Låt det få vara som i en film

publicerat 2011-04-26 klockan 22:33:00snälla bli min - Veronica Maggio


Maggios nya album har gått på repeat hela helgen. I fredags firade jag min allra bästaste Maya Svensson där jag somnade. Från det jag kom hem i lördags förmiddag tills nu har jag packat och burit flyttlådor vilket mitt knä inte tålde, så krash poff bang och jag var tvungen att halta på lördagskvällen. Inget valborgsfirande för mig inte, och jag som ändå hade sett fram emot besöket hos Hilda. Och så blev det inte av. Något bitter somnade jag istället klockan tio och vaknade pigg som en lärka klockan halv åtta i morse. Jag kan knappast säga att mitt knä mår bättre nu, men i morse kunde jag gå normalt. Nu har jag gjort samma jävla misstag igen. TYCK SYND OM MIG; NÅGON!?!? Men jag sätter på Maggio en gång till innan jag ska lägga mig. Har inte hunnit ett PISS studier denna vecka. MEGAÅNGEST. Men vad ska man göra? Jag är bara en människa lixom. Imorn. Ny vecka, nya tag.

hold me in your armes

publicerat 2011-04-26 klockan 13:47:01

jag dör om inte jag får se denna film i år.

kul att jag var i skolan I TID för en gångs skull.
och så är vi lediga hela dagen.
Så resten av dagen spenderas hemma, pluggandes. kul.
sen får man skit från en viss kaffe-sugen Hilda för att man inte är i skolan.
SUCK -.-

jag ska leva tills jag dör och ta en dag i sänder.

publicerat 2011-04-18 klockan 19:04:04myser/chillar med min nya bästa vän.
Chubby.
Först åt han Lykkes strumpa. Då var jag sur på honom i en kvart. men jag kunde inte motstå hans ballögda puppyeyes.
Så nu är vi bästisar igen :)

Listan / dag 24.

publicerat 2011-04-14 klockan 23:03:38

för att han ser så liten och ledsen ut. :-*

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Allt. För mig är varje dag en pms-dag, fast inte på det dåliga sättet. Jag har inte humörsvängningar eller så, utan jag bara börjar gråta väldigt lätt. Dock inte som Hilda som gråter när hon har roligt, utan jag skrattar när något blir otroligt sorgligt, eller otroligt lyckligt. Det kan vara typ något vilset litet pyre som äntligen hittar hem. Eller när en väldigt djup, ärlig kärlek tar slut för att någon dör osv. Tårkalas. Det bara sprutar ut. Och jag gillar det. Ibland kan jag säga till mig själv att inte gråta, men för det mesta tycker jag det är skönt att få ut lite känslor. Lätta på trycket så att säga. Dock gråter jag sällan pga. fysisk smärta. Fast det var ju en stund sen jag kände något sådant. skönt. faktiskt.

this i love.

publicerat 2011-04-14 klockan 21:05:33


i hope life treats you kind, and i hope you have all you dreamed of.

publicerat 2011-04-13 klockan 20:33:43
Okej. För er som dör varje gång ni ser youtubeklippet med ett lejon som kommer ihåg en människa: ni MÅSTE se detta. Helt otroligt.

we'll screem until we think we'll die

publicerat 2011-04-13 klockan 13:44:42älskar detta av okänd anledning.
från Ida osv.

Listan / dag 23.

publicerat 2011-04-13 klockan 12:36:52

Dag 23 – Mitt hemNya köket. Nya huset får ny fasad. Mitt rum innan vi köpte lägenheten. Vårt nuvarande kök innan vi köpte lägenheten.

Just nu är det lite diffust om vad som är "hem". Mamma och pappa säger ofta att de ska handla och sen gå hem utan att jag förstår om de menar huset eller lägenheten. De två spenderar ju mest tid där borta. Dessutom så har det hänt enorma förändringar angående lägenheten. Just som jag skriver detta så kopplas (eller snarare bör, man kan aldrig så noga veta med hantverkare) nämligen elen in i köket. Det innebär att från och med ikväll så kan vi laga mat där ute! Om elen är fixad tills klockan fem ikväll ska vi fira denna underbara händelse med champange och god mat! Så jag håller verkligen tummarna för att elektrikern gör som han lovat :))
Jag gör inget annat än längtar tills den dag då vi kan flytta in! Jag ska ha kritvita väggar i mitt rum, spegeldörrar till garderoben, sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra med golvet. Antingen blir det vitt eller bläserat i någon mahogny-kastanj-aktig färg för att få lite värme! Dock lär det dröja någon vecka innan vi ens kan börja renovera mitt rum. Nu när köket börjar bli färdigt måste vi fixa badrummet så att vi kan dusha och så. Sen kan vi bo i huset på heltid vilket gör att allt kommer gå så mycket fortare :)
Jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran till huset ikväll så att jag kan göra en uppdatering i renoveringsmappen! Vi tar allt större kliv mot inflytten :D

Listan / dag 22.

publicerat 2011-04-12 klockan 15:28:21

Dag 22 – Det här upprör mig


Åh det finns så mycket här i världen som upprör mig. Det som upprör mig mest är när någon blir sårad. Jag kunde inte bry mig mindre om saker som ingen tar skada av, som att folk har sex på toaletterna i skolan, eller att homosexuella par gifter sig. Dock så blir jag jävligt förbannad över människor som skadar människor (och djur!) psykiskt eller fysiskt. Jag har ett exempel från min vardag. En människa som jag tror mår bättre av att trycka ner andra. En besserwisser som jämt måste påpeka varje fel vissa människor gör, rätta till varje fel fakta. Det idiotiska är att han inte inser att de mesta han stör sig på är saker han själv gör. Fast inte märker det. Jag dör, så jobbigt det är att lyssna på honom.
Sen hatar jag all slags fysiskt lidande. När man slår någon för att få ut sina aggressioner. Det senaste jag fick höra inom ämnet djurplågeri var att två fyllon hade bundit fast en hund vid en bil och kört iväg med bilen. Jag kunde inte läsa mer än första meningen innan jag mådde så dåligta att jag inte kunde läsa färdigt. Och ja, jag vet att jag är blödig, men sånt får mig verkligen att gråta.
Sen är det klart att jag blir upprörd av naturkatastrofer som de som hänt i Asien, men för mig är det inte mer påtagligt än att skänka en hundralapp för att hjälporganisationer som ska hjälpa de som drabbats. Ibland blir jag förvånad över hur lite man bryr sig om händelser där flera tusen dör i jämförelse med folk som beter sig illa osv. och det gäller inte bara mig. Jag tror det flesta som läser detta skänker några kronor till AIDS-drabbade, till barnen i Afrika osv, men skulle betala osevärt mycket mer för att en mobbare bara skulle sluta reta/störa/slå/anklaga/trackassera personen i fråga.

don't you forget about me when you stand above me

publicerat 2011-04-12 klockan 13:42:40Hesher ligger nu överst på mig "att-se-lista".

Listan / dag 21.

publicerat 2011-04-11 klockan 18:54:07

Dag 21 – Mina dåliga sidor
Jag har inget sjävdiciplin. alls.
Jag kan sällan motstå godis.
Jag är ärlig. ibland för ärlig.
Jag flyr konflikter till varje pris.
Jag underskattar mina verkliga vänner.
Jag har äckliga vanor, som att fisa när vi i familjen har mysigt framför Så ska det låta på fredagarna
Jag är en egotrippad jävel som vill stå i rampljuset. men om det var något jag lärde mig i idol-kön så var det att det finns tydligendem dem som är värre!
Jag är godis/sockerberoende. Däremot har jag inte druckit kaffe på flera dagar!!! ...dock dubbel konsumtion av te hihihihi
Jag tappar lätt fokus under dötråkiga samtal, och börjar ofta dagdrömma istället.
Jag tror att jag är bättre än vad jag egentligen är
Jag tror att andra är snällare än vad de egentligen är


give them a sence of pride to make it easier

publicerat 2011-04-09 klockan 19:45:37


1. Köa. 2. Hitta skön tös att köa med. 3. Gå på audition. 4. Vandra tillbaka till centralen. 5. Tröstät.

Jag dör. seriöst. jag har legat och hostat hela dagen. Igår kom Maya över en stund. Vi drack te och somnade i min säng. Sen gick hon hem och jag somnade igen vid typ elva. Tidigare hade jag typ sovit tre timmar på tågresan hem. Idag vaknade jag vid halv ett. Facebookade lite, satte på Gudfadern och gluttade lite på det innan jag jag somnade igen och vaknade klockan 16. Grymt skönt att sova eftersom jag inte hostar då. Förstår inte att jag kan sova såhär mycket. Jag måste fan vara sjuk på riktigt, brukar inte ens kunna sova när jag är megamega sjuk. :S
Idolauditionen var en upplevelse ...som gick åt helvete :P Synd att jag var tvungen att bli förkyld just nu.   Menmen, det kommer väl fler chanser i livet. Dock hörde jag rykten om att nästa år är sista året för idol... Nu sitter jag och smaskar te och väntar på att jag ska bli trött nog att somna om.

i love you like a flower loves the spring

publicerat 2011-04-08 klockan 11:02:05

Bild från i somras/höstas
Inte nog med att jag är megaförskyld och rädd att jag inte ska kunna visa min röst fullt ut imorn (eftersom jag ska till Idol, för er som jag inte sagt det till..), inte nog med att jag är hemma idag för att jag inte orkade gå till skolan, men måste plugga hemifrån och städa lägenheten eftersom farmor och farfar kommer ikväll. Inte nog med detta så tittade jag på American Idol precis, och så åkte Pia ut. Pia Toscano som jag har hejat på från första början. Hon som hade den bästa rösten av alla tjejerna i idol. Men nej, henne skiter amerikanarna att rösta på. Vad tänkte de med!? Jag kan inte rösta från Sverige, men om jag hade fått göra det så hade hon och Casey fått alla mina röster. De är magiska. Och så händer dethär. Min dag kunde inte varit sämre.

Listan / dag 20.

publicerat 2011-04-07 klockan 23:49:55

Dag 20 – Mina förebilder

Det finns så otroligt många förebilder här i världen, på så många olika plan också.
Happy feet: han sket i att alla andra ogillade hans dansande, och fortsatte göra sin grej. Till slut räddade han alla pingviner.
Hela min familj: för att de är så vackra från insidan ut. De står på sig och är de individer de var menade att vara. Deras vilja gör att de kan lyckas med allt de ger sig in på.
Casey från årets American Idol: för att han är en enormt bra musiker, artist och sångare.
Mina vänner: för att de står ut med mig och alltid får mig på bra humör. gud vad töntigt det lät
Lady Gaga: eftersom hon kom från ingenstans med sin galna stil, och plötsligt så skulle alla andra artister göra likadant
Marilyn Monroe: "with the right pair of shoes a girl can coquer the world" + att hon är jävligt sexig med sina kurvor.
Sen finns det tusentals andra människor där ute, som han som kom på internet, diesels reklamslogan och att man kunde göra choklad & kaffe av bönor. ♥

plågeri

publicerat 2011-04-06 klockan 11:17:57

Jaha. Jag är sjuk och har ASONT i halsen. men jag måste till skolan eftersom vi ska gå igenom nytt. Men det är inte det värsta. Det värsta är att jag har så ont i halsen att jag kan sjunga. Eller jo, jag kan sjunga utan att det låter helt förjävligt, men det gör sjukt jävla bajsont efter att jag gjort det. Jättekonstigt. Så jag bestämde mig för att inte sjunga på resten av dagen.. Fatta så jobbigt det är för mig!? jag gör fan inget annat än att sjunga :( helvetesdag. imorgon är det matte E prov. alltid något att se fram emot....

Det fanns en tid för länge sen då mitt hjärta var av sten.

publicerat 2011-04-05 klockan 08:22:55

En bild för några evigheter sen då jag hade kort hår.
Jag erkänner, att ibland stannar man hemma för att hinna med något viktigt, som att plugga inför ett prov. Eller så pallar man helt enkelt inte. Sånna dagar brukar vara sköna dagar att stanna hemma på. Idag är ingen sådan dag. Vaknade up med täppt näsa och jätteöm hals :( Huvudet var inte riktigt där det skulle vara heller, men det är det aldrig på morgonen ändå. Jag hade faktiskt sett fram emot att vårat rollspel på biotekniken, men näe. Inkentinken. Det blir att sitta hemma och studera matematik E. Gud vilken rolig dag jag har framför mig. Och dessutom har jag ont i ryggen.
Äh, åt helvete med denna dag så hörs vi imorn om jag inte har något vettigare att säga :) :-*

We're meant to be together. I'll be there and you'll be near, and that's the deal my dear

publicerat 2011-04-04 klockan 13:20:12
Norges fetaste tös.
Nette Nestea
Jag hade kunnat mörda för att få tag i Marc Jacobs clutch på översta bilden.
Ge den bara till mig så blir ingen skadad.

Stay in my armes if you dare, or must I imagine you there?

publicerat 2011-04-03 klockan 20:23:53Angelica får stå för dagens inläggsbild.
Tjejen i bakgrunden: Jag gillar att spärra upp mina nästborrar och ha svett under tutten.

Nej, jag har lite tappat lusten för att blogga. Har så himla mycket annat skit att tänka på. Ni kan gärna läsa helvetesidiotistudier istället för skit om ni vill. Men än ger jag inte upp :)
Nä, fredagen var totalt awesome. Party ät the lägenhet. Jag hade ju inte tänkt dricka något, men Hilda såg till att jag inte gick nykter till Grace iaf.. Och jag tror inte att det någon som var i lägenheten som inte fick sin rumpad klämd eller smiskad av mig. Jag ber om ursäkt för mitt brutala antastande. Sen tror jag att jag pussade på en och en annan människa också. Förstår dock inte hur jag lyckades röka upp ett helt paket. Kan ha lite med att jag fick Carl att röka en och en annan :))))
Kvällens sämsta: Calleballes rökningsteknik och jordgubbsölen på Sports
Kvällens bästa: McChicken & chokladmilkshake med Hilda. perfect end of a perfect night typ.
Pricken över i'et:
inte nog med att jag festade med världsbästa människor i das lägenhet, så träffade jag Maya på stan. ünderbart

Skulle gå ut igår med, men eftersom jag kom hem klockan fyra på morgonen och vaknade åtta och kunde inte somna om förräns vid tio på kvällen blev det inte så. Inte så kul, näe. Men jag klarade mig bra ändå. Låg med andra ord hemma och tittade på gamla serier från 90-talet. Idag skildes inte så mycket från gårdagen, förutom det faktum att jag lyckades sova till tolv(!!!!) grattis till mig typ :) Jag behövde verkligen sova ut.
Tricket? -att hänga sitt täcke samt morgonrock över gardinstången för att se till att den minsta strimma solljus inte kommer in. Nackdelen -man känner sig lite som en vampyr som skyr ljus. Men det går att leva med.

Idag då.
Kvällens sämsta: jag råkade spilla nagellacksborttagningsmedel i min kopp med nybryggt kaffe. ångest.
Kvällens bästa: Tryfflarna från La Praline i Götet. Himmelriket på gjorden.
Pricken över i'et: Jag satt och storlipade genom hela Happy Feet. Japp ni läste rätt. Den med gulliga sjungande pingviner.... :')

Idag har jag också lyckats måla mina naglar MEGAFULT. Jag dör så fula de är. Men har man tråkigt så har man. De är gula och lila. Ja. Samtidigt. Men det får vara så. Imorgon är en ny dag och jag lovade att jag skulle skicka in historiaarbetet nu. Fast det är ju i skolan, så det sket sig. couldn't care less typ
Nä först ska kissa, sen skriva lite diskussion på labrapporten! Yippay. superkul. hejs

Listan / dag 19.

publicerat 2011-04-02 klockan 13:59:00

Dag 19 – Detta ångrar jag

inget.
klart finns det saker som i efterhand inte varit ett dugg smart, men om jag aldrig hade gjort något dumt så hade jag aldrig utvecklats.
Så det finns inget jag vill ha ogjort.

RSS 2.0