mina dagar kortfattat

publicerat 2010-06-30 klockan 21:32:05


when i make me so damn easy to love

publicerat 2010-06-29 klockan 09:50:03









notera: orm som försökte äta upp mig













åkte över till öland idag igen, fast jag hade bytt ut mamma & pappa mot Sara och Stefan:) Efter ett desperat sökande hittade vi en strand som dög åt stefan, men lite gnäll fick man stå ut med. Jag badade TVÅ gånger! Helt enormt stort i min lilla värld eftersom det var svinkallt i vattnet! Syrran däremot sket i hela konceptet med strand och lade sin energi på att fotografera mitt och stefans missnöje ^^ Ser ni min gåshud? ...inte nådig alltså.
När vi lämnat stranden efter oss var vi på väg mot borgholm då Stefan fick syn på Soliden och bestämde sig för att gå ner för att fika i deras kaffestuga. Ni som varit där vet att man antingen kan gå i en trappa direkt ner till stugan, eller en liten väg som går runt om. Dumt nog gick jag i trappan och märkte inte där låg en orm! Inte förrän min fot var en decimeter över den ser jag den, ger till ett skrik och retirerar. Skit vad rädd jag var. inte förrän jag fått min latte började jag lugna ner mig. Men jag överlevde som sagt, utan några större mén. Efter jag ätit min kärleksmums, Stefan en chokladmousskaka, min syster ätit ett wienerbröd och en moussekaka bagav vi oss hemåt där mamma höll på att grilla världens godaste fläskfilé. På bordet låg en marabou chokladkaka. DUMT tyckte jag, men mamma (smart som hon är) hade gått till affären och köpt ett paket jordgubbar. SMASKEEEENS ♥

what a wonderful world

publicerat 2010-06-27 klockan 11:36:45

oj då! min syster och hennes kille kom hem från mallorca igår, så jag glömde helt bort att skriva om allt intressant som hänt..
fast jag kanske kan låta dessa bilderna berätta gårdagens besök i Wanås istället :)










de flesta bilderna är ifrån Wanås slott, som har en gigantisk konstutställning. Det var alldeles underbart att vandra runt där! Här och var fanns det gigantiska röda bollar fastklämda i träden!? Det fanns vissa totalt meningslösa konstverk också.
En parkbänk under namnet Little red riding hood gav en magnifik utsikt över sjön och slottet, så vi satte oss ner där för att vila ut benen (för man fick ju gå en och en annan kilometer för att se alla konstverken) vilket var väldigt mysigt. När vi väl skulle gå så började bänken att ruska på sig! Besviken över att den inte gjort detta när jag satt på den försökte jag i desperation få den att skaka igen, men till min besvikelse. Det var nog det dummaste konstverket i hela parken. Fast jag gillade den ändå. (i smyg).

De fyra sista bilderna är från Kalshamn där vi stannade och åt glass :)

när de dansar en stund på jorden

publicerat 2010-06-25 klockan 14:42:19









bara för att jag har världens vackraste familj♥


glad midsommar på er alla nu för fan! :)


vi tar ett kort på barnen i sommartid

publicerat 2010-06-25 klockan 14:35:27

här kommer några foton på mig mamma och pappa från gårdagen när vi var på öland och letade kalksten :)











vackraste bilden på mig någonsin :)
de två sista bilderna är från kälmär

drop it like it's hot

publicerat 2010-06-24 klockan 09:21:34


jag och mamma på gotland för två år sen
mamma drog av mig kläderna utan att jag hade så mycket att säga om saken
min syster som satt brevid sket i att hjälpa(rädda) mig utan fotograferade hela händelsen i stället

jahapp, nu ska man till öland och leta kalksten. Skojskoj. blev väckt av en viss mamma som bankade på dörren och skrek i stort sätt nu åker vi. Så jag vaknar och märker att vi inte alls åker utan väntar på pappa som ska åka och hämta bilen. Oj vad skoj. vad ruuuligt. Fast han kommer nu. så nu ska vi åka. till öland. och leta kalk. IOUU vad riooolett !! :D:D:D ← ironiska smilisar. vi hörs ikväll. Förhoppningsvis så får jag ta några schyssta bilder, har hört att öland ska vara vackert eller så.. och fick dessutom goda nyheterna att jag ska få övningsköra. jag hoppas på hela vägen! :))))) ← ärliga smilisar :)

PUSS

Jag har fått en stund här på jorden

publicerat 2010-06-22 klockan 15:11:58



jag har haft en såndär pissdagtid då allt gått fel. Därför har jag valt att inte skriva förrän det hände något roligt .. Eller åtminstone lite uppmuntrande, och nu hände det. Jag ringde mamma för att berätta att jag skulle göra en sallad, så satte jag mig ner bredvid den stora byrån som står i hallen eftersom telefonen ligger där. Eftersom detta är en pissdag så faller självklart telefonen ner i huvudet på mig. Men då när livet är som surast kommer min hund och lägger sig i mitt knä och skickar mig i handflatan. Det lilla fick mig för en stund glömma hur kass dagen hade varit <3

men denna lilla hund har börjat må dåligt. Känns hemskt egentligen. Min galna lilla hund som juckar på alla har fått ont i höften eller ryggen.. Hon vill inte längre gå i trappor. Idag fick jag idén att bära ner henne (6 TRAPPOR!!) och hon blev ju överlycklig när hon kom ut :)
sötaste hunden i världen är hon.. <3

we're half way there

publicerat 2010-06-21 klockan 15:12:44


TOY STORY 3 IS AWESOME!!

Jättelänge sen jag såg ettan och tvåan, så idag, så klickade jag mig in på min favoritstreamingsida. Där stod det Toy Story 3 med stora bokstäver. klickade mig självklart in där och börjar se på filmen. Förväntningar? Tjaa, att det skulle vara någon uppföljare då filmproducenterna fått idétorka. Vad fick jag se? Att filmen var så jädra sjukt bra att det inte fanns! :)) jag grät till och med i slutet :') För er som tänker vänta tills det blir lagligt att se filmen så kommer den ut på biograferna i Sverige den 27:e augusti ! Ni som inte orkar vänta kan klicka här i stället så kommer ni direkt till filmen.

is this the meaning of being lonely?

publicerat 2010-06-21 klockan 14:44:43


bustier från kappahl och shorts från weekday

i got to get you home before andy leaves tomorrow

publicerat 2010-06-21 klockan 14:25:32




tre underbara dagar har passerat, men nu är Sanja hemma och mitt liv får fortsätta :(
:)

Do you know what it feels like?

publicerat 2010-06-20 klockan 10:15:10



det är så sjukt ballt att sanja är här! Vi har inte träffat varandra på kanske 2 år eller så, men det känns som att det var igår! Vi skrattar fortfarande åt samma dåliga skämt, gör samma fula rörelser, och sanja är fortfarande samma underbara person^^ Igår så skulle jag och hon cykla ut till huset och äta lunch, det blev istället så att vi började häva ut typ ett ton sten ifrån källaren (y) så vi jobbade rumpan av oss igår ..bokstavligen. Sen kom vi hem och åt det som var kvar av salladen i sällskap av troy bolton :)) vi hann till och med göra rabarberpaj innan kvällen kom. Idag har lovat att ta med henne till stan så ska vi köpa en tiokronors mjukglass på storgatan ^^ imorn åker hon hem klockan 11 så då är det slut på det roliga :( men fram till dess ska vi fira som bara den! Nu ska det bli frukost! Puss<3

Just like a prayer i'll take you there

publicerat 2010-06-19 klockan 10:40:21


dag 1 avklarad :)
jag hämtade upp sanja på stan klockan tolv. Sen gick vi hem, sen tillbaka till stan igen för att köpa biljett hem x) jag hann även visa henne hela stan vilket inte tog så lång tid(det är ju växjö vi pratar om!) Och vi hann till och med hyra två filmer och ett besök på ica innan vi begav oss hemåt. När vi gjort pastasallad tar vi och cyklar ut till huset :) vi grillar och myser lite innan vi cyklar tillbaka och ser på ena filmen vi hyrde.. Någon där Jennifer Aniston har sex med samma gubbe som sin mamma och mormor har gjort det med. Usch. Sen såg vi på HSM eftersom sanja aldrig sett dem ;o idag ska vi se tvåan och trean.. Vi kommer nog inte att göra så mycket mer än att glo på tv, men det gör mig inte så mycket ^^ sådär! Nu har ni fått lite uppdatering va? Känns så dumt att blogga när sanja ser på, så jag passar på när hon sover :) men jag ska försöka att inte glömma bort er totalt, ;) nu ska jag göra frukost! Vi hörs imorn eller så.. PUSS!<3

det vackraste som finns, är att se dig när du sover

publicerat 2010-06-17 klockan 22:29:57


den finaste (och tydligen den enda ) bilden jag hade på oss


imorgon
då kommer den fina människan till vänster hem till mig och stannar så länge hon står ut ;) eller tills på måndag.
har städat rummet som en idiot, och då händer det otänkbara. Jag välter ut min enda levande krukväxt. Så nu är det jord över hela golvet, som jag måste dammsuga upp och skit innan jag kan bädda sängen. Har sovit i soffan två nätter i rad.. detta pga. två anledningar :

1. Jag har inte bäddat sängarna sen jag tvättade sängkläderna i tisdags, och jag har inte orkat bädda färdigt.. man kan ju inte sova i en obäddad säng
2. Mitt rum är iskallt av någon anledning. Sally värmer upp vardagsrummet så skönt :))

fast nu måste jag ta itu med mina problem. Mamma tycker att jag borde bädda, och jag håller för en gångs skull med ^^

OH OH OH!!
måste bara säga en sak innan jag lägger mig!
såg typ världens bästa film. Karate Kid. "det har du redan berättat om" kanske, men inte denna. Detta var den nya med Jackie Chan och Will Smith's son Jaden Smith. AWESOME ♥ Visserligen så slår ingenting självklart ettan, och denna är egentligen som en exakt kopia.. men skulle jag inte sett orginalet skulle denna vara bättre, men det är sällan kul med copycats, och Jaden är inte i närheten av en så bra skådespelare som Ralph Macchio :))
Visst, han är sjukt mycket bättre på karate och sån skit, men när Ralph ville kyssa tjejen i orginalfilmen ...oohhh rryyyssnniinnggaarr

nä nu ska jag sopa upp den jävla skithögen. Vi hörs imorgon! :) pusselipuss<3

5 secrets of a very secret geek.

publicerat 2010-06-17 klockan 16:20:13




1. jag tycker inte om svart kaffe. Jag hatar kaffe med socker i.
2. jag blir arg på pappa när han matar sally med popcorn och dylikt fast jag matar egentligen också sally .. fast i smyg.
3. jag gillar blodpudding. (och DÄR förlorade jag alla mina läsare) Har alltid gjort det, har ett minne från förskola till och med :)
4. jag gillar mina bröst. om jag är riktigt uttråkad kan jag komma på mig själv tafsandes till och med :O
5. när jag blir stor vill jag bli hemmafru. Inte som de på wisteria lane, eller som de i hollywood, utan bara få ta hand om mina barn, sy kläder åt dem och ägna mig åt trädgårdsarbete. Den drömmen blir nog sann när jag blir pensionär.

1 secret of a very secret dog:

Sally tycker inte om kaffe, alls. varken med eller utan socker och mjölk i.

Ännu ruvar fåglarna fast timmen är sen

publicerat 2010-06-17 klockan 14:36:39





är på väg mot norremark och ska köpa batteri till min stegmätare. Det är något fel på sally, hon är jätteslö.. Det kanske är värmen eller något. Men hon fick i alla fall stanna hemma nu. Imorgon kommer Sanja hit :) min bästa vän då jag bodde i malmö. Så när jag kommer hem ska jag städa hela lägenheten som en idiot. Duscha måste jag också göra, svettas som en gorilla i denna värmen, kan ju inte låta sanja tro att jag luktar. Hehe. Ville också visa er lite nya saker i min garderob: en grå klänning och en röd väska. Klänningen är från Monki :)



let's get physical

publicerat 2010-06-17 klockan 11:49:36

72.8

ni som har läst min blogg en längre tid vet att jag har en tävling med min mamma och pappa om vem som kan gå ner mest i vikt. IDIOTI kanske vissa tycker.. att man inte ska uppmuntra sånthär, särskilt inte om man är förälder, men varje förälder vill att sitt barn ska vara hälsosamt och må bra, vilket man inte gör om man väger över 75 kg, ett BMI på 26.5  som antyder att jag är överviktig.

Det jag ville komma fram till var att jag nu mera väger 72.8 och därmed har ett BMI på 25.5, vilket innebär att jag inte längre är överviktig! Jag har alltså gått ner 2,6 kg. Detta är visserligen inte så mycket, men nu jävlar så ska fettet bränna! Jag har inte haft tid att träna då jag var i skolan, men nu när skiten är över så kan jag gå och träna när jag vill :) loovely ♥

One more man to pick up after

publicerat 2010-06-16 klockan 12:23:52

är ute i det efterlängtade sommarvädret och bara njuter av livet för en gångs skull :pjag lyckades till och med muta ut hunden med ett märgben. Jag älskar att se på henne när hon har upptäckt en fluga och försöker äta upp den. Som tur är så lyckas hon sällan, men det är fortfarande kul att se på :) när solen gått i moln ska jag in och träna :) vi hörs senare, jag måste fokusera på min solbränna nu ^^ puss<3

jag vill leva i nuet , inte ångra mig sen

publicerat 2010-06-15 klockan 21:34:23


varför vara som alla andra?
Vi ville vara lite orginella och göra en vallgrav runt huset :)


den blir nog fin när gräset börjar växa igen!


övre hallen före


övre hallen efter


från andra sidan (i det badrummet)


dagens mest ointressanta bild: rören i vardagsrummet.


dagens sötaste bild:
min underbara Sally! ♥ (..ignorera gärna mig där i bakgrunden..)

I may not make it through the night

publicerat 2010-06-15 klockan 20:23:33



sitter vid mitt favoritställe i trädgården. Som ferdinand under sitt korkträd sitter jag under min björk :) har langat grus till pappa och är helt slut. Mensvärk och skavsår är inte den bästa kombinationen då man ska gå fram och tillbaka. :( om allt går rätt till så ska jag lägga upp en video där jag försöker äta omogna vinbär vilket inte går så bra, och visa lite vad som har hänt här ute vid huset :) på återseende!<3

but you know that you can't fight the moonlight

publicerat 2010-06-15 klockan 15:05:17



jag är fan helt död. orkade träna en timma, sen började mitt högra knä vika sig och göra ont, men jag fortsatte tills jag verkligen inte orkade mer. Så nu är jag helt kaputt. Orkar inte ett piss, så jag ska se på Old Dogs nu :) jag är ledsen över att jag är så dullig, får kompensera det någon dag då jag skaffat ett liv. Jag lovar. men nu blir det film! puss<3

i can't even feel the pain

publicerat 2010-06-15 klockan 11:49:50



vilket fucking jävla skitväder, vad fan är felet?? x@ inte undra på att jag börjat längta till växthuseffekten kommer , och därför är lite extra slösaktig? :) nej det verkar som att himlapisset kommer fortsätta en stund till så jag ska springa ner till träningslokalen. Peter, idrottsläraren säger att man börjar förbränna fett när man tränat lågintensivt efter 45 minuter - 1 timma! Det innebär att man ska ha en puls på 150 ungefär. så pulsmätaren är på, tyvärr inget annat, så jag måste klä på mig lite kläder så att jag inte skrämmer vättet ur alla granntanter :) vi hörs senare puss<3

i've had the time of my life

publicerat 2010-06-14 klockan 22:42:46

rip Lunarstorm !


för er som inte visste, lunarstorm ska läggas ner! Jag tycker nästan att det är synd faktiskt! Min första community, som nu ska ersättas av LS8? vad fan är det då? :( vill inte änns trycka på iconen . Ni har nu 54 dagar kvar att säga farväl till denna sidag innan den för all tid försvinner.


ni kommer få se eran ungdom ruttna framför er

publicerat 2010-06-14 klockan 19:53:24





min dag i bilder
simple and plain


jag ska ta och titta på det mycket efterlängtade True Blood-avsnittet! :D

Mamma mia, here I go again.

publicerat 2010-06-14 klockan 13:15:59


bra bild höhö!

nu är jag med maya svensson och vi ska äta våfflor! :) :) det var jättelänge sen jag åt det , ändå sen min tid hos kappruet!

your sorry eyes, they cut through bones

publicerat 2010-06-14 klockan 01:00:58


du fick mig att tappa kontrollen och nu är jag mer borta än vad jag någonsin varit.

jag höll mig faktiskt tills efter tolvslaget i alla fall! ^^ jag har sett på remember me, ni vet den med Pattinson? rawr. men den slutade ju helt oväntat. men jag gillade den. jag borde nog ta och lägga mig nu.. imorn kommer maya svensson hem till mig och vi ska bara dricka kaffe och röka. underbart ♥

why does every moment have to be so hard?

publicerat 2010-06-13 klockan 21:49:36

jösses vad jag uppdaterat idag, jag lovar att detta ska bli dagens sista inlägg! ^^


klicka på bilden så kommer ni till världens sötaste bloggerska, Angelica Blick, som för tillfället har en tävling där man man vinna en goodiebag.
Ni kan ju titta in där om ni har lust :) nu ska jag sluta uggla framför datorn! ..eller i alla fall försöka 8-) puss!

just give me one more chance to make it right

publicerat 2010-06-13 klockan 20:37:30



Maroon 5 - Won't Go Home Without You

jag blev fan glad när jag insåg att jag inte publicerat denna låten än, för att då fick ju jag den stora äran att göra det nu :)
älskar denna låten så sjukt mycket. Gör er själva en tjänst och lyssna på texten , så vackert ♥

don't want all those that make you who your are

publicerat 2010-06-13 klockan 17:43:07


so darn pretty


so darn not.

i'm going after rails on a crazy train

publicerat 2010-06-13 klockan 17:05:48


huge coffie och en flurry :)


...den huge:a coffien med flurryn i .. hehe. det var gott ju !


HAHA


maine bein.


var nere på stan med gustav, som för er som inte vet, är mitt ex. Men det var mysigt :) vi gick till mcd och fikade lite innan han följde med mig att hämta cykeln som var nere på stan sen i fredag xD så är det när man är lat.

tell them that it's human nature

publicerat 2010-06-13 klockan 16:19:24



jag är jävligt okreativ för tillfället och svarar på denna sommarlista istället :)

Sommarlistan - Kopiera och svara!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Vartsomhelst förutom växjö. Om det sen är Uråsa eller Malmö spelar ingen större roll, bara där finns vänner, värme och sprit. :)

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Börjar med att vakna upp, helst inte ensam, sen ska man direkt ut i solen och inte göra ett piss.
När kvällen kommer ska man grilla med kompisar och öl.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- färdigmarinerad fläskfilé från scan

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Inga planer, och så ska den hållas. Eventuellt tre dagars arbete i malmö, annars så ska jag ta dagarna som de kommer !

5. Dina bästa sommarfärger?
- svart.
nej jag skojjar ju bara, gud så råålig jag är!! Alla färger förutom vitt och svart. Vitt är okej om de blandas med andra färger, annars blir det så tråkigt eftersom alla studenter använder slut på den färgen jue!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Att folk tycker att vädret är antingen för varmt eller för kallt. Kallt kan vintern få, men gnäll för fan inte över värmen!

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Hamburgö. fan vad jag saknar det stället.

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet ♥

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
den mörkaste chokladigaste glassen.

10. Vart går din drömsemester?
- till en älskares famn. höhö
nej jag vet inte, har så dålig fantasi. Jag reser ju typ aldrig? trivs ärligt talat i Sverige om vädret är som det var förra året :)

i don't know what you're expecting of me

publicerat 2010-06-13 klockan 13:09:57


bild från förra sommaren, men jag gillar den :)

Vaknade efter tolv idag, fatta underbart?? har inte jag gjort på ett halvår ♥ mamma stod och gjorde i ordning varma mackor till lunch, men nyvaken som jag var orkade ju inte få i mig mer än 1. Pappa vägrar fortfarande att hänga upp mina persienner, trots min otroligt grymma städning :((
Jag ska springa in i duschen nu innan jag ska på stan och träffa Gustav. Blir väl en glass på mcd om inget annat har öppte, innan jag måste till huset och renovera. men jag har en plan. jag ska utpressa pappa, säga att om jag ska renovera så får han fanimej ta och hänga upp persiennen, vi får se ikväll om planen lyckas ;) nu börjar det bli bråttom!! vi hörs:) pussss♥

i can't stay alive without your love

publicerat 2010-06-12 klockan 23:18:31


Don't Leave Me This Way - Thelma Houston

den perfekta blandningen av typ sorgligt och partey :) underbar låt.

nu lägger jag mig och sover ! :) hoppas på en sjöön och lugn söndag.
justefan, lovade pappa att jag skulle städa undan på sängen för att han ska hänga upp min persienn . detta han har lovat i typ två månader nu, men det börjar bli akut nu med tanke på att det är sommarlov och jag kan inte sova då det är ljust ute. Idag till exempelt vaknade jag vid 9. inte okej med tanke på att jag kom hem vid 2 ! men jag berättar mer om städningen imorn, alla små detaljer ska avslöjas ! :D:D ..kidn.

i'm putting out fire with gasoline

publicerat 2010-06-12 klockan 22:10:00




jag gillar när jag lyckas få dagen efter såhär ..lixom inte så bakfull med huvudvärk eller så. Jag har inte behövt göra ett skit, bara suttit och kollat på filmer och ätit ostringar hela dagen :D sån tjockis jag är :) de filmer jag sett hittills är Alice i underlandet, Calle och chokladfabriken, Inglorious bastards och The curious case of Benjamin Buttons. Lite av en prinsessas dag bok hittade också sig in i listan :) haha känns lite som att jag försöker kompensera med alla de dagar jag varit så dålig på att uppdatera senaste tiden ? hur många inlägg har jag inte publicerat idag lixom? haha. sån tönt jag är. men det får jag väl leva med.

men en sak som jag kom på nu på eftermiddagen:

Jag tror att alla andra är fullare än mig

då jag är full.


jag vet inte varför, det bara blir så. hihi. fult. får sluta upp med det.

det betydde CarlJohan Andreas och jag

publicerat 2010-06-12 klockan 14:41:22


såg ju helt crazy ut på bilden, så jag ... fixade till skiten på mitt sätt. gick inte så bra. Paint is tha shiet ♥

något nytt i garderoben är denna underbart söta kjol från h&m :)
jag vet ärligt talat inte hur den ska sitta, eftersom detta är en storlek 34 vilket är typ hälften så stort som jag behöver, men jag tycker ändå att den sitter bra! lite militäraktig och ursöt !



vi blir aldrig som dem från stan

publicerat 2010-06-12 klockan 10:35:48

jag är för pigg för att ligga och sova i sängen, för onykter för att träffa föräldrarna, så jag glor bara runt på internet. jag råkade se denna bilden. Hur kan något så fult bli så vackert?

hon blandar klackar, mjukisbyxor och päls. så jävla cool. jag önskar att jag också var cool.
källa

jag har en säng som står tom

publicerat 2010-06-12 klockan 10:20:59

kvällen igår var ju helt fantastisk. den var mer än fantastisk. helt jävla underbar alltså :)) så vaknar jag upp idag och märker att jag skrivit "jag fick en boost" i bloggen -.- det var det värssta! hemskt jue :( med det jag skrev var i alla fall sant, fastän det låter som att jag är världens fjortis xD kanske sånt man får leva med när man är som mig hihi. Jag antar att denna kvällen bara var en försmak på vad trean har att erbjuda med alla studentfester, och då alla blivit myndiga  :D


Jag har en känsla. Den säger att detta

kommer att bli mitt livs bästa sommarlov♥

- hittils ;)

justefan, jag skulle lägga ut en bild också..

tyvärr är min kamera så grymt dålig, som jag nämnt tidigare ^^ men här är i alla fall två sjukt söta blondiner♥
- och självklart går de i min klass :D

vart ska vi sova inatt?

publicerat 2010-06-12 klockan 02:25:09

fick en sån boost när sofia sade att hon gillade denna bloggen  då jag fick en gigantisk lust att skriva några rader :) jag är aningen dragen men det får ni leva miod ! :D min kvääll har varit gudomlig. Spenderade den med världens bästa människor, dvs SPNV + några till

har träffat några  underbara människor som jag innan idag aldrig hört talats om,  men de visade sig vara huuuur söta som helst♥

nu sitter jag i  min ensamhet  och äter ostringar.. btw min mobilkamera suger, men jag läggger ut minst en bild från gårdagen imorn, lovar :D pusss♥

if i aint got you, i aint got anything

publicerat 2010-06-11 klockan 19:21:48


färdigsminkad! nu blir det utgång ffs ! :D
hem till bella (stackarn, som vi utnyttjar hennes hem)
klassfest ftw .
puss på er alla där ute ♥

säg att jag får alla förlorade år

publicerat 2010-06-10 klockan 19:02:31


jag sjunger öppna din dörr

SOMMARLOVET ÄR HÄÄÄR!
jag firar det med att lägga ut en av sveriges vackraste låtar
även om jag sjunger den så håller den måttet ^^

kvällen spenderas hos björn tillsammans med vad än mitt spritskåp har att erbjuda! ^^

Utkast: Juni 6, 2010

publicerat 2010-06-09 klockan 23:39:11


lime tarte made by lykke :)

nu reser jag mot malmö ! uuunnderbart<3 har saknat den staden lika mycket som grannens bebis saknar sin borttappade nuttefilt .



edit: glömde tydligen att publicera detta inlägget innan jag åkte. heeeh.. aja bättre sent än aldrig?

idag ska bli dagen när jag fångar dig

publicerat 2010-06-09 klockan 16:23:00


nytt i garderoben. tack Sara ♥

det kan ta slut imorgon eller hålla på för alltid

publicerat 2010-06-09 klockan 15:38:10


Jag sjunger alla våran Håkans bästa låt "Det är så jag säger det"

kändes som en evighet sen jag lade ut något där jag sitter och sjunger, så tänkte att det var dax att plåga er än en gång ;D

i wrote you a symphony just to say how much you mean to me

publicerat 2010-06-09 klockan 13:29:58



jag är så jävla skoltrött så det går inte att beskriva
trots att jag gick upp halv fem så hann jag inte till skolan i tid för att göra mitt medicinprov (vilket innebär att jag alltså åkte upp en dag för tidigt, helt i onödan), så jag måste till skolan i morgon också :'( visserligen är det på eftermiddagen, men ändå. Sen vet jag inte vad jag ska göra av resten av sommaren. Jag vill till halmstad, åmmeberg, stockholm, hofterup, ystad, malmö och gärna vara så lite i växjö som möjligt. Problemet är att jag är fattig och inte har råd med ett piss. Och DESSUTOM så blir det ingen klassfest imorn. Mitt liv suger.

Anna, bussen här utanför går ingen stans

publicerat 2010-06-08 klockan 13:03:44


här sitter jag och vågar mitt hår. Det är faktiskt inte det lättaste, särskilt i nacken är det jobbigt ^^ men jag kämpar på! Ska man på student så ska man :) vad gör ni andra idag då? Puss<3

You never were and you never will be mine

publicerat 2010-06-08 klockan 08:13:38


utsikten från mitt blivande sovrum.

FÖR JOHAN SKA TA STUDENTEN!
Grattis min älskade kusin! Fan vad roligt du kommer att ha det jue , och jag får bara titta på.. Men ett år kvar sen är det min tur :D skojskoj. Men jag har i alla fall lite att se fram emot idag för jag har hört att det ska finnas grymt goda rabarberstänger på plats (aka jag lagade dem igår) ^^ jag är självklart också sjukt glad för din skull sötnosen min!<3

nu ska jag försöka klä mig och gå ner till datorn utan att väcka någon, vilket inte är det lättaste då farmor är som en hök :p pusspuss<3

I'm moving on and i'm gonna get stronger now

publicerat 2010-06-07 klockan 17:17:41


min söta kusin :) tar studenten imorn studenten :D söt bild på pokemon(ordet fanns inte i t9, tänka sig?) tillsammans med två andra pågar ^^

Där går en pojke som blev indian

publicerat 2010-06-06 klockan 13:02:19


sitter i bilen på väg till malmö <3
örhängena fick jag av sara :)

I'm on the highway to hell

publicerat 2010-06-06 klockan 11:53:44


köket

min supereffektiva syster som får oss andra barn att verka lata har redan reglat och plankat igen två dörröppningar i köket :O

i'm only gonna break your heart

publicerat 2010-06-05 klockan 17:15:12



grymt snygg bild på mig tagen förra sommaren i vår kolonistuga i malmö

fitta vad jag är trött! fatta inte vad jag tänker med egentligen. Jag skulle gå och köpa majsfrön att så på plantaget.  De hade inga där, så jag bestämmer mig för att gå bort till ica maxi. Dumsnut. usch alltså, mina ben är helt möra och jag orkar inte röra mig en meter! brööl.

Ikväll blir det antligen korv eller hamburgare till middag, mumsmumsm:)
fast nu ska jag ta mig ett rejält fotbad och sen bara dega i sängen tills jag får min mat serverad


late drul

i will follow you until you love me

publicerat 2010-06-03 klockan 07:20:35

oj jösses! Jag är typ sämst på att uppdatera mig! ledsen för det, om jag lyckas lura upp era förhoppningar menar jag.. Sitter här och försöker vara tyst som en mus då min syster sover i min säng, en meter härifrån. Som tur är har hon ploppar i öronen, så hon bör iaf inte höra var enda liten tangent som jag trycker på :P Jag ska ha fysik B prov om två timmar, och jag, som det ljushuvud jag är, bestämde mig för att grilla och dricka öl med maya igår istället för att plugga. Och går provet åt helvete idag så kan jag ju alltid skylla på att jag är bakis, Anders (läraren) av någon borde ju förstå...




min frukost :))

you can't read my pokerface

publicerat 2010-06-01 klockan 22:15:08


..jag är ledig imorn♥

sådär
jag har övningskört med pappa --> gick ovanligt bra
jag har räknat fysik -(i skolan 15 tal, hemma 0 tal :/ )
spelar poker på facebook och jag är faktiskt gryymt duktig ..emellanåt i alla fall.
har lagat kycklingsallad --> otroooligt god
är leedig imorn --> hallelujah, känner att sommarlovet närmar sig. På torsdag ska det dessutom bli 19 grader ...sa jag hallelujah? ;D


the nights are so unkind

publicerat 2010-06-01 klockan 11:36:53

underbara läsare:) ledsen att jag inte skrivit något hittills, men det finns inte så mycket intressant att skriva. Jag fick mvg i friskvårdskursen idag vilket var jäääävligt skönt ska ni veta, men jag kommer förmodligen bara få vg i idrott och hälsa, tyvärr :( menmen, what to do? väntar på årets sista (och mest onödigaste) estetlektion. Vet inte vad vi ska göra där, men det kommer väl att bli något utdraget som allt annat i esv. Att jag hatar läraren vi har där gör inte saken bättre. värdelös är hon.

RSS 2.0