I thought love would be my cure, but now it's my disease. I try to act mature, but I'm a baby when you leave.

publicerat 2011-01-31 klockan 22:06:21ten decitions shape your life, you'll be aware of five

publicerat 2011-01-31 klockan 18:52:50


You're the best friend that i've ever had I've been with you such a long time

publicerat 2011-01-30 klockan 23:11:49

6:e april 2010

30:e januari 2011
Idag har mamma stått och slipat mitt golv i flera flera timmar, men OOH vilket resultat! Amazing♥
Vi kommer ett steg nämre inflytten för varje dag! Under veckan hoppas jag verkligen att all el ska komma in i väggen :)
Efter det så ska det bara komma in lite väggar och lister, sen kan vi använda köket, vilket i sin tur innebär att vi kan bli färdiga med resten av huset snabbare eftersom vi inte behöver gå hem för att äta! Mamma har ju också slipat golvet i köket, så snart ska det målas. När det är gjort kanske elen kommit på sin plats, så att vi kan täcka isoleringen med osb-skivor och/eller gips. Mamma och pappa vet fortfarande inte vad vi ska ha för kakel på väggen under över köksbänkarna. Galna är dem. Mina föräldrar alltså. Lär väl bli något impulsköp om jag känner dem rätt. Vilket jag gör, jag har levt med dem i 19 år (24 dagar tills min födelsedag!?).

Är precis 8 år på bilden.
Helvete vad jag har börjat bli gammal. Hatar det. 19. Jag vill vara 9. Max. Jag vill inte veta vad bakfylla eller gonnoré innebär, vill inte kunna räkna ut en andragradsekvation eller veta vad derivata är. Jag vill leva i en värld där mitt största begär är den nya barbiedockan och inte 13 cm:ers klackar, där jag inte vet vad samlag innebär eller varför man har det. Då mormor kunde sy ens klänningar och man tyckte att man var vackrast på skolgården och utan att bry sig om vad som var "inne".
När jag tänker på hur jag brukade krypa upp i mammas knä och hon omfamnade mig med sin varma kofta och så satt vi bara där, så känns det så litet att få hålla mammas hand. Jag kramar henne så ofta jag kan, men jag kommer aldrig att bli så liten att jag kan krypa upp i hennes knä igen. Känns sorgligt på ett sätt, eftersom det är där det känns som bäst. Jag vill inte växa upp och bli tvingad att ta hand om mig själv. Alla säger att jag kommer att flytta ut snart, men jag vill inte? Då säger de "att det kommer du att göra". Men hur vet de det? Jag vill inte. Vill inte släppa taget om den enda tryggheten jag har kvar från mamma och pappa. Om det ens är en liten hand som värmer min, om det ens är mammas lugna väckning på morgonen "..Nu är det frukost" eller pappas "Du går inte och lägger dig för sent nu va?". Vill inte ge upp det. Vill inte växa upp. Inte nu i alla fall. ♥

turn away from it all like a blind man. sat on a fence but it don't work

publicerat 2011-01-29 klockan 17:11:39
två relativt misslyckade självutlösta foton som ändå blev bra på något höger.
Eller inte. Men det är någon annans åsikt :)

Vandrade ner på stan och köpte mig ett par utsvängda byxor med hög midja. Totally amazing. Älskar dem. Att de kostade 50 kronor var som pricken över i:et. Jag hittar alltid så himla fina saker på Bikbok, särskilt när de har rea. Loving it and living da dreeam♥ Den korta tishan köptes på Monki för 40 kr, vilket inte var fy skam det heller! Ni får se bättre bilder under premiären för dem.. Lär hända nu under veckan eller så :) tills dess får ni helt enkelt vänta. Nu ska jag ut i köket och göra kycklingsallad och sen cykla bort till huset och smaska i mig den tillsammans med familjen. läjter

It's the terror of knowing a what this world is about watching some good friends screaming let me out

publicerat 2011-01-29 klockan 12:17:00Gillar inte när man blandar jordnötter med andra nötter. Det blir äckligt.
Kämpar för att bli av med fotfobi. De är också äckliga.
Jag håller fortfarande mamma i handen. När ingen ser. För att jag älskar henne.
Sjunger alltid. När det inte låter ut nynnar jag i huvudet i stället. Kanske inte alltid är så vackert. Men jag gillar det.
Dagdrömmer också mycket. Om allt. Mest om pojkar. Men annat också.
Jag hör som en kråka när jag samtalar med folk som inte artikulerar.
Jag hör som en kråka annars också.
Hatar beskt kaffe, det är odrickbart. Och det är en skillnad på beskt och starkt kaffe. Starkt ska det vara. Med massa mjölk. Då är det gott.

Lite kort om de filmer som jag sett i år:

publicerat 2011-01-29 klockan 09:41:46


dinner for schmucks
Jag hade föreställt mig filmen som ..jag vet inte, töntig? Men det visade sig att skaparna till filmen faktiskt har tänkt efter lite innan de lät filmen komma upp på duken. Det resulterade sig i en grymt rolig film som jag satt och skrattade åt (högt i min ensamhet, mitt i natten) nästan hela tiden. Kan vara att min humornivå inte är fullt utvecklad, eller så är filmen helt enkelt bra :)Love and other drugs
En vacker berättelse med två ytterst vackra skådespelare. Filmen har ett litet budskap som ni snabbt förstår om ni börjar titta på filmen, och om man inte förstår sig på det kan man ju bara ta och nöja sig med att titta på Jake Gyllenhaal som är rätt avklädd i många scener (det tackar vi och bockar för!). Sen tycker jag att man kunde ha gjort vissa delar i filmen på ett bättre sätt, för att den skulle stå ut lite mer. Slutbetyget blev en enkel liten kärlekshistoria som var behaglig att titta på, men som inte riktigt får detdär djupet som andra filmer kan få, där man lever sig in mer.
Easy watching.Black Swan
Här har vi en film som faktiskt når rakt in i hjärtat. Man har fångat Natalies karakär Nina's tankar så otroligt bra med hjälp av animeringar som är så verkliga att man förstår var enda scen så klockrent. Detta gör ju självklart att man grips med och försvinner in i filmen. Historien handlar om hur oskyldiga och strikta Nina ska lära sig spela den sensuella svarta svanen.
Detta är utan tvekan den bästa film jag sett hittills i år.It's kind of a funny story
Här har vi en till finurlig film. För alla er som gillat allt som Michael Cera gjort kan denna filmen passa som handen i handsken. Lite melankolisk om en pojke som överväger att ta sitt liv och skriver in sig själv på ett psyksjukhus. Det är svårt att få en film som nästan totalt utspelar sig på ett sjukhus att bli bra, men med hjälp av alla de andra patienterna på psyket får man verkligen till glimten i ögat och skapat en bra, helt okej film.The Green Hornet
Här har vi en riktigt härlig film med coola effekter. Seth Rogen skrev tillsammans med en annan man manuset till denna filmen, men jag själv anser att rollen som Britt Reid skulle passat någon annan bättre eftersom jag har svårt att tänka mig att han får mycket ligg. Men det kanske är det som är poängen, att en orakad mullig kille får tjejer för att han är rik. Den största anledningen till att filmen är så grym är på grund av den supercoola kaffemaskinen han har. Vad hade man inte gjort för att få smaka på det kaffet? Nä, ni måste ju se filmen för att förstå vad jag nu sitter och mummlar om, så gör det. För er som gillar action-komedier alltså.Mean Girls 2
Japp! Ni hörde rätt. Mean Girls har fått en följdfilm. Hade man gett filmen ett eget namn hade den varit bättre redan där och då, men nu gjorde dom ju inte så. Historien är ungefär den samma som i första filmen, fast "snygga killen" är SÅ JÄVLA MYCKET SNYGGARE här än i förra. Inte så konstigt när Diego Boneta spelar rollen. Fasen vad han är snygg♥♥♥ Men utom honom så är filmen relativt lam. Man vet ungefär vad som kommer att hända, och det blir lite gulligt på sina hörn. Alltså en perfekt "Chickflick"film som man kan ligga och se när man är sjuk och inte orkar tänka djupa tankar eller lyssna på långa konversationer.

everywhere i go there you'll be

publicerat 2011-01-28 klockan 23:41:04

1. your facebook profile photo


2. a photo of yourself a year ago


3. a photo that makes you happy


4. a photo of the last place you went on holiday


5. a photo of you


6. a photo that makes you laugh


7. a photo of someone you love


8. a photo of your favourite band/musician


9. a photo of your family


-
10. a photo of you as a baby


11. a photo of your favourite film(s)
(helt omöjligt att välje en favoritfilm, så det får bli favoritfilmen av de jag sett hittils i år. ds.)

12. a photo of you


13. a photo of your best friend


14. a photo of one of your favourite family members


15. a photo of you and someone you love

never can say goodbye

publicerat 2011-01-27 klockan 23:46:52

'
och med denna dösöta kisse säger jag god natt :)

slow down, lie down, remember it's just you and me

publicerat 2011-01-27 klockan 19:41:18


via.


Paolo Nutini-Last Request

så jävla fin är han allt.
avgudar hans tatuering.
den är inget mindre än perfektion.
på honom.
perfekt.

I followed the voice you thought you gave to me, but now i got to find my own.

publicerat 2011-01-26 klockan 22:48:45vad som blev över efter Hildas brutala dråp. Men jag är inte bitter.. nej då. Funderade på att köpa en ny, men den är "currently out of stock" så det sket sig. För den som vill ha en sånhär och är villig att vänta på att få köpa den så kan ni titta in HÄR. Jag har haft drygt ont i huvudet och min hosta gör inte saken bättre. Fråga Carl om hostan. Han vet.... Så jag ska ta och lägga ner religionsboken och lägga mig nu så får vi se hur jag mår imorgon. Så nu blir det natti natti. Sov gott! :)

I don't want to talk about it, how you broke my heart

publicerat 2011-01-26 klockan 17:28:47Jaha, då har Hilda förstört min älsklingsring, den lilla underbara med vingarna som jag köpt för 30 kronor på någon budgethemsida. Helt ovärderlig alltså. Men fan vad hon ska få betala för den! Minst 3 kramar om dagen i åtgärd. Minst.

spotifylänk till låten

and i'm counting the steps to the door of you heart

publicerat 2011-01-25 klockan 22:49:53

Tack för den bästa helg jag haft på evigheter,
eller varför inte bara säga någonsin?
Världens bästa början på terminen ♥

skulle ge dig allt vad du pekar på, bara när du inte hör vågar jag säga så

publicerat 2011-01-24 klockan 15:01:13

den enda bild som jag tagit under resan, men jag skulle få Fridas bilder imorn så då kör jag på med en redig bildbomb!!

Tänkte berätta lite kortfattat om vad som hänt under Sälenresan :)
Jag kom ju till Sälen redan vid fyratiden efter sådär 10 timmars resande med buss. Först vandrade jag runt lite inne på Ica och Konsum för att fördriva tiden så långt jag kunde innan jag gick in på en pizzeria där jag satt och pluggade i 5 timmar tills jag bestämde mig för att börja gå till lindvallen. Och inte fan fanns det någon skyltning dit. Tillslut så fick jag panik och stannade en bil som trevligt berättade, men när de såg mig traska iväg med 20 kg packning erbjöd de skjuts vilket ärligt talat var guld värt! De körde mig nästan ända fram till dörren :) Väl där så fick jag vänta en stund tills en tös kom med nyckel, så att jag kunde springa in och ta den bästa sängen. Sen ringde jag Carl och bad honom rusa upp för backen så att han skulle kunna ta den bästa sängen i sitt rum, men att jag kunde paxa den under tiden med min jacka.. Teamwork is the word.

När alla kommit på plats började all bäddning och skit och till sist somnade vi, vilket blev den tidigaste läggningstiden under hela resan, sådär vid ett-tiden. Sen började skidåkningen. Det finns inte så mycket intressant att säga om själva åkandet eftersom det inte händer så mycket. Första dagen (torsdagen) missade vi after-ski'n, vilket inte var så omtyckt av "männen" från ovanvåningen, men helt okej för oss där nere som satt och bastade med Johanna istället, och sen blev det lite handboll osv. Helt okej början!
Fredagen började vi tidigt då vi skulle med bussen till Tandådalen/Hundfjället. Medans alla andra BÖRJADE med väggen (dubbelsvart backe) åkte jag, Carl och Ida en grön backe istället. Det säger lite om vår skid-förmåga... När vi väl kom till Tandådalen tappade vi bort alla. Efter många om och men satte vi fart upp i backen och Frida trillade för förmodligen första gången i sitt liv på skidor när vi körde ner igen. Men som sagt. Trillar man inte, utvecklas man inte. Därefter skulle Carl och Björn ha sin ledarskaps-aktivitet, vilket var att åka i skogen i lös-snö. Då trillade Frida för andra gången. Efter en kort stunds eftertanke så hjälpte jag henne snällt upp eftersom hon fastnat i ett björk-ris.. Väl hemma i stugan tog alla det lugnt, duschade lite, tittade lite på tv. Det bästa var comhem-reklamen. Varje gång vi hörde "DU MÅSTE SE MIG NUUUU" sjöng alla med. Sen gick Carl och Frida runt och sjöng "Jag måste se dig nu" resten av kvällen, och jag tog mig an uppgiften att rätta dem... *suck, att de aldrig lär sig* typ. Men när vi satt där i soffan kom det in en påg och frågade om vi hade cigg, vilket ingen av oss nyttigpellar hade. "HEPP" sa han och gick vidare. Efter en stund kom han tillbaka, med Lille Gule i handen. Medan han gick in mot köket frågade han vart shots-glasen var och innan vi ens han svara så stod glasen fyllda på vårt soffbord. Han skålade och bjöd in oss till deras stuga som var granne med vår. Jajaja sa vi och tog honom inte direkt på allvar. Han sa att han skulle gå upp och bjuda ovanvåningen på snaps också.
Detta var jag emot, eftersom jag inte visste hur Johanna eller Peter skulle reagera på det. Men han gjorde som han ville, men misslyckades. Dock fick han en chokladbit på kuppen, så han gick inte hem tomhänt ^^ Det tog en stund innan vi han göra oss i ordning, och vi stressade inte heller precis. Viktor, som den glada smålänningen med snapsen hette kom in och stressade oss ännu mer, och precis när vi skulle gå över till resten av grabbarna så kom ju Johanna över. Jag knuffade in Viktor i ett rum och stängde dörren, och lyckades nätt och jämt övertala Johanna att vi skulle vandra upp till ovanvåningen, och att därför hade vi skor på oss. Där uppe satt tre killar i handduk, så vi låtsades gå ner igen, fast vi gick ju till grannen då... Och där jävlar var det livat! Mintu, cider, lille gule, öl, margarita osv. osv. Viktor var utan minsta konkurrens den sämsta dj jag någonsin hört, han körde stenhårt från gamla goda hits. Från 40-talet..
De som vill veta vad som hände resten av kvällen kan gärna kontakta mig via Fb eller IRL, för det är inget jag vill att obehöriga ska läsa, tyvärr. Låt oss säga att för min del hände inget värre än två oskyldiga pussar som råkade ske (sånt som händer när två fulla människor kommer för nära varann), men efter att jag spillt ut en drink blev jag ledsen och gick hem.
Lördagen kunde inte börjat bättre. Istället för en minst 2,5 timmar lång tur på längdskidor blev det utförsåkning pga. det dåliga vädret. Jag, Björn, Carl, Frida och Ida satte oss inne på ett café, drack kaffe och höll oss varma. Ida som hade ont i sina benhinnor(?) bestämde sig för att gå hem och göra potatismos. När vi andra kom hem, en och en halv timma senare stod hon fortfarande och skalade potatis och dessutom låg det två rejält bakfulla grannar i soffan. Jag kan ju inte påstå att jag blev glad av att se två nästintill främlingar ligga där, och att dessutom maten inte var klar, så jag och Frida gick och handlade mjölk i hopp om att de skulle försvinna.
När vi kom tillbaka låg de fortfarande kvar, men gick då de märkte att deras närvaro inte var lika uppskattad som de hoppats på. Korven och moset var riktigt gott trots förseningen, och när all mat var slut begav vi oss ner mot ica, där en liten runda längdskidspår fanns. Efter 5,5 km var man rätt så mör i kroppen vilket ledde till en riktigt skön bastustund tillsammans med Carl och Frida samt skönsång. Stämmor säger jag bara... och ack, så vackert! :')
När de från ovanvåningen tillkännagav att de skulle bege sig till Experium sa Frida att jag var skyldig henne en drink, vilket jag faktiskt kommer ihåg(!) att jag var så vi begav oss ut. Väl där inne hamnade vi i samma sällskap som dagen innan, dock aningen mindre dragna. Frida fick skäll för att hon drack för lite och vi diskuterade vad fan det egentligen var jag drack för något. God var den i alla fall. Vi hälsade lite på Özz Nüjen (stavning?) där han stod och dansade onyktert med några förmodligen betalda turnétöser. Bildbevis kommer när jag fått dem av Frida! Därefter berättade Daniel (från grann-gänget med kinsetecken på armen) att han hade videor på mobilen. Jag som trodde att det var något som gällde mig och/eller Frida blev rädd och gav mig fan på att jag skulle se dem.
När Daniel lutade sig i rätt vinkel bakåt såg jag min chans då hans ficka blev blottad. Jag stoppade ner handen och fick upp mobilen. Efter en ens sekunds chock av vad jag åstadkommit började jag springa. När jag märkte att han sprang efter så sprang jag ännu fortare, ut i snön där han kom i fatt mig på grund av de grymt sega skjutdörrarna. Som tack för min underbara löpar-prestation fick jag se en bild som jag senare ångrar att jag gjorde. Men ändå så jävla nöjd att jag kom så långt :))
På hemvägen blev jag ett snökrigsoffer och skitförskyld. Tack för den... Väl hemma bytte jag ut det blöta understället mot mjukisbyxor och börjadet packa. Efter en stund kommer en gänget från ovanvåningen in till oss och Krook vandrar in i rummet där Jeff, Carl och Björn sov så sött. Då gick min gräns och jag drog ut honom. Efter en stunds planerande (de var tvungna att ha en plan för att komma in i sin lägenhet utan att väcka lärarna) gav sig gänget uppåt. Jag hörde på morgonen därpå att den hade gått i spillror pga. den papperstunna väggen. Jag var bara glad över att slippa den problematiken och fortsatte mitt packande klockan 2 på natten. På sängen brevid satt Ida och hade kärlekstrubbel. När grannpojkarna ringde henne klockan 3 på natten blev jag arg och skällde ut dom och sa att vi skulle sova. När vi på morgonen där efter skulle åka buss hem var de mycket tystare än vad mina klasskamrater sa att de varit på vägen upp, vilket var jävligt skönt eftersom jag sov hela vägen hem, förutom då vi åt på Frasses eller spelade kortspel. Det var nog allt som jag vågar berätta här i bloggen.. Fråga om det är något ni vill veta mer om trots att detta råkade bli det längsta inlägget i denna bloggs historia.. men så får det la förbli också. Peace!

det gör mig passionerad det gör mig fylld av lust

publicerat 2011-01-16 klockan 15:55:51mitt motto: Trillar man inte, utvecklas man inte.

Och OM jag har utvecklats! Fy fan vad grym jag har blivit. I måndags plogade jag mig ner för backarna. Idag tvingade Staffan på mig ett par lite längre skidor, så från tio till tre har jag varit ute och tränat på att köra baklänges och att svänga åt båda hållen på ett ben. Efter en hel dags träning och ett antal vurpor i backen så har jag fan lärt mig! Inte går det fort att göra något utav det, men det går, och fy faaaaaaan vad roligt det är!!! Stefan O. säger att jag ska lära mig snurra på skidorna nu. Vet inte hur fan det ska gå, men han får väl skicka ut Stefan L. och lära mig :)
Ser så grymt mycket fram emot Sälenresan nu! Får bara se till att jag inte bryter något ben eller så....hehh.
Undrar hur duktiga de andra är. Jag bävar för längdturen. Fan vad jag inte vill ut, jag har märkt hur otroligt dålig kondition jag har efter att ha gått upp för backen mellan parkeringen och restaurangen. Det är ju pinsamt att jag flåsar som jag gör. :( Men jag ska upp hit till påsk igen, och då ska jag fan ha tränat som in i helvete, och ha tillräckligt med benmuskler att jag kan hoppa med skidorna 180 grader, vilket jag är för svag för att göra nu. Det var grymt pinsamt när Stefan L sa att jag skulle göra det och jag lyckades hoppa sådär...10 grader.. max... Men det ska det bli ändring på!! Nu ska jag ta och sova en stund, är så enormt jävla trött så det finns inte ^^ MWAH♥

jag har varit vilsen Lisa, men du var så lätt att nå

publicerat 2011-01-13 klockan 20:26:53
Soluppgång, en bild på mig, solnedgång

Stefan satte mig på en veckas skidskola för att jag såg så tokig ut i backen, och idag var jag ute från 12-15 och invigde den "hermelinen" som är den nya backen på området. SÅ JÄKLA SKOJ! Bara det kommer upp ett litet hopp eller så, så blir backen perfekt :) Annars händer det inte så mycket här uppe. Lykke den tönten vägrar åka skidor. Staffan är allmänt jobbig. Jag lagar mat. Imorn blir det fajitas. Nu blir det handboll på tv fast jag egentligen vill spela tv-spel där man ska föda upp pinjatas.. Vad händer med mitt liv?? Ska skriva en inköpslista inför Sälen också. Lateroo♥

Då blir det gratis va... eller vad blir det?

publicerat 2011-01-10 klockan 18:07:22


bild kidnappad från Staffans dator/Lykkes konto i brist på eget material.
Utsikten från ytterdörren :)
Som jag berättade för några dagar sen mutade Stefan mig med skidskola och trackasserifria dagar när det gällde skjuts hem på nyår. Idag så blev det dags att börja åka. Skidläraren som också heter Stefan (Stefan Staffan och Stefan. JA det är förvirrande!!!) var en skön gubbe som faktiskt lärde mig ett och annat. Jag är hans offer fram tills fredag, så jag får väl göra det bästa av tiden :) Problemet idag var att det var typ snöstorm, så för det första var det inte pistat för dagen vilket gjorde att jag råkade köra in i en lömsk halvmeter hög snödriva vilket bromsade min fart enormt och jag flög 2 meter. Men jag landade ju mjukt i alla fall! :D Just nu tittar jag på Per Moberg när han lagar mat. Fan vad fånig han är. Precis som mig. Nästan. Snart kommer bror + flickvän hem, då blir det tacos (tackos inte tákos). Fy fan vad gott :) Ska ställa mig och hacka grönsaker så kanske jag får något plus i kanten någon stans. Puss på er så länge, så får vi hoppas att det inte dröjer lika lång tid innan jag skriver igen ^^ pusspusspuss

vi har bara varandra

publicerat 2011-01-07 klockan 18:20:20
Två bilder från en utgång som känns som en evighet sen. 
Har nog aldrig gått ut i en slampigare topp.
Men kul hade jag i alla fall :)
(Den vackra tösen på översta bilden är Fanny, och den vackra handen tillhör Maria! Två som förövrigt kan vara bland Växjös bästa)


och vem vet hur länge vi har varandra?

publicerat 2011-01-07 klockan 14:54:03Hoffmaestro sjunger Håkan Hellstöms vid protesfabrikens stängsel
Håkan Hellström - Vid protesfabrikens stängsel


orginalet är nästan lite bättre ♥

.

publicerat 2011-01-05 klockan 09:42:52

jag blir så extremt jävla förbannad!!!
Min äckliga megaidiotiska bror ringde mig för en timma sen och sa att jag hade 20 minuter på mig att ta mig till Handlarn som ligger 500 meter bort. "Inga problem" tänker väl ni då, men grejen var den att jag satt nyvaken i min morgonrock och drack kaffe. Så att ta på mig vanliga kläder och sen massa ytterkläder på det, på en kvart är inte det lättaste. OCH DESSUTOM så har jag så förbannat jävla ont i ryggen att jag knappt kan röra mig. Men visst. Jag stressar som en jävla gnu, och sliter på mig kläder trots att jag får så ont att jag bara vill lägga mig på golvet och gråta. Så när jag kommit halvvägs till affären så ringer idioten igen och säger att jag inte behöver gå. Fan vad jag hatar honom. Imorn så slipper jag honom en stund i alla fall. Då flyttar jag hem till annexet igen!

i am what i am and i do what i want

publicerat 2011-01-04 klockan 22:13:05Ser på Love Actually och smaskar chokladpudding. Dessutom bakade Lykke kakor som är så gryymt goda. SMASKSMASKSMASK säger jag bara. Fan vad fet jag kommer vara sen, kommer inte få plats på bussen till Sälen. Vill inte ens tänka på hur jag ska kunna åka skidor. Kommer bli kallad köttbullen på skidor. På tal om köttbullar, Staffan har fått för sig att jag älskar köttbullar och går runt och säger "jag heter Lisa och jag älskar köttbullar" hela tiden med en dum röst. Jobboffer.

kalla det änglamarken eller himlajorden om du vill

publicerat 2011-01-04 klockan 16:41:30

via.

jag saknar det.
har ingen motivation till sånt, ingen anledning. men jag vill ha det. suck

cause the single last thing she needs is another hungry mouth to feed

publicerat 2011-01-03 klockan 17:08:37


via.

Idag har jag fått ledigt. Lågsäsongen närmar sig med stormsteg och efter torsdag förväntas det bara komma lokalbor. Mer eller mindre alltså. Bilden är tagen av syster på skoterleden. Hon är fanemig en grymt bra fotograf den tösen. Bara så ni vet. Så jag har alltså suttit hemma och försökt plugga. Eller hemma och hemma.. Hemma hos Sara och Stefan. Fast jag bor ju inte ens här just nu, utan hos Staffan och Lykke. Förvirrande? En liten tröst för er är att det är minst lika förvirrande för mig. Och på onsdag-torsdag flyttar jag hem igen. Alltså ut i Sara och Stefans annex (en liten stuga 5 meter från där de bor). Snart kommer Göran också. Hoppas jag. Galnare gubbe har jag aldrig mött! Han är Stefans pappa för er som inte visste det, det är väl därför Stefan blev som han blev. :) Sara visade mig en video där Göran åkte pulka ner för ladgårdstaket. Och gubben är 65 år typ. JÖSSES säger jag bara.. Hoppas jag också blir gammal och galen när jag blir pensionär.

all my life i've been waiting for you to bring a fairytale my way

publicerat 2011-01-02 klockan 18:07:26

Kan inte skriva mycket, eftersom Lykke vill sitta här.. men  hon är ute och pratar med någon som jag tror är hennes syster. Så tänkte passa på och uppdatera lite här så att ni vet att jag lever. För det gör jag. Nätt och jämnt.. Jobbar som en gnu och är disk och våffelansvarig. Det går kanon! Om man bortser från de blåsor jag fått under mina lilltår (småtår?) så att det gör ont att gå en meter. Men jag ska inte gnälla. Jag får ju betalt... hoppas jag i alla fall ^^ Ne, men jag blir dötrött av att springa runt och göra allt vad Staffan ber mig. Vi hade en tävling om den som skulle få städa köket under hela dagen. Den som blev mest stressad fick straffarbetet. Sara fick vara opartisk domare, dock var hon typ aldrig ute i köket. Det slutade med att Staffan ansåg att jag förlorade vadet, och vice verse. Vill dock påpeka att det blev Staffan som städade sen :) Får se vad jag ska hitta på nu i två timmar. Sen börjar Arn! Men fram tills dess vetefaan. Kanske sova. Kanske se på barnkanalen. Antingen det eller nyheterna. SUCK. blir nog barnkanalen ändå. Min hjärna är helt slut ^^ Nu vet ni i alla fall hur jag mår här uppe i norr! Det händer inte så mycket intressant här precis så jag slutar mitt inlägg här. puss och kram♥

RSS 2.0