One night of magic rush, the start a simple touch

publicerat 2011-07-11 klockan 20:43:41


Detta är min nya inspirationskälla. My Walther heter hon och bor i Helsingborg fast man kan tro att hon bor i typ San Fransisco eller någon annan cool utländsk stad. Men Helsingborg it is.


Nästa tjej har jag absolut ingen aning om vem hon är, vilket gör mig smått galen.

Rumpan säger mig att hon är från utlandet, men "Åbergs VTC PARTS AB" samt det blonda håret säger mig att hon är svensk, eller åtminstone nordisk..
Någon som vet? Kommentera gärna detta inlägg :)

Noone is ever gonna love you more than I do, but someone could have warned you.

publicerat 2011-07-08 klockan 16:54:04

Ja detdär att lägga upp en bild på vårt färdiga badrum kommer att ta längre tid än förutsett då alla hantverkare i hela Växjö blivit akut sjuka eller är på semester. Förhoppningsvis så kommer iaf Sandbäcken vvs och fixar duschen innan den 9 augusti då vi blir av med lägenheten och inte längre kan använda duschen här... Fan vad jag ogillar hantverkare! Allt de kommer med är tomma löften:( Och så när de väl kommer så kommer de vid 7 vilket gör att hundarna blir galna och väcker mig. Så iofs är det skönt att de inte kommer på ett tag... :)

Är hemma nu och duschar så att jag blir fräsh tills då systern kommer. Hennes födelsedag imorn, så då kan man inte gå runt och lukta som en åsna. Och så ska jag hämta saxofonen. Har saxo-begär helt plötsligt.. Vill ta några härliga toner och bli världens nya världsstjärna.. Kan nästan "lille katt" utantill!! :) ..men ska gå och träna lite till nu. Ha en härlig helg alla där ute! over and out.

now that we found love what are we gonna do with it

publicerat 2011-07-05 klockan 21:20:45

Var på P&L men världens bästa Maya och träffade andra världsbästa människor :)♥
Är hemma nu och livet har återgått till det exakta normala liv som jag hade tidigare. Jag kunde inte haft en bättre vecka! ..eller jo, om jag inte hade varit så jävla hes att jag inte kunde sjunga med en enda låt. Men allt omkring mig var i alla fall awesome. Om inte ännu bättre. Sjukt mäktigt allt ihopa. Och jag har ätit typ 5 munkar under veckan som gick. diarréanfall typ, vilket tillsammans med cockblock var veckans ord som användes flitigt. Och "tht åhhh". (internt skämt). Veckan slutade med att brorsans extraljus på bilen blev snodda, vilket enligt honom var lugnt eftersom han nu har en anledning att köpa nya. Nu ska jag återvända till huset och lägga mig i sängen med världens mysigaste hund (som fäller hår som en cancerpatient) och se på 90210 :) Konstigt nog, och till skillnad från alla andra så var det varken toalett, dusch, hemlagad mat eller tvn jag saknade, utan min lilla hårboll. Åhh vad jag älskar honom! Och han har blivit så underbar! Han skäller inte alls lika mycket nu och har blivit allmänt lugnare. Han är bäst. ♥
btw, snart är badrummet klart på ovanvåningen! Tänkte lägga ut lite bilder när maskinerna och all porslin är på plats, så ni kan ju titta in här om en vecka eller så :) Älskar er! Saknar lite att skriva här faktiskt... peace♥

RSS 2.0