Listan / dag 18

publicerat 2011-03-31 klockan 17:19:36

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick


Det för mig, pinsammast ögonblicket i mitt liv var skolavslutningen i sjuan. Jag skulle sjunga någon Stevie Wonder-låt själv i Johannesskyrkan i Malmö. Helt plötsligt, mitt i allt spricker min röst något brutalt och ur mig kommer en ..eller ja ett flertal samtidigt falska toner. Hemskt ögonblick. Har aldrig skämts så under resten under sen dess. Det var lixom denna grej som gjorde att jag faktiskt ville följa med mamma till Växjö. Det var bara mamma som skulle flytta, och egentligen helt själv, men jag kunde inte klara av att gå tillbaka till skolan efter detta ögonblick ... sorgligt va? Men tänk vart det tog mig! Hade jag inte sjungt falsk hade jag förmodligen inte suttit här i Växjö just nu ^^

You can go your own way, you can call it another lonely day

publicerat 2011-03-31 klockan 16:11:45Tre underbart vackra bilder från gårdagens bussresa.

Ja.. gårdagen var givande på sina ställen.

What are words if you really don't mean them when you say them?

publicerat 2011-03-29 klockan 11:06:36

Chris Medina - What are words

De är få låtar som får mig att gråta, men detta är en utav dem.
Chris Medinas var en utav deltagarna i årets American Idol. Han nådde aldrig toppen, men historien om hans flickvän rörde många. De skulle gifta sig två månader innan hon var med om en dramatisk bilolycka som gjorde att hon först hamnade i koma, men lyckades vakna. Dock har hon nu ett handikapp som gör att hon inte kan klara sig själv så Chris och hennes mor hjälper till.
Jag vet att många säger saker som "jag kommer alltid finnas där, vad som än händer står jag vid din sida", och jag vet hur få människor i världen som verkligen gör som de tidigare sagt. Nu, två år senare, står Chris fortfarande vid sin flickväns sida. Jag tycker att denna sången är så grymt vacker. Jag önskar bara att den kunde nå ut till fler människor i världen.
Chris Medinas var en utav deltagarna i årets American Idol. Han nådde aldrig toppen, men historien om hans flickvän rörde många. De skulle gifta sig två månader innan hon var med om en dramatisk bilolycka som gjorde att hon först hamnade i koma, men lyckades vakna. Dock har hon nu ett handikapp som gör att hon aldrig kommer att klara sig själv så Chris och hennes mor hjälper till. Jag vet att många säger saker som "jag kommer alltid finnas där, vad som än händer står jag vid din sida", och jag vet hur få människor i världen som verkligen gör som de tidigare sagt. Nu, två år senare, står Chris fortfarande vid sin flickväns sida. Jag tycker att det är så grymt starkt gjort utav honom, för det kan inte vara lätt att gå igenom en sådan dramatisk upplevelse. Men det visar verkligen att äkta kärlek klarar allt.

vad jag bryr mig om är att aldrig ge hjärtat rakt ut

publicerat 2011-03-28 klockan 22:51:24Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Jag hade glömt hur fittigt jävla bra denna låten är. Satte på en random Spellista på spotify, och så från ingenstans så dök denna up. Allt bara stannade.
Förövrigt tycker jag att telia-reklamen som ger helt totalt jävla åt helvete fel ton från Lovin you av Minnie Riperton. Sångerskan borde få smisk.
Jag fortsätter studera bioteknik en stund till
Jag skolkar definitivt morgondagens morgonlektioner.

du gav bort din hand till en annan man. breven som skrevs kom aldrig fram

publicerat 2011-03-27 klockan 22:51:21Totally amazing dag. Börjar med att jag får ett sms där Hilda säger att hon är på stationen halv tre, så jag började stress-städa eftersom jag hört massa hemska rykten (de flesta från henne själv) om att hon själv annars städar. När vi kom hit vid tretiden bjöd jag på kaffet och hon på kakorna. Och vilka kakor sen. Sega. Chokladiga. Underbara. Efter fyratiden kontakta en viss Klara oss, så efter en viss förvirring och vilsenhet hittade vi varann och gick till stationen där vi träffade en viss saknad liten Chris. Vi hamnade på Palladium där vi stannade x antal timmar :) Inte nog med kaffe och cocacola knaprades det på vad som blev kvar av Hildas hembakta kakor efter våran attack vid tidigare kafferep. Umgänget avslutades vid stationen där vi skildes åt. När jag återvände hem möttes jag av två enormt tacksamma föräldrar eftersom jag hade städat hela lägenheten. Sen bjöd mamma på underbara pannkakor! Überlänge sen jag åt pannkakor sist, så det var som pricken över I:et på denna dag, denna vecka. Seriöst har denna vecka varit den bästa på så otroligt länge. Värmen kom, jag har skitit i att stressa för studierna och bara umgåts med världens bästa folk. Har hört rykten om att nästa vecka kommer bli ännu bättre. Längtar. Fast nu blir det att studera bioteknik. Hade tydligen ett prov på tre kapitel på tisdag. Lagom roligt. Lateroo.

I'll follow you into the park. Through the jungle, through the dark. Girl, I've never loved one like you.

publicerat 2011-03-26 klockan 19:58:12


Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home

klicka på texten ovan för att se världens sötast cover NÅGONSIN. älskar den. klicketti klick.

Iskall men solig dag. Huvudvärk men med livsglädje. Motsatsig dag helt enkelt. Smaskar godig för tillfället. Ska se på körslaget och sen blir det Everything is illuminated. <-- Klicka för att se i Youtube. :)

it's just you and me, and another day in paradise

publicerat 2011-03-25 klockan 20:00:49

Fan vilken bra dag.
Vaknade upp i ett helvete och slutade i Nirvana ^^
Efter ett antal smärtstillande tabletter och enorm mängd kaffe blev dagen genomlidlig, och när studentmössan kom blev jag estatisk. Underbart!!!

Jag vet att hon är söt men håll tillbaka

publicerat 2011-03-25 klockan 08:57:47

Jag drömde att körsbärsträden blommade och jag hade fått en lugn, gosig och alldeles underbarapunge i present att ha som husdjur.
Jag vaknade med enorm huvudvärk, illamående och mår allmänt skit.
Två koppar kaffe senare mår jag inte bättre, men jag måste till skolan eftersom vi har redovisning och pallar inte prata framför 10 okända personer själv... Så funderar jag på att gå på matten också. Behöver det. Jag halkar efter.
Vet inte om jag orkar utgång ikväll. Vill egentligen bara gömma mig under täcket och sova bort allt.
Ska försöka försvinna bortåt nu i allafall. Har enorma tuttar idag. Kanske ska byta bh innan jag sticker. Fred. ut.

ain't no other man I can stand up next to you

publicerat 2011-03-24 klockan 19:46:43

Älskar denna dag.
Perfektion.

Listan / dag 17.

publicerat 2011-03-23 klockan 18:41:57

Dag 17 – Barndomsminne

jaha, vad ska jag skriva här då? Jag har ju så jävla många minnen att det är svårt att välja ^^
1. En maskerad jag hade i typ ettan-tvåan
2. Min klass från årskurs 1-7 :)
3. Jag och min granne när jag bodde på möllevångsgatan 33c :P

jag ger dig allt om du vill vara min vän

publicerat 2011-03-23 klockan 16:43:30

Kom hem - Magnus Carlsson

Okej, ingen i min klass får missta mig nu när jag säger att jag satt i Anders Skoogs källare hela dan. Förra veckan bad han mig att lägga lite stämmor på hans låt. "Visst tänkte jag" och trodde att det skulle gå på en timma eller så. Till att börja med försov jag mig och skulle varit där klockan 9.30, men kom typ en timma senare :( Sen gick vi in i hans garage där han hade en riktig jävla studio med typ 10 gitarrer och en himla massa annat skit. Enda nackdelen är att det luktade som ett terrarium... Och 6 timmar senare var jag tvungen att åka hem för att laga mat till päronen. Och då stressade vi dit slutet. Aja. Anders vill att vi ska få in låten på svensktoppen xD Vi får se hur det blir :P Den skickas in på måndag, så kommer jag att meddela här på bloggen om det händer något med den sen :) Nu är jag så jävla trött att jag ska sova en stund! ciaoo

btw. Anders låt heter typ kom hem eller något sånt. Som min favoritlåt av Magnus Carlsson! Åhh vad jag tyckte om denna som liten.
När alla andra sa att han var bög sa jag att det inte gjorde något eftersom han sjöng bra. Sen tappade han håret :(

Sprid ut bensinen över solnedgången, riv ner staden. Häll ut havet ända bort till horisonten, tysta ner musiken. Hon kommer aldrig tillbaka.

publicerat 2011-03-22 klockan 21:30:28

Hilda Schmidt dricker inte kaffe!?? Vad händer med världen :(

Crazy dag.. halvtimma sen till matten, ingen förvånad där.. Fysiken var dryg med genomlidlig. Biotekniken var förvånande förståerlig. Därefter började jag min dagliga stalkning av Hildus. Vi kuppade ut Daniel ur MST och hon blev vice ordförande. Inte illa. Därefter gick vi och fikade lite innan vi gick till Norrelid och lyssnade på Klara när hon sjöng. Och fasen vad den tösen kunde sjunga!
G R R R Y M ! På vägen hem gick jag förbi Ica och köpte ballerina kladdkaka som jag kan smaska på imorgon, är nämligen ledig ♥ Just nu funderar jag på att skriva lite underbara labbrapporter! YUM

one more time we're gonna celebrate and dance so free

publicerat 2011-03-21 klockan 17:48:04Åhhh vad jag längtar tills september då denna kommer till Sveriges biografer♥

Listan / dag 16.

publicerat 2011-03-21 klockan 17:22:48

Dag 16 - Första kyssen

Jag har svårt att komma ihåg min första kyss. Första pussen på munnen var så gott som jag kommer ihåg tillsammans med en viss Rebar under Assans födelsedag.
Jag var väl omkring 9-10 år och vi snurrade flaskan. Sen dess har jag haft ett antal första kyssen till, men de tänker jag inte gå in djupare på :)

Listan / dag 15

publicerat 2011-03-19 klockan 08:56:44

Dag 15 – Mina drömmar

Jag är en enorm dagdrömmare. Om det inte finns något roligt att göra, kan jag gärna lägga mig i sängen och bara tänka. Det är underbart, bättre än alla böcker, blir det fel kan jag bara ändra mig ^^ Sen drömmer jag enormt mycket under nätterna också. Här om dan drömde jag att jag och några vänner åkte in i fängelset.. En fullkomligt normal dröm (för mig.).
Mina drömmar om livet är att jag blir en artist. Jag skäms lite för att säga det, för det är så töntigt. Vem vill inte det lixom? Stå på en scen framför 10000 pers och bara sjunga. Jag hade gett allt jag har bara för att få chansen att göra det. Jag kan inte tänka mig sittandes på ett kontor för resten av livet. Jag vill vara med i "Så ska det låta", allsång på skansen och allt annat skit. Vill bli en folkkär artist innan jag åker till New York och blir en stjärna där också. Jag vill leva livet och vara lycklig. Sen, om 10 år ungefär, så ska jag ha en egen familj med barn, hund och hela köret. Det är mina drömmar :)

Can anybody find me somebody to love?

publicerat 2011-03-18 klockan 21:31:59Efter skolan idag var jag  g r y m t  sugen på socker, så jag cyklade runt halva stan för att hitta något jag ville ha. Men det jag hittade aldrig något jag var riktigt sugen på, så det blev två fazer chokladkakor och så ville jag ha BJ's peanutbutter cookiedough. Fanns självklart inte, så jag smakade på den nya Dajm-smaken med päron. Helt okej. Smakade som päronglass med dajmkulor i. Var inte värd 20 kronor, hade mycket hellre köpt peanutbutter :( Men allt som allt. När jag träffade mamma och pappa berättade jag att jag sett två nya smaker i affärn och pappa är alltid sugen på socker och gav mig en femtiolapp. Jag kom hem i lagom tid tills då Så ska det låta hade säsongspremiär, så vi firade på med B&J's nya smak Nordic Water Peace. Måste säga att den hamnar högt upp på listan av de godaste glassarna när det fanns knispriga OREO-kex i smeten. GUDOMLIGT. Aja, jag ville bara tipsa er lite. Den andra nyheten var coconutterly fair.. Kokosnöt låter inte lika tilltalande som oreokex, men den såg ju grymt god ut, och eftersom det ändå är BJ så är det svårt att tro något annat ^^ Nu ska jag olja in mitt hår lite grann, sätta på någon bra film och bara slöa. Sov jäkligt dåligt i natt så jag måste sova igen. Imorn kväll blir det De Luxe med Hilda och Mia, då måste man ju vara pigg! :) Vi hörs imorgon antar jag. Puss på er♥

it's only the thrill of boy meeting girl, opposites attract it's fysical

publicerat 2011-03-18 klockan 15:14:37Oj, vad hände? Den snyggaste mannen byts ut mot två skäggiga medelåldersmän. Alexander Bard från BWO.. Har ingen aning om vem Pelle till höger är, men han ser ju glad ut i alla fall! Äh, man ska ju inte säga att man inte tycker om dem dem förrän man sett dem döma i programmet (sen får man döma dem! *mohaha*). Ser på Amerikanska idol för tillfället. Har två favoriter, Casey & Pia. Totally amazing artister lixom! Lagar mat åt föräldrarna för tillfället.. Ska sova en stund innan jag sticker till huset, är astrött.

btw, för er som bryr er: jag tror att jag fick G på provet (överlycklig eftersom mina tidigare prov gått åt helvete och jag varit tvungen att göra om dem :( ..) Men det är ju självklart dåligt att jag inte får högre än så ¨/

Om du kunde, skulle du vända tillbaka och se mig så som du såg mig första gången?

publicerat 2011-03-17 klockan 17:42:22Dagen har varit aldeles underbar! Började dagen med att gå på religionen, som visade sig vara den absolut roligaste lektion jag någonsin haft! Sofie måste vara den skönast läraren som finns, för hon får en att skratta konstant! Alla de enormt dumma frågor, och Sofies svar på de dumma frågorna är så sköna! Matte E-lektionen gick ut på att lyssna på lärarens nyfunna iphone-app där man översatte meningar och kunde lyssna på dem på massa olika språk. Det slog visserligen inte Sofies lektion, men vi behövde inte räkna lika mycket. Favoritkommentaren från läraren: "Det kommer ingen lärare va?" Resten av dagen spenderades med Hilda, drickandes kaffe, se på gamla fb-bilder och prata om djupa saker :) Nu har jag gjort i ordning korv stroganoff som jag ska cykla ut till huset och ge till föräldrarna. Har dock ångest över att behöva cykla i snön.. Jag som trodde den skulle försvinna nu! Men icke..

don't you know I still believe?

publicerat 2011-03-17 klockan 10:44:21


50000 filmer jag vill se. Kommer ut i år. :)

publicerat 2011-03-17 klockan 09:26:51


You might think that I won't make it on my own, but I am stroger than yesterday

publicerat 2011-03-16 klockan 19:44:49
Stresspanikpluggat religion i två dagar. Nu blir det att forsätta stresspluggandet med matten. HATAR matt D. Hatar mer än allt annat just nu. I alla fall när jag inte förstår det. Har ingen ork för något som känns så jävla meningslöst. Aja, bara att bita i det sura äpplet. Idag är det prick 65 dagar kvar tills betygen sätts. Och innan dess så är det ett påsklov och någon temadag :D Så jag får väl lägga på ett kol om jag ska hinna få in allt. Har typ 10 saker som ska lämnas in -.-'  Hoppas ni där ute har ett roligare liv än mig. Pappa gnäller dessutom på att jag borde skaffa ett jobb :( Jättesvår i denna gudsförgätna stad. aja. Åter till plugget nudå. Puss<3

btw. fick mvg på etikuppgiften. Gjorde dagen lite bätte :)

my loneliness is killing me and I must confess I still believe

publicerat 2011-03-16 klockan 19:33:11man kan ju klicka på bilderna dåva...

If i wake up tomorrow, will you still be here?

publicerat 2011-03-15 klockan 12:01:44

jag
tävlar
om
örhängen
hos
emys
blogg
puss!

Everybody needs a little time away, from eachother.

publicerat 2011-03-15 klockan 10:35:03Öh, JA? Var det någon som trodde att jag skulle hålla mig borta från dem? MINA♥
Zhob Nelly Shoes.
Det stod att man skulle ta en storlek mindre, men när Nelly (de jävlarna) vägrade ta in nya skor, så blev jag tvungen att ta 37 i alla fall. Och det gjorde nog inte så mycket, jaghar så breda fötter att ett par mindre förmodligen hade skavt på sidan. Och jag stannade hemma idag. Nu ska jag ta mig en kopp varmt kaffe och börja plugga matematik och religion, mina två favoritämnen.......

It's the eye of the tiger, it's the cream of a fight. Risen up to the challange of a rival.

publicerat 2011-03-14 klockan 22:43:19Älskar dessa koppar som mamma drog hem ifrån mormor och morfar. Eftersom de bara stod på en hylla och aldrig användes skänktes dem till oss :)
Alldeles perfekta att dricka kaffe eller varm choklad ur♥

Tänkte slå på stort idag och skriva hela två inlägg! Lite på grund av att jag inte har lust att studera längre, lite på grund av att Anna har gnällt på mig upprepade gånger att min uppdatering suger, och jag kan ju inte säga emot något som är sant.. Men jag måste påpeka att denna dag har varit ett helvete för mig och min kropp. Hela förra veckan hade jag feber, och samtidigt var jag tvungen att skriva PA. Idag började jag med att dricka en kopp kaffe, vilket normalt brukar bota min huvudvärk (läs koffein-abstinens). Det hjälpte inte ett skit. Så jag tog Pamol (något mamma gav mig), hjälpte föga. Efter en till kopp kaffe klarade jag inte av mer, och cyklade upp till huset, drack min tredje kopp kaffe och tog en Eaze. Huvudvärken försvann, men hjärtklappningar kom. Fråga Maja och Frida som jag tvingade ta på min tutte känna hur mitt hjärta bultade. Men allt var inte pest under dagen. Alla har varit helt underbara, och dagens höjdpunkt var definitivt när jag, Anna och Carl helt jävla random sjöng pokemonlåten (måste fånga fler osvosv). Lite skrämmande, lite mysigt. Jag gillart!
Och för er som missat: IDAG ÄR PI-dagen. Det firades av alla mattelärare i skolan med bland annat PI-lkastning, frågesport, tävling om vem som kunde lära sig fles PI-decimaler mm. Och sen så bjöds det självklart på paj (engelska - PIe) Gött gött. Men jag står inte ut med samma skit imorn, inte nu när pajen är slut. Har jag samma huvudvärk som idag stannar jag definitivt hemma tillsammans med alla läkemedel badrumsskåpet har att erbjuda samt allt kaffe skafferiet har att erbjuda! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa om islam. Jag har prov på onsdag. SKOJ! laterooo

They said you we're leaving, someone swept your heart away. From the look upon your face I see it's true.

publicerat 2011-03-14 klockan 18:24:12köpte två ringar från juliusk. Och det jävla företaget drog 4 gånger så mycket från mitt konto som de skulle, och jag fick tillbaka en fjärdelel av det jag betalat. Schysst. (gå och dö).
Diggar ändå ringarna. Köpte ett par skor från Nelly, ni får se dem imorn så att jag har något att skriva om då också :) puss på er♥.

Varit vilsen på djupet, jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset.

publicerat 2011-03-12 klockan 23:37:20Skrivit PA nästintill hela dagen. Har inte lämnat lägenheten längre än ut på balkongen.
Jag och Olivia hittade lite roliga koder att skriva med i facebook-chatten ^^
Pappa åkte till Malmö igår för att hämta en spegel till huset och ta med sig syrran uppåt.
Nu sitter mamma pappa och Sara hemma hos mormor och morfar, och jag är här hemma.
ensam. Jag hatar att sova själv! Det kommer bli ännu värre när vi skaffar hus, jag kommer
inte ens att våga gå ner till köket på grund av rädslan att se någon titta in genom ett fönster!
Nä, det blir nog en hel del film i natt! Eller, om jag har tur somnar jag framför tvn :)

Jag tycker helt klart att rätt låt gick vidare till Eurovision Song Contest!
Hade inte Eric Saade varit med hade önskat att Danny vunnit.
Det är dags att vi flörtar lite med publiken ute i Europa, vilket man inte gör en 17årig
tjej med för stor panna, sneda tänder och en dålig låt. 
Nu har vi i alla fall ett bidrag med en snygg artist! -rawr

Men nu ska jag och mina ömma tuttar ta och lägga sig i soffan och titta färdigt på Goldmember
En GRYMT rolig film .. tycker jag :)

Jag har gått och blivit smällfet. Mina tuttar får inte längre plats i mina bysthållare. seriöst. Känns som att jag är 13 igen. :( Hormonbomb typ. Och det är inte ens den delen av månaden? wtf..

publicerat 2011-03-12 klockan 12:48:18

:(

when i dial the telephone nobody's home

publicerat 2011-03-10 klockan 16:46:41


Underbart vackra Victoria Törnegren får smycka min blogg idag.

Jag mår pyton och hostar blod, och min mattelärare gnäller på att jag inte bryr mig tillräckligt om matten när jag har sådär 20 sidor projektarbete att skriva tills på söndag. Härligt med förstående lärare. Nu ska jag vandra med min lunginflammation i duggregn och 2 plusgrader ut till huset där mamma ska göra varma mackor. Om en vecka har vi ett fungerande kök, men fram tills dess får vi leva med en smörgåsgrill som står på golvet i vardagsrummet. Känns härligt att jag missar att fira mormors födelsedag pga. projektarbetet. Just nu vill jag inget hällre än att vara 4 år igen och inte bry mig om något annat än att leka. Jag har tappat livslusten och inte ens 12 timmars sömn och en liter kaffe gör mig piggare. Mamma tycker att jag borde dra ner lite på min kaffekonsumtion. Hon kanske har rätt....
Hunden attackerar mig varje gång jag går ut i köket eftersom hon och jag delat på en kladdkaka över de senaste två dagarna, så nu får jag inte ta en bit om inte hon får en.. Så en sockerstinn hund jagar mig i lägeneheten. Jag blir anfådd, lägger mig på golvet för att kunna återhämta mig. Vad gör inte hunden då förutom att dra av mig min strumpa och springa iväg med den? Galna hund. Men jag gillar henne ändå. Nä nu ska jag sätta på mig headsetet och bara vandra genom regnet som att det inte finns något annat än jag och musiken i en halvtimma. Jag ser fram emot det. Får ta med mig den bärbara dator så får jag sitta där borta och fortsätta skriva på PA. Om inte pappa ska slipa, borra eller något annat högljutt så kan jag förmodligen koncentrera mig bättre där än vad jag gör här hemma med alla bloggar som är så otroligt mycket mer intressanta än jävla projektarbetet.
Nä, måste packa ner lite ost och skinka i väskan. Vi hörs imorn såvida inte min självdiciplin knäcks helt och jag bara måste skriva ett till blogginlägg. Men det får vi se ikväll det! :) puss♥

Loving you is easy cause you're beautiful making love with you is all I want to do

publicerat 2011-03-10 klockan 11:10:56


någon flickr, kommer glömt..

Hatar PA just nu. Ser på en grymt bra film med Ashton Kutcher & Natalie Portman. Och FAN vad vacker hon är.
Hon är bara så naturligt vacker att jag nästan dör av avund. Men men, alla kan vi inte se ut som henne.
Och jag ska inte glömma att tipsa er om filmen, No Strings Attached.

I'll get by with a little help from my friends

publicerat 2011-03-09 klockan 14:30:20


en lagom deppig emobild från någon månad sen :)

Idag, för första gången denna vecka, är det mulet ute. Mörkret smyger på, och jag tror det ska regna. Det känns faktiskt rätt så mysigt. Min psykiska kalender säger att det ska vara sommar nu, jag vet, hur jävla knäppt som helst lixom. Men jag menar det. Jag får en chock kanske var tredje dag då jag tittar ut och märker att gräset fortfarande har snöfläckar här och var. Jag gillar det inte. Så nu känns det som att klockan är fem, och att det ska börja regna sådant sensommarregn med blixtar och dunder. Så är det bara mulet klockanb halv tre. Fett obehagligt måste jag säga.

Förövrigt har jag varit på min första lektion denna vecka. Muntlig redovisning om folkmord. Eftersom jag inte redovisat något framför en hel klass på över ett år gick det åt helvete, och jag läste direkt från pappret genom hela redovisningen. Ändå tog det mer än en kvart ;S Tack vare Tanja antar jag som pratade en massa :) Sen hade vi ju en film som krabbade också -.-' Hatar när teknologin inte fungerar. Jag megarodnade och fick panik, men sen kom den igång som tur vad :D
Nu måste jag fortsätta skriva PA. Skitkul verkligen. Var bara tvungen att skriva lite här så att ni vet att jag lever ♥

Listan / dag 14.

publicerat 2011-03-08 klockan 21:47:34

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

  • jag har absolut ingen självdiciplin
  • jag äter när jag är uttråkad
  • jag sjunger aldeles för högt aldeles för sent på kvällen/natten
  • jag är grymt lat
  • jag läser inget på papper förutom typ serier.. eventuellt tv-tablån
  • choklad och kaffe är mina enorma svagpunkter. Tillsammans är de oemotståndliga
  • jag gillar att fuska

Listan / dag 13.

publicerat 2011-03-07 klockan 21:17:05

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
hur defineras vanlig då??
En vardag går oftast ut på att
vakna
äta frukost med mamma och pappa
cykla till skolan
komma en kvart försenad till första lektionen
låtsas förstå något
cykla hem
(ev. gå ut med Sally om inte pappa har henne på jobbet)
laga mat
gå till huset
mata mamma och pappa
ibland renoverar jag
ibland går jag hem och pluggar.
tumblr, blogg, facebook, online shopping osv.
spela piano tills ingen orkar lyssna på mig längre
gå och lägga mig aldeles för sentthere's no halo 'round my head no there's no angels here, manboy

publicerat 2011-03-06 klockan 13:31:37

Mötte John Lennon på tåget mot Kälmäe. Han använde rosa läppstift som förklädnad, men hans glasögon sade allt. Han var grymt bakis, otrevlig, gnällig och allmänt otacksam för livet. En redig bitterfitta helt enkelt. Vid tretiden serverades KAFFE och världens godaste mufmuffins, som alla smaskade i sig, vissa mer graciöst än andra... (♥!) Antalet tomma muffinsformar får beskriva antalet som konsumerades. Och ändå ligger de flesta papper redan i papperskorgen.
På efter stämman började banketten som var riktigt trevlig fyll med långa improviserade tal, massa sång och kall mat. Dock var den grymt god, och umgänget kunde varit betydligt sämre. Festen var dock mindre rolig, till skillnad från efterfesten, som var all over tha place. Muffare var utspridda över hela hotellet, och fest var det i de flesta. Jag lärde känna en massa grymt skönt folk och fick i mig en hel del sprit också. Trots det är ändå bakfyllan minimal. ILOVEIT. Kvällens ångest är ändå när Hilda ringer två samtal. Samtal 1: Jag går hemåt nu. (hotellet låg ca 1 km från konferenssalarna) Samtal 2: Jag är i en lägenhet och vet inte vart jag är.... Vi som är på vårt hotellrum får aningens panik, och vi får inte tag på henne förrän sådär 3 timmar senare.
Det skulle inte förvåna mig om jag har fått lungcancer eller liknande med tanke på hur mycket jag rökte igår. När mina egna cigg tog slut, tiggde jag inte utav andra, utan jag skaffade andra som tiggde åt mig. IDOLOVEIT! Dock är det mindre skönt att andas idag. Älskar att Klara ligger och sover med sina solglasögon. Då är man cool. Och Klara är ju ytterst cool. Hon är så cool som man kan bli.
Resan hem gick smärtfritt om man bortser från världens bitch till konduktör, som varken har självdistans eller respekt för passagerarna. Men hon gav oss i alla fall ett jävligt bra samtalsämne för resan, eftersom halva resan gick åt att beskriva hur hemskt dålig hon var på sitt jobb och hur mycket vi inte tyckte om hennes agerande. Underbart. Nu är jag i alla fall som sagt hemma och ska påbörja mitt projektarbete -den skriftliga delen. men först: KAFFE!! Hotellets kaffe var det äckligaste jag någonsin smakat. Jag tyckte det smakade galla (vilket det faktiskt gjorde!) fick jag enormt dålig kritik på grund av mitt hemska ordval. Jag tycker att ordet kräk eller spya är obehagligare att höra vid frukostbordet och anser att mitt val av ord var det bästa för att faktiskt förklara smaken. D.S. !

come on skinny love

publicerat 2011-03-04 klockan 20:15:49seg dag.
råpluggat hela dagen vilket är mer eller mindre omöjligt med en skrattande Måns bakom mig. Jobbig typ han än ibland.
Carl är inte heller så oskyldig när han är världens bitch mot mig hela dagen, fram tills han blir uttråkad och vill hitta på något med mig.
Fuck off säger jag till honom, men han förstår att jag tycker om honom ändå.
Imorn blir det Kalmar för hela slanten. Lämnar Växjö kvart i tio.
Juste, måste packa. Vet inte vad jag ska ha på mig, gav min randiga rygg till Hilda, så jag vet vad hon ska ha iaf.
men det hjälper ju inte mig.... Blir nog en svart eventuellt en rosa klänning. :) Men vi får se.
Tar dock inte med mig kameran dit bort, för jag vet hur jag är med saker på tåg. De försvinner. höhö.

when you believe in things you don't understand then you suffer, superstition ain't the way

publicerat 2011-03-03 klockan 20:56:10

andra paret jag köpt IDAG. FJÄRDE paret jag köp denna vecka..
Inteokej. Har infört köpförbud på solglasögonfronten. Inte ett enda par till i år. Oh no no.

bara när du inte hör vågar jag säga så

publicerat 2011-03-02 klockan 23:14:43


gammal misslyckad outfitbild som hamnat i glömska

Bold what you like.

1) Striped socks.
2) Winter vacation.
3) Minty breath.
4) Warm hands.
5) Sublime.
6) Proving people wrong.
7) Sketching.
8) Steel drums.
9) Tampons.
10) The Sims 2.
11) Kissing.
12) Backpacks.
13) Cloudy weather.
14) Picking out presents for people.
15) Kevin Flamme.
16) Boys. (men)
17) Old movies.
18) Reminiscing.
19) Mario Party.
20) Orange juice.
21) Interesting people.
22) Late-night texting.
23) Cool teachers.
24) Levi jeans. (men inte på mig...)
25) The city bus.
26) Cardigans.
27) Sneezing.
28) Drinking cold water.
29) Finding money in my pockets.
30) Making connections.
31) Books.
32) Bolding surveys.
33) A clean bedroom.
34) Collages.
35) Meeting people.
36) Comfortable positions.
37) Headphones.
38) Marathons.
39) Packing to go somewhere.
40) Mascara.
41) Daydreaming.
42) Possibilities.
43) Ramen.
44) Notepads.
45) Burt’s Bees.
46) Babysitting.
47) Actually getting homework done.
48) Feeling good about myself.
49) Complimenting people.
50) PostSecret.
51) Confiding in people.
52) Themed things.
53) T shirts.
54) Gentlemen.
55) Singing harmonies.
56) Being surprised.
57) New clothes.
58) Target.
59) Long eyelashes.
60) Bright Eyes.b
61) Naps.
62) Nicely-dressed boys.
63) Barack Obama.
64) Tweezed eyebrows.
65) Inside jokes.
66) Eye-contact.
67) Acronyms.
68) Thinking.
69) Animals.
70) Collecting turtles.
71) Understanding.
72) Friendship bracelets.
73) Meaningful items.
74) Simon & Garfunkel.
75) Silly pictures.
76) Raspberries.

77) Not going to school.

78) Star Trek.
79) Reading blogs.
80) Showering away problems.
81) Worn-in shoes.
82) Paranormal televison shows.
83) Facebook chat.
84) Baked ziti.
85) Visiting my elementary school.
86) Soft blankets.
87) Big words.
88) Staying up late.
89) Second chances.
90) Piggy-back rides.
91) Saying words over and over until they sound really strange.
92) Surrealism.
93) The feeling of relief after going pee.
94) Home videos.
95) Unusual names.
96) Diving boards.
97) Smilies.
98) Cats.
99) Feeling better.
100) Considerate people.

born and raised in the south detroit

publicerat 2011-03-02 klockan 21:15:30

två dagar försenad, men den hamnade i glömska lix.

You started this fire here in my soul. Can't you see it's burning out of control?

publicerat 2011-03-02 klockan 20:42:58


1

2

3

Piece of cake.
Väggarna ska målas om pga. ändrade planer.
Elektriker måste koppla in elen.
Avloppsman (?) måste koppla in avloppet.
Sen jävlar ska här lagas mat! ^^

skor.

publicerat 2011-03-01 klockan 13:56:00
Min favorit är Jessica Simpson. De säljs dock inte i Sverige -.-'
Vilken är din favvis? :)

RSS 2.0