inte nog med att de ska ta över mitt sovrum (vilket jag inte har något emot -egentligen) så tvingar mamma mig att STÄDA det. FUCK NO. Ska de ta mitt rum så får de ta det som det är ärligt talat. Sist de var här så såg det värre ut när de lämnade det än när de kom dit. Det var säkert jag som gjort den största bidraget till det, men ändå. Saken är den att de nog inte tar så stor skada av att det ligger en lotion på skrivbordet eller skor på pianot.
Mamma springer runt som en idiot och stressar upp sig. Jag tänker bara vänta på rätt tillfälle, då hon blir arg på mig. Då tar jag chansen och springer ut "i all min ilska" för att träna:)
vill också ta tillfället i akt och säga att det är jävligt skönt att ha en blogg där man kan ta ut all sin ilska ♥
puss på den! :)


ps. jag älskar min familj (egentligen) så tro inget annat! ..men de är ju som sagt min familj..

don't stop me before it begins!

publicerat 2010-07-08 klockan 11:48:45


jag tävlar om en jätterolig plånbok hos millah's blogg ! Det är en en sorts korthållare från Bubi. Med tanke på att jag har alla mina kort slängda i skrivbordet skulle det nog inte vara så fel med en ny plånka ^^

Cuz I was made for you and girl you were made for me

publicerat 2010-07-08 klockan 10:50:46


någon som kan gissa vad händiga Lisa ska göra idag? :)

jag vill ju bli en man, en människa

publicerat 2010-07-07 klockan 23:42:45


för att jag är enormt ful emellanåt.
och enormt trött
godnatt :)

a voice inside my coffiecup came crying out, ringin in my ears

publicerat 2010-07-07 klockan 22:05:45


tvättade stackars sally idag! Är det något sally inte tycker om så är det att duscha, väldigt konstigt med tanke på att hon älskar att bada ^^

före


efter

haha vilka puppyeyes! ♥

we can't go on together with suspitious minds

publicerat 2010-07-07 klockan 22:02:13


pastasallad med räkor och hemgjord pesto : a piece of heaven

i don't know why she's leaving or where she's gonna go

publicerat 2010-07-07 klockan 18:35:41


loverboy

kan vara Patrick Dempseys bästaste film! Filmen hade premiär för 21 år sen, alltså 1989. Enligt mig har Patrick bara blivit snyggare och snyggare, men håret verkar vara detsamma ♥ Till alla er som inte sett filmen än: GÖR DET!

i can't get her to speak

publicerat 2010-07-07 klockan 08:44:37


Do you know - Enrique Iglesias

dagens låt. oroväckaande bra låt :O me like

at first i was afraid, i was terrifyed

publicerat 2010-07-07 klockan 08:22:56


gammal bild
en gång i tiden så var jag faktiskt söt :)


fy vad äckligt!!!
jag drömde att sommarlovet redan var över och att jg var tungen att gå tillbaka till skolan! fatta vad hemskt?usch usch usch. men en och en halv månad kvar är det fortfarande, så jag lever :) men jag måste medge att det är en jävligt dåli start på dagen. klockan  är åtta -__-

just cuz she dances loco, it don't makes her a hore no

publicerat 2010-07-06 klockan 15:02:26

dagens låt

Wyclef jean - Perfect gentleman

lite 90-tals nostalgi :)♥

take me to the place i love

publicerat 2010-07-04 klockan 23:20:10


hon är så j ä v l a grym alltså! ♥

They said that you were high class, well that was just a lie.

publicerat 2010-07-02 klockan 08:55:58


igår sattes det upp en gigantisk ställning runt hela huset. Trots min höjdskräck så var jag faktiskt längst upp och hjälpte till att ta ner stuprännor! Idag ska en gubbe komma och blästra huset. Det innebär att han ska kasta sand på det tills färgen lossnar. Mycket intressant ...
ikväll eller i eftermiddag så åker jag till malmö :) mycket mysigt <3

lista snodd från Kenza :)

publicerat 2010-07-01 klockan 15:53:58

Dagens lista

Senaste

Låt du hörde: vet inte vad den heter ... "where you gonna go, where you gonna sleep tonight"

Film du såg: Grease

Mat du åt: köttfärssås

Kram: Sara (syster)

Puss: Sally, tyvärr..

Känslan: Misslyckad och tjock

Resa: Öland

Glädje: Se min tjockishund vara klumpig

Dröm: ?

Person du träffade: Sara och Stefen

Personen du pratade i telefon med: Mamma tror jag

Personen du fick sms av: Pappa

Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig ätit ^^

Gången du var utomhus: räknas balkongen? för tio minuter sen isf..

Gången hela din familj åt middag tillsammans: En månad sen ungefär :)

Saken du köpte: En bh från lindex

Allmänt

Ska bli skoj: Malmö imorn <3

Ska inte bli skoj att: skolan börjar om några veckor :'(

Sparar till: Ett liv.. och studer .. en bil. körkort också för den delen... och en fräsh TV

Pålägg som gäller: ost

Önskar att jag var bättre på: att ha självdisiplin

Dagens dryck: Varm choklad

Vad saknar du: en man.

Tre band/artister: Maroon 5, Håkan Hellström och Owl City.

Vad har du gjort idag: degat

Brukar du svära mycket: ja fan

Hur tidigt stiger du upp: helt beroende på. Idag steg jag motvilligt upp vid 8 -_-

På helgerna: som sagt..

Vad ska du göra ikväll: typ äta middag och renovera

Hur många timmar sover du per natt: mycket olika

Vem är snyggast i världen: jag. ne skojja. Johnny depp? gud vad tråkigt svar. Men Alexander Skarsgård och Taylor Lautner kommer långt upp på listan också 

Vad är det för veckodag: ...torsdag?

Bästa saken som hände mig förra sommaren: håller med Kenza: Jag hade riktigt kul. Riktigt jävla kul. Det var det bästa!

Favoritplagg i garderoben just nu: Ett par underbara svarta skor om de räknas som ett plagg :) annars så är det mina midjehöga jeans-shorts

Längd: enligt polisen är jag 169 cm 

Vikt: aldeles för mycket ..runt 70+ 

Byter gärna garderob med: Sarah Jessica Parker

Byxa eller kjol: Kjol

Senast utlästa bok: oj.. någon barnbok tror jag x)

Mitt rum kan beskrivas som: stökigt

Mig själv med tre ord (just nu): trött uttråkad och besviken

Jag tränar: ibland

Jag ville bli när jag var liten: författare, kock eller filmproducent


RSS 2.0