with the rain in my shoes, searching for you

publicerat 2010-09-30 klockan 19:15:21


ponchon! ♥ via. angelicablick

Okej, here we go. Lite vad som har hänt idag:
Pinsamt1: Sa högt och tydligt "Nej Angelica är inte här, vi vet inte vart hon är" "...jag är visst här" hör jag då bakom mig.
Pinsamt2: Långt och ingående prat om förhud och dens del i den sexuella processen under religionslektionen.
Drygt: sitta och skriva ett samhälls helvetesarbete då läraren inte lärt mig ett piss med en söt tös med samma inställning
Blääh: Någon hade gjort/köpt en stinkbomb så att hela skolan luktade avlopp
Panik: packningen. Imorn åker jag till Malmö över helgen. Vid detta laget brukar resväskan redan stå vid dörren, och jag har inte ens tagit ut den ur kapprummet. smått panikslagen
Matlagning: Jag kokar gröt. Yes you heard me. GRÖT. Inte vilken gröt som helst. Risgrynsgröt. Det tar en jävla tid ska ni dessutom veta.
Fråga: Varför har du en fläta i håret? (förlåt, kommer inte ihåg vem som frågade, men det var nog dagens dummaste fråga. Jag vet, jag kläcker ur mig ett och annat jag också. Svaret är ju självklart: för att jag tycker det är snyggt och gillar det!)
Ilska: Jag kommer hem, inser att jag glömt nycklarna i skolan. Inte nog med det så är ingen hemma trots att klockan är över sex. Ingen svarar på mobilen. Efter ett flertal försök till så svarar pappa och säger att jag får cykla till honom (som är på fest!?) och ta hans nycklar. Snällt :* Mamma däremot har fortfarande inte svarat än! (biatch..)
Besvikelse: Kaffemuggen läcker! :'(
Begär: Kappan/ponchon som pryder Angelica. ♥

varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till

publicerat 2010-09-30 klockan 12:29:38


använder linnet för första gången :)
shortsen från wd har börjat  tappa formen *sadface*
jag kommer att komma försent. igen. heeeehh

är du där med mun och tunga

publicerat 2010-09-30 klockan 10:37:18

dumt.
Jag hade ställt fram en kastrull på bordet med soppan som blev över igår. Med lock och allt stod den mitt på bordet, redo att bli uppvärmd. Så nu, går jag ut i köket och finner att soppan inte finns kvar!? Kastrullen står där den stod förut, men den är tom. Då kollar jag runt om. Aah, duken är lite skrynklig. Mitt bevis på att hundjäveln har traskat upp på bordet, tagit av locket och lapat i sig hela soppan!! Vad fan ska jag göra? Hur vänjer man av sin hund från att äta hela tiden? -.- Fettohund.

my loneliness ain't killing me no more

publicerat 2010-09-29 klockan 18:01:57


via klingan

Hur vacker hon än må vara så har Elin Kling jättefula fötter. Jag var bara tvungen att säga detta då hon igår lade ut en bild på hennes fötter (i dedär skorna) då min vomeringreflex nästan satte igång. Långa krokiga tår, och i just dessa skorna så verkar de få göra lite som de själva vill och flyr all världens väg. Jag själv en aning fula fötter. Stort mellanrum mellan stortån och nästa tå, samt nästintill siamesiska tvillingtår. Pinsamt. Men Klingans tår tar nog mina ankfötter med hästlängder!! Skönt att ha en blogg där man kan skriva av sina innersta känslor :) peace

now i'm stronger then yesterday

publicerat 2010-09-29 klockan 17:38:26


perfect match♥

en vacker dag. Det blåser lite, men regnar för en gångs skull inte. Alla träd har börjat ändra färg och jag har inget
emot det. Kan nästan säga att jag gillar det. Det gråa, det bruna, det dämpade. Jag behöver inte längre bestämma mig för att lé om mornarna. Jag gör det automatiskt. Jag är glad. Glad för de små sakerna i livet, för att komma i tid till skolan, för att någon sagt något fint, för en kram. Mest för kramar. Det finns inget bättre i livet än en varm kram från en vän. Just loving them♥ I övermorgon åker jag till Malmö. En underbar känsla. Saknar denna stad som in i helvete. Önskar ibland att jag bara kunde flytta tillbaka tiden 5 år, till vår gamla lägenhet. Men nu har vi ju en villa, en som förhoppningsvis till och med blir finare än lägenheten. Anna bad mig göra en uppdatering om hur huset har förändrats. Jag ska ta bilder någon dag då solen skiner och då jag har hittat kameraladdaren för batteriet är kaputt! Men nu ska jag ta och göra kycklingsoppa till mig och pappa i höstandan :)

for the first time in such a long long time

publicerat 2010-09-29 klockan 10:38:55

♥210 dagar kvar tills Espesso House öppnar på samarkand♥

PA-möte nu som totalförstör min sovmorgon. Bajs. Men jag lever vidare. Vi hörs senare! love

du är flickan från reklamen, hon som tagit charmexamen

publicerat 2010-09-28 klockan 22:40:52



här sitter jag och önskar att jag var någon annan stans (Gossip Girl tog slut och idol börjar inte förrän NU!) så kommer världens bästa mamma och ger mig en parfym, helt från ingenstans! Hon är allt fin hon♥ Kan verkligen bli min doft!



Aerosmith - Crazy


my shadows are the only thing that walks beside me

publicerat 2010-09-28 klockan 21:40:13



jahapp. medans alla andra är och festar på årets första studentfest Pirate de Luxe så tröstar jag mig med Gossip Girl, hela säsong 4. Helt okej på att få mig på andra tankar :) Jag känner mig ärligt tala inte så bitter över att inte vara där. Fast jag kan inte skilja på om det är mina riktiga känslor, eller vad jag intalat mig själv ^^ Säger bara att fy fan vad GG är grymt bra. puss på det!

caution contents hot

publicerat 2010-09-28 klockan 15:34:08



nyinhandlat.
- den är obehaglig att hålla i (typ sträv)
- den är vit → kommer inte hållas vit då jag kommer att dricka en liter kaffe ur den varje dag
- den "piper" när jag dricker ur den eftersom det lilla lufthålet (pricken under texten) är för litet.
+ den håller kaffet varmt längre än i vanlig mugg
+ den håller kaffet kvar i koppen
+ den ser faktiskt lite proffsigare ut än mina "Växjö Fria vårdgymnasium" -koppar

Hundra kronor kostar den. Från Lagerhouse. Hade känts bättre om den kostat typ 70 kr, 100 är liiite väl mycket.
Men det anses vara miljövänligt med en sånhär kopp.. istället för en pappersmugg då. Men lite ekoduktig känner jag mig ändå! ^^

searching for you in the cold kentucky rain

publicerat 2010-09-28 klockan 07:35:43


Today; linne - bikbok || jeans - pappas gamla (bomerang) ||
nä nu jävlar ska jag komma i tid! Puss<3

noone wants to be defeated

publicerat 2010-09-27 klockan 22:42:54


bakade surdegsbröd med oliver. så jävla gott! jag borde bli bagare, helt seriöst. jag är fan bästbästbäst :) *egoboost*

Nu ska vi se vem som går vidare i Idol! Ikväll hejar jag på Madeleine och fjortisSebbe !
btw, jag måste sluta upp med att lägga ut bild på vart enda bröd jag bakar. måste ju vara superuttråkande att titta in här och få se en ny degklump varje dag. Nu får det vara nog!

me and you were ment to last forever

publicerat 2010-09-27 klockan 16:06:37


-Ur min favoritbarnbok. "Den långa långa resan" skriven av Rose Lagercrantz om Ilon (hon som ritat bilderna) Wiklands liv. Sammeli. Så vill jag att hunden ska heta. Sam. Och han ska älska mig mest av alla i hela världen, och när jag går hemifrån så ska den bli så ledsen den stackars lilla stackaren, och när jag kommer hem så ska den bli så glad som om det vore det bästa som hänt! Åååh jag bara läängtar♥! Det är ju inte säkert att det blir just Emusto vi får hem, men jag och Staffan har bestämt oss, och vi ska ha en hund, vi bara ska!

om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder

publicerat 2010-09-27 klockan 14:50:55

jag DÖÖÖÖR!!!!

här har vi Emusto

Om allt går som jag och min älskade bror vill så kommer han att bli vår!! OM han blir vår ska vi självklart byta namn :P ..Staffans förslag är Körven. Jag tycker inte riktigt om det så om ni har förslag så får ni jättegärna ta och kommentera detta inlägg! ♥ Tyvärr är han redan 12 veckor vilket innebär att vi förlorat tiden då han är som allra sötast ¨/ men vi får se hur det blir, ingenting är som sagt bestämt än!

she's out club'ing every night on the weekend

publicerat 2010-09-27 klockan 00:25:53


ännu en gång går jag till sängs aldeles för sent! Har inte gjort ett skit av vad jag skulle/borde ha gjort, så det blir ett helvete för mig imorn. Varför är jag inte förvånad? Sovmorgon till 9.30 imorn, alltid något. Då ska jag ha etik och livsfrågor vilket känns meningslösare än att läsa matte. Aja, nåväl. Btw, bilden kan vara fake (att hans huvud är ditklistrat på en annan kropp. inte säker dock! Dreglar lite i min ovisshet iaf :) Nä nu måste sova så att jag kommer upp imorn. pusspåer

varje liten sak som du gör, varje litet ord som jag hör

publicerat 2010-09-26 klockan 21:35:23


hon slutar aldrig att förvåna mig. jag tänker också bli smal, gå runt i grymma kläder och aldrig se sämre än fabulös ut!


and after all that's been said and done, you're still a part of me

publicerat 2010-09-26 klockan 19:59:40


halloumikaka. Jag har inga starka åsikter när det gäller denna kaka. Var berädd på att antingen tycka den var supergod eller att den var totalt oätlig. Den får benämningen "ätbar" av mig. Tänker inte göra om den precis, men jag var ju tvungen att smaka den en gång innan jag ratar den :) mejla mig på [email protected] om du vill ha receptet ! hehe

Look at the stars. Do you see how they shine for you?

publicerat 2010-09-26 klockan 18:38:01


Enda bilden jag tog i fredags. Grymt söt tös ! Jag antar att det är på sports men kommer inte ihåg när jag tog bilden :P

Idag har jag inte gjort så mycket, förutom att strosat runt lite. I morse ringde en gubbjävel vid niotiden och väckte mig. Han hade ringt fel. Tur för den gubben så somnade jag om! Sen väckte pappa mig strax efter elva och tvingade mig ut till huset för att äta varma mackor. Helt okej frukost ändå :) Därefter har jag i stort sett inte gjort något vettigt. Skrapat lite färg från dörrarna, sopat lite damm i källaren men mestadels ätit godis och druckit kaffe. Var precis och köpte mat på cg, eftersom de sade sig ha en ost. Den osten fanns inte, men jag hittade lite fläsk-kotletter som följde med hem istället. Potatisgratängen står i ugnen och kotletterna håller på att stekas för tillfället. Dessutom står en halloumi-kaka och väntar på att få komma in i värmen! Jätteintressant att få smaka den. Kommer nog att göra ett inlägg om den senare om jag kommer ihåg det ;) Nä nu är det mat! hörs sen. kiss

start spreading the news, i'm leaving today

publicerat 2010-09-25 klockan 22:05:47


lördagsmys med stort L. L för Lovely, L för lagom, L för Lisa. kom inte på något bättre och fantasin är borta. Funderar på att se transformers hela natten. Jag lär ju somna inom en halvtimma för att jag är så dötrött, men det är ju värt ett försök? :) Transformers 3 kommer ju ut nästa sommar, så man måste ju tagga lite ! hehe Men mitt internet c-parr SÖNDER så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Detta inlägg gick i stort sett ut på att jag inte skulle skrämma iväg alla som tittade in i denna söta lilla blogg och som blev livrädd för bilden under. hihi
och B&J är ju gott. FN är inte den godaste, inte den äckligaste jag ätit. betyg OK. ett stort minus är ju bristen på choklad.



annagrreta ritade djur i paint, och jag ville vara lika cool som hon så jag ritade av det lila jävlelskapet som piper utanför fönstret. Fula äckliga och fula är dem! usshh
klicka på miniatyren för att förstora den lite grann. ds.

VARNING!! till er känsliga läsare, rätt så äcklig bild.

publicerat 2010-09-25 klockan 17:02:55


aningen blå, aningen svullen, aningen sårig. fan med. men sånt är livet. man kan inte alltid vara nykter. Men jag har lärt mig! Är jag berusad och har trillat en gång tidigare så ska jag inte ge mig upp på cykeln igen! Är bara glad att är armbågen och inte mitt huvud som ser ut sådär. Men duktig som jag var så ställde jag i alla fall i cykeln i cykelkällaren, vilket jag aldrig brukar göra, och det kommer jag inte ens ihåg! Efter smäll #2 så kommer jag ihåg två saker: att jag kollade i frysen så att ingen hade tagit ben&jerryglassen som mamma köpte igår, och det andra var att jag funderade över om jag skulle tvätta bort sminket eller inte. Tillbaka till framtiden: jag är bakis. ingen huvudvärk eller så, men jag är trött efter att bara sovit typ 5 timmar i natt och jag vaknade av att mina öron skriker. Dageneftertinnitus. Har gått på stan och letat efter en jacka till min syster, stått i kö på mcD i en halvtimma för att få en mcChicken jr och chilitops. Måste erkänna att MAX chilicheese är grymt mycket godare! Sen har jag hjälpt till ute vid huset. Skrapat av skabbfärgen på mina dörrar och handlat mat. Passade på att köpa nytt nescafe eftersom pappa betalade (6) Blev en annan sort än sist, men man får ju prova sig fram tills man hittar rätt! Sist var det "red cup", nu blev det "lyx - mellanrost" ska bli mycket intressant att jämföra. Jösses vad jag pratar skit nu. Ska strax ut till huset igen och grilla kyckling :) tuttiluu

truth is a stranger you got to let my spirit be free

publicerat 2010-09-25 klockan 09:13:54

Ååh jag hade faktiskt så jäkla kul igår! Vi förfestade lite grann längst upp på högstorp, och det tog en timma innan jag hittade dit så jag var där vid tiotiden (var ju tvungen att se på idol först) . Sen drog vi vidare till Sports där vi alla skulle mötas (det gick ju sådär..) innan vi skulle vidare till Grace. Detdär sista alternativet hände dock inte för mig. Min kväll slutar vid ett-tiden då jag ger Dzan en klapp på kinden, han blir ledsen och jag lika så. Då gick jag hem. Eller snarare cyklade hem. Och fy fan vad jag ångrar att jag gjorde det. Det jag kommer ihåg ifrån hemfärden är att jag trillar utanför strykjärnet och har stora problem att komma på fötter igen. Sen, dum som jag är, sätter jag mig på cykeln igen! I backen vid mitt hus trillar jag och slår i min armbåge riktigt hårt så jag kan inte ens räta ut den nu.. det är både hemskt och pinsamt faktiskt :$ Men nu är jag på benen igen, ska följa med Sara ner på stan och hon ska uträtta lite ärenden myspys!! har för mig att jag ska fika med maya i egfftermiddag också♥! Men nu blir det att klä på sig.

how we experience death, that's up to us.

publicerat 2010-09-24 klockan 12:05:23


(vi borde verkligen köpa ny soffa snart)

Varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat.

publicerat 2010-09-23 klockan 22:29:14


tankar om morgondagen. Lisa by Lisa.

jag är jättetrött. Ritade en bild av mig själv till mig själv för att jag inte skulle glömma bort en tanke.. Men jag hinner säkert andra mig hundra gånger innan jag bestämt mig. Nu mumlar jag på som jag alltid gör när jag är såhär lite småtrött :P ligger till och med i sängen ^^ tränade lite grann. Att träna insidan av låren är tydligen inte så lätt som det kanske låter! Jag får visa er hur man gör en vacker dag då jag inte håller på att somna ;) ska upp 6.30 imorn så att jag hinner duscha. Så God Natt!<3

forced to fake a smile, a laugh

publicerat 2010-09-23 klockan 20:00:13


underbart vackra Lisa Olsson

Jag vet inte vart jag ska börja. I måndags bestämde jag mig för att bli gladare. Kom in i en minidepression när skolan började och kände att det fick sluta där. Så hur blir man gladare? Jo, man ler! Det är inte svårare än så. Efter att jag klätt mig och sminkat mig kastade jag på mig ett léende också, sen gick jag iväg till skolan. Så har det fortsatt. Och idag började det med att jag mötte TP, hälsade glatt och så fick jag ett glatt "hej LB" tillbaka. Därefter möts jag av Peter som undrade varför jag skrattade "Jag är bara glad" svarade jag och han tyckte att det var härligt. Efter det så möts jag av hela min klass (eftersom jag är försenad, självklart..) och ler mot alla som ett fån, men det var ju värt det! Det jag vill komma till är att ett léende kan göra så mycket. Från att vara något man intalar sig själv, till att känslan kommer inifrån en själv och sprids till alla andra.

det vackraste någon kan bära är ett léende




Och Gud vad jag älskar Idol! Det ger mig en anledning att gå hem. Jag har snott mammas gungskor (mbt-skor) som jag vandrar runt i när jag inte har högklackat! Det ser hur dumt ut som helst, men det är så få som hinner se mig under min färd till huset, att det gör inget. Jag har gått sammanlagt 80 minuter under två dagar (4x20) och jag har träningsvärk i rumpa och vader! UNDERBART♥ nä nu börjar idol! måste sticka ;)

easy come, easy go. Little high, little low.

publicerat 2010-09-23 klockan 16:44:04

haha märkte att ni fick en ytterst mysig bild att dras med hela dagen. här får ni en aning trevligare.

gröna jeans - bikbok || jacka - haglövs || skor - skopunkten tror jag || väska - mammas från typ 70-talet

kolla! ser ut som att jag har kort hår! :) saknar det egentligen eftersom jag passar så bra i det, men jag ska spara tills studenten och framför allt balen. Då vill man ju ha långt vackers svall eller en fin uppsättning. Mycket svårare med kort hår ju. Skriver något intressant om dagen när jag kommer hem, det är jättebråttom att jag går ut med hunden just nu, så jag går en lång runda ut till huset där det bjuds på fetaostsallad♥

ps. HAHAHA. Jag har underbett på första bilden. how lovely! ser dessutom galet ut att jag måste använda båda händerna för att fotografera. Klumphänder.. jag skyller allt på dem. nä nu måste jag sticka! Ha det bra <3 ds.

you would be doing us all a favour. Don't stop showering.

publicerat 2010-09-23 klockan 09:46:23


nä fy fan vad jag har ont i magen! Blir att dricka något varmt, ta en eller en annan värktablett och hoppas på det bästa! ska övningsköra snart, så måste klä mig och en massa annat bajs.

you'd better not pout i'm telling you why

publicerat 2010-09-22 klockan 22:28:04


nä nu får det vara nog! Jag är jättetrött och går till sängs nu. ska upp tidigt (klockan 10) för att övningsköra 11.15.
hörs då!♥

all of this time i was looking for something new.

publicerat 2010-09-22 klockan 20:31:27



gissa vilken som inte är från affären...


we'll have the life we know we would

publicerat 2010-09-22 klockan 16:41:49



fick så många underbara kommentarer angående mitt utséende idag, jag blir så glad när folk märker att man bryr sig om hur man ser ut. Många tänker väl "hur pallar hon", men jag mår ärligt talat dåligt när jag är ful! Självförtroendet sjunker i botten och jag blir deprimerad. Så jag gör det för mig själv, och det gör att det inte är det minsta ansträngande. Lite skavsår här och där kanske kommer upp pga skorna, men jag följer strikt mottot

ska man vara fin får man lida pin.

Att min mobilkamera inte tål mina skakiga händer är en annan femma. Jag ska gå ut till huset (i gympadojer då..) med Sally för att grilla majs nu! Grillad majs är tusen gånger godare än kokt majs! ♥

just believe me girl, some day i'll pay the bills with this guitar

publicerat 2010-09-22 klockan 16:29:01

Plain White Ts - Hey There Delilah



åååh jag älskar denna låten! Bara poppade upp i huvudet från ingenstans, and me luuv♥

han är en cool kille med solbrillor på roskilde

publicerat 2010-09-22 klockan 10:54:29


angelicablick

Älskar hur hon klär sig!! Det är verkligen inte många som kan bära upp det hon har, men fasiken vad snyggt det är på henne. diggelidiggar det. Jag har precis sovit i tolv timmar. helt otroligt :O Har ont i huvudet som jag alltid får när jag sovit för länge, men det är inget som en kopp kaffe inte kan bota ♥ ska hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig för att en gång få komma till skolan i tid :)

tell everybody i'm on my way

publicerat 2010-09-21 klockan 22:37:38


lyckopiller. tjejen jag beställde den av hade massor av problem. Jag har i alla fall betalt den så jag hoppas verkligen verkligen verkligen att den är här snart! me love♥

när alla clownerna har gått från jobbet så visslar fåglarna

publicerat 2010-09-21 klockan 22:15:54


två bilder jag tog idag. mysiga tycktes de nästan vara.

(vill också tillägga att min hund åt upp det äpplet) Jag är både psykiskt och fysiskt trött. Tror jag har någon ny förskylningsskit på gång. Skulle inte försvåna mig ifall snorbobban Carl har smittat mig. Funderar på att stoppa upp en tampong i hans näsa imorn bara för att han ska sluta snörvla. :) Jag har faktiskt varit duktig idag (om man bortser från att jag missade första lektionen, men Elin(läraren) förstod) som har tvättat, lagat mat och bakat! Inte illa, Svenska Växjöfruar nästa! :D Nee jag funderar på att faktiskt ta och lägga mig. Ja, jag vet att det kanske är tidigt. Jag börjar 12 imorn så jag behöver inte stiga upp så tidigt. Jag är trött helt enkelt. Det var något mer jag skulle skriva men det är ju som helt bortblåst. Puss hej leverpastej!

i'll take you to the moon and back if you'll be my baby

publicerat 2010-09-21 klockan 19:54:39


Savage Garden - To The Moon & Back

kvällens låt. inte hört den på jättelänge, kom ihåg när man var typ tio år så gick den jämt på radio och Z-tv ! ^^

making up the reasons to justify all the hurt inside

publicerat 2010-09-21 klockan 19:22:36


TADAAA!
bilder på förrätten som blev grymt god! Bönorna, njaah not so much.
Nu taggar jag Idol!! Ska ner i källaren och hänga upp tvätt innan det börjar. tjenix

i thought that you'd be here by now

publicerat 2010-09-21 klockan 18:13:53



Mamma fick en grekisk kokbok någonstans och tvingar nu mig ut i köket för att laga mat.
Förrätten blir gratinerad paprika och huvudrätt vita bönor i ugn. Det bakas även bröd!

because of you i'm afraid to let anyone else in

publicerat 2010-09-21 klockan 07:56:36



jag är så jäkkla försenad. Fukk. Jag tror att staffan tog snodde med sig min tröja, så jag tog hans istället. Varm och skön !



helt fel. Jag är förtidigad. Hittar inte nykeln så jag kan inte gå härifrån förrän a) jag hittat den eller b) pappa kommer hem och låser.

take me to the magic of a moment

publicerat 2010-09-20 klockan 18:18:27



åååh! Jag är så JÄVLA taggad!! På tisdag nästa vecka är det dax för årets första studentfest♥ Temat är inget mindre än PIRAT! arrrwgh ;) Jag taggar//skaffar inspiration och tittar på pirates of the Caribbean, ettan tvåan och trean :) Hinner nog inte med fler än ettan och kanske tvåan idag. Måste verkligen städa nu också. Typiskt! Läs under så kanske ni förstår.

OH HERRE GUD. vet ni vad som precis hände!?!??!??!? Jag sitter, i den extremt lyhörda lägenhet jag bor i, och sjunger högt och spelar piano. DÅ! ringer det på dörren. Åh f u c k tänker jag, nu är det någon granne som fått nog och tänker be mig hålla käften. Jag öppnar, och där ute står en totalt främmande tjej som jag aldrig nånsin sett förut, dvs. hon kan omöjligt vara min granne. "äntligen får man se ägaren till den fina rösten" är det första som lämnar hennes läppar. Jag har inte blivit så generad på flera år. Fan vad jag rodnade!!
Hon var där för att se på min städutrustning. Varför vet jag inte. Trevlig var hon i alla fall :P När hon fick reda på att mamma och pappa inte var hemma så sa hon att hon fick återkomma lite senare.


swing it, shake it, move it, make it, who do you think you are?

publicerat 2010-09-20 klockan 14:34:25



Klassfoto || spexfoto
SPNV09 - det bästa av två världar.
vi hade någon bra slogan som inte jag kommer ihåg ..

Känns helt galet att detta är vårt sista år tillsammans. Tiden går så fort nu när man är vuxen! Det är ju som de säger, livet accelererar. Och ni får ursäkta min mín på bilden alltså!! Av alla typ tio bilder han tog så var det bara denna som jag faktiskt tittade in i kameran. HEMSK! men hellre att jag gör denna störda bilden än någon pose där jag försöker se vacker ut. Jag är ju trots allt n-v-are. Men jag måste också påpeka att männen på fotot sticker ut lite, de är ju aaaningen sexigare än oss andra. Kolla till exempel på Björn (längst till vänster) och hur Aran tittar på honom. Dessutom är Carl så himla ..ful. (se längst ner till höger). Men trots vissa skavanker är vi nog ändå den vackraste klassen. ♥

she gives me money when i'm in need

publicerat 2010-09-20 klockan 13:35:12


Due Date


premiär i Sverige den 3:e November enligt IMDB

everybody needs a little time away, i heard her say.

publicerat 2010-09-20 klockan 13:31:26


koftan är ju svart på bilden! fan vad jag hatar mobilkameran ;/

indianmönstret på tishan är dessutom mossgrön, nästan som koftan..

vad vet du om månljuset förrän du bivit sönderslagen under det

publicerat 2010-09-20 klockan 07:12:23



vissa dagar är jag helt enkelt vackrare än andra

Jag är glad över att få vakna upp i ett Sverige där Fredrik Reinfeldt fortfarande är statsminister:) Vet inte vad jag hade gjort om Mona Sahlin hade blivit det, hon ser ut som en kalkon! Visst, hon är stark som ledare och kan tala för sig, men jag kan inte se henne representera Sverige. Över till verkliga livet: Jag är lite stressad. Måste göra i ordning mig nu på en gång. Ser inte direkt ut som på bilden..

-

publicerat 2010-09-19 klockan 22:30:19

HUR I HELVETE KOM SVERIGEDEMOKRATERNA IN I RIKSDAGEN!?!?!?

lonelyness has allways been a friend of mine

publicerat 2010-09-19 klockan 17:11:17


åh gud. Jag vill se denna idag. nu. på en gång!! ♥
premiär den 10:e december i USA, vet inte när den kommer till Sverige om den ens kommer hit..
fast den stora frågan är nog egentligen om Johnny någonsin kommer sluta vara så jävla sexig..?

every time i close my eyes i see my name in shining lights

publicerat 2010-09-19 klockan 16:07:09


there was a time when my world was filled up with darkness

publicerat 2010-09-19 klockan 15:10:32



här är en tös. Jag vet inte vart hon bor eller något annat, men hon driver den fantastiska bloggen CHICMUSE där hon blandar egna outfits med bilder från kända märken och människor. u n d e r b a r ♥ Ni bör i alla fall titta in där inne en liten liten stund, för det är hon definitivt (stavning??) värd! Och skorna från YSL är ju inte att leka med hellurr.. *dregel*
http://thechicmuse.blogspot.com


All i need i time for something that is mine

publicerat 2010-09-19 klockan 15:02:19

-borttagen bild pga. för hög fulhet -


Dagen kortfattat: baka scones, äta scones, övningsköra, köpa kaffekokare, plocka äpplen, plocka plommon, köra hem. +/- lite bloggtittande & pianospelande.
pappa lovade att jag skulle få kaffekokaren när vi flyttar om den inte passar in i köket.
Den är svart med röda detaljer. me like♥

nanana diva is a female version of a hustler

publicerat 2010-09-19 klockan 11:07:13

ååh. Jag vet att jag har skrivit om 5 inch and up tidigare, men jag dog när jag såg denna bilden. Hur jävla cool är inte hennes väska!??! Och sen dedär skorna. Hade jag träffat henne på stan skulle jag dragit in henne i en gränd och rånat henne utan eftertanke. Fasiken vad hon har stil!

Och ni som inte röstat: Gå och gör det ffs. Jag röstade för några dagar sen. Ingen hemlighet direkt att det blev blått, och jag hoppas verkligen att vi fortsätter ha Fredrik som stadsminister!

I ain't gonna be just a face in the crowd.

publicerat 2010-09-19 klockan 00:48:06

Jag har min namnsdag imorgon, önskar att jag fyllde år istället. Eller att det var julafton.. Det finns tusen saker jag behöver/önskar mig just nu!!
Överkast, plånbok, en riktig dubbelsäng, en elgitarr, drömfångare, väggur, termosmugg, kaffebryggare, kamera, laptop, vanilj-ljus från IKEA, en egen bil, converse, leopardmönstrat påslakanset, B&J Peanut butter cup, stickade vantar och halsduk, en platt-tv, snygg väska, skor från Jeffrey Campbell ♥
Jag är bajstrött och ska lägga mig nu :)

I'm a little drunk and i need you now

publicerat 2010-09-18 klockan 17:50:55



Jag gör nog egentligen inte så mycket om dagarna förutom att äta och se på tv? Fast jag har iofs övningskört lite med pappa.. Vi körde till Alvesta och köpte en himla massa godis! :) ..och chips. och pistagenötter. Men som sagt. TV. Hoppas inte att ni tröttnar på att läsa om allt kul som finns på tv-tablån. Eller den amerikanska tv-tablån i alla fall ^^ Denna serie heter Hellcats. Den handlar om en tjej som riskerar att bli av med sitt stipendium om hon inte går med i cheerleading (stavning?) laget. Hon passar inte in, men kommer mirakulöst med i laget (fråga mig inte vart hon lärde sig göra bakåtvolter, hon bara kunde det lixom). Det bästa med serien är ändå Ashly Tisdale! Hon är så himla positiv!! Supersöt liten tös till skillnad från hennes roll i HSM. Detta är inte en serie för er som gillar komplicerade berättelser om det verkliga, tuffa livet, utan mer för er som är som mig och gillar chickflicks ;) länk

i'm high on believing

publicerat 2010-09-18 klockan 13:25:02


Jag har bakat typ hundra piroger med spenat/mozzarella och med köttfärs. Smaskens! Så nu är jag proppmätt och tar en kaffe på maten utan mjölk eftersom alla är för trötta för att pallra sig iväg till affärn i regnet. Är det bara jag, eller har det regnat var enda dag sen skolan började? Känns som att jag skriver om regnet var enda dag. What's up with that lixom?
Jag tittar på Vampire Diaries i brist på ork att göra något vettigare. Har lyssnat på David Hasslehoff hela dagen dessutom. Han är hemsk. Men cool. Nä nu måste jag sluta skriva blabber! Vi hörs när jag är klarare i huvudet! ♥

i know that i must pass this test

publicerat 2010-09-18 klockan 10:11:32



Jaha vad gör ni idag då? :) Jag ska baka crossioanter till Staffan och Lykke och hoppas på att de kan skjutsa mig ut till huset! Eller ja.. Baka och Baka. Burken på bilden kan vara världens bästaste uppfinning!! Crossianter på burk♥ Man tar ut burken ur kylen och låter den "jäsa" i fem minuter (i burken) och sen så rullar man ut degen, delar dem i små trianglar och rullar ihop dem igen. In i ugnen 12 minuter och Viola! så har man små nybakta crossianter att muta upp syskonen med ;)

i made you believe were more than just friends

publicerat 2010-09-17 klockan 21:33:03



Jag har tänkt efter lite. Om jag någonsin skulle ta och ansöka till Idol ska jag nog sjunga denna låt iklädd i röd läderdräkt. Schmexigt värre.

anywhere the wind blows doesn't really matter to me

publicerat 2010-09-17 klockan 19:23:07


japp! detta är mig en fredagskväll. Jag fick med mig lite allt möjligt ifrån Ica kvantum. Spenat, filodeg, smördeg, nötfärs är bara några få benämningar.  Vill även tillägga att jag var tvungen att cykla dit i växjöregn. Som ni kanske ser på vissa bilder blev jag en aning blöt längst ut på luvan och om hälarna (men det får ni inte se på bild) eftersom jag var klädd i regnställ. Jag brukar aldrig ta på mig regnbyxor. HATAR dem!  Men de höll mig faktiskt torra så ett litet + i kanten får de :)
Nu taggar jag slutauditionen i Idol! Staffan och Lykke har köpt naturgodis som jag tänker snylta av (6) och dessutom köpte pappa popcorn (♥) igår så jag klarar mig nog på matfronten. Förutom smasksmask så gjorde Staffan faktiskt en god gryta till middag! Han hade tänkt koka grytan på creme fraiche (vilket man inte kan) men jag hindrade honom och hittade en flaska vin i pappas spritskåp som jag tvingade på honom i stället. Smaskens !

chocolate rain, some stay dry and others feel the pain

publicerat 2010-09-17 klockan 17:50:07



Bartömning på terassen, och jag ska cykla till kvantum för att köpa filodeg. Absolut rätt sätt att spendera fredagskvällen på... Jag har ett jävlar sockersug så det kanske råkar följa med en viss glass hem om jag lyckas få pengar över. Har suktat efter den hela veckan, och jag har faktiskt gjort mig förtjänt av den idag känner jag. Borde egentligen städa rummet också, får se hur det blir med det. Måste klä mig nu. efter väder. men förmodligen kommer jag att blåsa bort. fast jag kanske är få tung för det.. vi får helt enkelt vänta och se. till alla er alkomänniskor där ute: ha så jävla kul i kväll, jag tänker ta igen detta under studentfesterna, TRO mig! ;)

I've fallen in love for the first time and this time i know it's for real

publicerat 2010-09-17 klockan 10:41:16



Megaful bild. Men sådär ser jag tydligen ut. Min kära far erbjuder sig bjuda mig på mat på Kult, så jag tror nog att jag dissar Westsides dillkött med potatis :) Grymt skönt, jag har en håltimma på typ fem timmar nu, så jag slipper att stressa tillbaka till skolan. Funderar på att cykla hem och hämta alla böcker om träning som jag har hemma för att faktiskt ta tag i detdär med projektarbetet. Jag har faktiskt bestämt mig! Jag känner mig tillräckligt frisk för att börja träna igen, så på måndag ska min 100-dagars bli-bättre-i-ryggen-träning påbörjas! Ni får hjälpa mig att hålla motivationen uppe, men det brukar inte vara några problem om jag har ett mål. Det som sket sig i somras var att när jag gick ner i vikt så gick mina föräldrar upp i vikt. Jag tappade faktiskt motivationen då de sket i det totalt.
Jag ska träffa pappa tjugo över elva och klockan tre så ska jag anmäla mig till Sälenresan som ska inträffa i Januari :) 4-5 dagars skidåkning och mys, och vad behöver jag betala? typ 900 kronor. Lätt värt det :) Kanske lite större backar än de på Kappruet, men efter tre veckors träning så lär jag nog klara av det med bravur! ..förhoppningsvis i alla fall.

du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv som ett vilset litet barn.

publicerat 2010-09-16 klockan 21:55:08


några killar/män jag tyckte om för tio år sen :) vissa står kvar än idag (;

Har ni tänkt på hur saker ändras med tiden?
Eller snarare på hur saker inte ändras med tiden, utan du.
Lyssna på en låt nu och den låter inte likadant för dig om tio år.
Se en bild nu och du ser en helt annan om tio år.
Helknäppt! Saker jag tyckte var så jäkla snyggt när jag var tio är inte i närheten av vad jag skulle ta på mig idag. Tankar, idéer.. Allting förändras. Det visar hur jävla sårbar man är som liten. Då någon i tv'n eller media säger att något är snyggt så håller man med utan den minsta protest. Skulle ens mamma säga det minsta lilla ord blev man förbannad och vägrade prata med henne. Eller så var det i alla fall för mig. När jag blir stor ska jag bli världens coolaste mamma. Inte som den mamma jag tyckte var cool för tio år sen (vilket var att se ut som Stiflers (ifrån American Pie) mamma fast jag skulle inte knulla en som är hälften så gammal) utan mer som typ mamman i Gilmore Girls eller någon annan självständig rolig tös.

some people want diamond rings, but it means nothing.

publicerat 2010-09-16 klockan 21:21:16


Det var det lilla som hon fick synas i rutan alltså! Men jag letade snabbt och enkelt upp henne på idols hemsida eftersom ni faktiskt måste lyssna på henne. Hon gick alltså i klassen "under" mig (jag i 6:an, hon i 5:an osv) och just denna låten har faktiskt en liten betydelse för mig. Just denna satt hon vid pianot i aulan och spelade. Hon jag och Mariel var där ensamma och hon satt bara där och sjöng. Fan vad avundsjuk jag var. Inte bara för att hon under en uppvisning sjöng En helt ny värld och det var det enda mina föräldrar pratade om under middagen trots min gudomliga lilla visa på tvärflöjten, utan för att hon inte bara faktiskt sjöng så vackert utan hon kunde spela piano trots att hon var yngre än mig. Det var på den tiden då åldern gjorde mycket. Jag är äldre och bör därför vara bättre, tänkte jag och tvingade pappa lära mig spela piano. Så det är tack vare Lucia som jag faktiskt lärde mig spela piano. Eller ahh, henne och min tävlings-instinkt. Verkar som att jag fortfarande har mycket att gå igenom innan jag kan sjunga jämte henne. asså på samma begåvningsnivå som henne. Jämte henne sjöng jag himlen runt hörnet, en skolavslutning för miljoner år sen i Johanneskyrkan! Det var tider det ;')

my life would suck without you here.

publicerat 2010-09-16 klockan 17:23:09


Mmm! Jag bakar pizza! Två minuter till, sen så åker vi ut med pizzorna till huset.. Vad jag ska göra där har jag ingen aning om men pizza är ju gott så jag följer väl med. Ikväll kommer Lykke tillbaka (vet inte om jag ens nämnde att hon åkte?) men det är skönt att äntligen få någon som aktivt tittar på Idol med mig :) och med aktivt så menar jag motsatsen till vad Staffan gör, vilket är att sitta med laptopen och spelar spel på typ hamsterpaj eller så (han är 22 år!!) och sen får jag säga till honom om något intressant händer.

Samtal mellan mig (L) och min bror (S) för sådär 30 sekunder sen
(tystnad)
S "ska vi åka då!?"
L "men maten är ju inte färdig.."
S "varför säger du det då? Du kan ju inte gå runt och påstå att maten är färdig om den inte är det"
L "jag har inte sagt något"
S "vad sa du?"
L "TÖNT"
S "Får man ta lite fanta eller då?"
L "Det är inte min fanta. Men jag tog lite innan så jag antar att det är okej att du också gör det.."
"Du kan ju inte gå runt och bjuda andra på fanta som inte är din! Det är ju helt obegripligt!" säger han, tar fantan och går ner till bilen.

antar att jag också borde vandra ner.. Vi hörs senare kanske. Hoppas på att en liten tös vid namn Lucia får vara med på tv ikväll :) När jag var liten var jag alltid så avundsjuk på henne, hon kan ha den vackraste rösten i Malmö. HOPPAS!! Så håll ögonen öppna för Lucia Pinera Karlsson ;) kisss<3

bent or broken, it's still the family tree

publicerat 2010-09-16 klockan 11:09:56



Hallå världen! Vad gör ni idag? Vädret suger mer än vanligt och jag är jättetrött. Skulle ha ätit lunch med pappa och Staffan, men pappa ditchade oss för att gå på ett möte (sa han i alla fall) så jag får väl hitta något i frysen. Typ två timmar kvar tills skolan börjar, och vid två ska jag rösta i skolvalet också. Jösses så skoj (Y) Jag har helt enkelt ingen lust för idag.

If you want to want to leave i can guarrantee you wont find noobody else like me

publicerat 2010-09-15 klockan 21:13:23



Uncle Kracker - Follow me

Tänkte på låten under min promenad till huset. Faktiskt riktigt bra egentligen. Man glömmer bara bort det ibland ^^ bild från i morse. Jag gillar den. Inte för att håret ser så sjukt mycket bättre än det gjorde efter att jag utsatt det för sol vind och regn under min färd till skolan, utan för att man ser att solen faktiskt lyser ute! ♥ btw, joo, det blev kanske lite mycket rouge... || Vet inte om jag ska lägga mig eller kanske göra något annat. Har en lektion i morgon klockan 12.45-14.15, så det är ju inget jag måste vakna tidigt för direkt. Har lite skolarbete jag kanske borde göra. Men vem gör det klockan nio på kvällen? Kanske göra ett städryck.. Kommer sluta med att jag möblerar om vid midnatt, så frågan är om man vågar ta chansen? Sätter på ett till avsnitt av Life Unexpected och försöker städa lite under tiden :) lateroo fellas

i can't explane it but i have to try

publicerat 2010-09-15 klockan 16:24:32


via Klingan

Ser på en ny favoritserie. Life unexpected heter den :) Därför jag inte skrivit något sen i morse :P just nu tvingas jag ut till huset. Mamma sa att hon skulle köpa mat på vägen så jag hoppas på något riktigt smarrigt!  Annars finns det nog inte så mycket att säga. Köpte inte någon kortlek eftersom högen av mynt glömdes kvar på skrivbordet. Jag blir så virrig när jag blir stressad :( Hann hjälpa min bror med Matematik A också. Jag har glömt en hel del konstigt nog, käns som att det var igår som jag höll på med den skiten. Förmodligen ändå rätt så bra för mig att repetera lite nu, innan Högskoleprovet som är om en månad tror jag.. Nä nu ska jag byta om. Vet inte vart mina cykelnyklar är, så jag måste vandra ut till huset. Bra med motion dock! får se om jag orkar skriva något senare ♥

lately as it seems we don't get along to well

publicerat 2010-09-15 klockan 09:25:57


Jävla hundajävel asså ♥

Låg skönt i min säng och sov fram tills Sally började drömma hej vilt. Hon låg och sprattlade och skall utanför dörren så självklart vaknade jag och där förstördes min sovmorgon. Med tanke på att jag gick till sängs typ vid kvart över nio igår så kanske jag ändå skulle vaknat då. Så nu sitter här med morgonkaffet och undrar vad jag ska göra av resten av förmiddagen. Skolan börjar inte förrän 12.10, så jag har två och en halv timma framför mig. Kanske en film? Funderar på att faktiskt ta mig ner till CO och köpa en ny jävla kortlek. Inte för att jag så jädra gärna vill det, men jag har lixom väldigt många enkronor här och har inget bättre att lägga dem på nu när jag gör eget kaffe i skolan :)

hey now, don't let them win, they come, don't you let them win

publicerat 2010-09-14 klockan 15:20:20





Nej, Staffan är inte hemma än, och jag tänker inte skynda  ut i regnet, så jag tänkte bara tipsa er lite om en blogg. Hon skriver inte så mycket (eller snarare inget alls) men hennes bilder är så enormt grymma! Jag såg bilden längst upp överallt på var enda tumblr i stort sätt. Vet inte hur jag hittade denna bloggen, men blev hur förvånad som helst över att hon är svensk! Otroligt att vi svenskar är så snygga! :) Stor inspirationskälla är hon.

http://imfancy.blogg.se/index.html

it makes me feel so fine, it helps to release the mind

publicerat 2010-09-14 klockan 15:08:38


extremt ful bild- JA.

Skön dag. Om man bortser från att jag i stort ett fick IG i en 100p kurs, men men, sånt är väl livet antar jag. Bara för att jag drack lite bakterier. Eftersom vi slutade en halvtimma tidigare så passade jag på att titta på nya avsnittet av 90210, och det verkar bli en jäkligt fartfylld säsong :)
Och nej, jag hade självklart inte på mig kläderna som hängde på förra bilden. Varför? Vem veet. Det blir lixom aldrig som jag planerar. Hittade en fin tröja som egentligen tillhörde pappa. Passade bättre på mig.. Men nu har jag gjort i ordning en kycklingsallad och ska ta mig ut till huset stax. Om min bror inte kommer hem snart så får jag väl ta och gå ut dit själv med Salsan. Håller på att skrapa bort färgen från dörrarna till mitt rum. Jag har gjort roligare saker i mitt liv, men ska det bli fint så får man ju börjar någon stans! Vi hörs senare ♥

you can always come in to me

publicerat 2010-09-14 klockan 07:10:14

Typ vad jag ska ha på mig idag :)

Hade tänkt gå upp klockan 6  men det sket sig. Ni får se denna bilden istället för med alla kläderna på. Jag måste hinna till bankomaten innan skolan börjar för att ta ut pengar. Vi hörs senare helt enkelt! ♥

So just pull the trigger.

publicerat 2010-09-13 klockan 22:25:02



Där en serie slutar börjar nästa! True Blood må vara slut, men jag får min veckliga (är det ens ett ord? tänkte dagliga..) dos av vampyrer :) The Vampire Diaries har äntligen börjat igen. Den är inte lika bra som TB men den får helt enkelt duga! 90210 ska också börja snart, om inte idag(?), så jag ser fram emot en fullspäckad tv-höst :D
Jag glömde att säga att förutom allt som jag gjorde i det förra intressanta inlägget, så har jag beställt min studentmössa idag också! Vi fick pröva rätt storlek och kläder ifall man ville ha det. Jag vet inte hur, men jag beställde hem två mjukisbyxor och en tröja! Jag är galen...

btw. JAG BLIR GALEN PÅ TANGENTBORDET!! den har ingen "spola-framåt-knapp" och det är nog den "tangent" jagtrycker på mest. detta funkar ju helt enkelt inte. Får fråga ifall pappa kan gå med på att byta med mig. Han har en perfekt framåtspolarknapp och använder den inte ens. Galet.

come on and get your kicks, cause you don't need the money

publicerat 2010-09-13 klockan 18:46:02


Mitt "nya" tangentbort från Packard Bell, som följde med då jag köpte min nuvarande dator. || Mitt gamla tangentbord som kom med min förra Acerdator. May you rest in peace.

Oj jösses vilken dag! Det var evigheter sen jag fick någonting gjort, och idag kom allt på en gång käns det som! Inte nog med att jag fått byta ut tangentbordet, utan vi hade tvätt dessutom, så jag passade på att städa mitt rum också.. Det gick ju sådär med tanke på att jag hatar att städa. Känns helt meningslöst lixsom! Det blir ju lika skitigt två dagar senare i vilket fall som. Hur mycket jag än tänker "denna gången ska jag hålla det rent i en vecka i alla fall". It just won't happen. Så fuckit. Jo, jag hann göra lite skolarbete också. Jag och Maja bestämde oss för att ta tag i vårat skol-liv och satte igång med samhällsarbetet! Först planerade vi några smarta frågor om energin och sjukvården, sen bad vi Ann komma på några bättre . Sen vandrade vi ner till stan. Den värsta halvtimmen av mitt liv. Jag överlät allt pratande till Maja så satt jag och antecknade istället. Jävligt svårt detdär att bry sig om saker man helt enkelt inte bryr sig om, så jag fick verkligen kämpa för att tankarna inte skulle vandra iväg till något mer intressant, som t.ex. om allt navel-ludd verkligen är blått och sånt.
Efter dessa hemskheter så fick jag äntligen se mitt efterlängtade True Bloodavsnitt! Ska inte avslöja något, men tänker bara säga att fy fan vilket bra avsnitt! Loving it <3 Det var nog allt jag hade att säga, folks. Borde nog sluta skriva dessa extremt långa inläggen. De tar ju upp gigantiska utrymmen av bloggen, och är relativt ointressant (daah, det handlar ju om mitt liiv) så jag måste bättra mig innan ni läsare överger mig ;) Nä nu jävflar ska jag ta och städa! Lite.

i don't believe you when you säy don't come round here no more

publicerat 2010-09-13 klockan 14:37:30

j'g h'r fortf'r'nde fel på mitt t'ngentbord, och det v'r så jävl' jobbigt 'tt klistr' in a'n över 'llt så ni får lev' med en m'ss' '''''''''''''''' över 'llt hehe. Nee, måste hitt' ett nytt t'ngentbord. vi h'r säkert något här hemm'. Skriver mer när j'g h'r hitt't det, för dett' k'n ju kn'pp'st v'r' läsb'rt? J'g är ledsen för dett', men vi hörs om en stund istället ♥

how wonderful life is when you're in the world

publicerat 2010-09-13 klockan 07:49:47


bild från i sommras


För det först råkade jag spill kaffe över tangentbordet så att bokstaven a inte fungerr att trycka på, så ni får ursäkta om den saknas någonstans, men jag tror inte att den gör det för jag har suttit och "klistrat" in dem där de ska vara.. För det andra är jag jävligt glad att jag har ann som lärare :) Satt här och var extremt bitter över att vara tvungen att cykla till skolan i detta pissväder, och sen får jag panik eftersom jag kom ihåg att vi ska laborera idag och jag har ingen aning om hur man ska göra. Får helt enkelt koll på vad alla andra gör och härma dem :P Men det härliga med ann var att hon hade lagt ut denna information på itsan och där stod det även att vi inte börjar förrän halv nio vilket innebär att chansen att jag kan unvika regnet blivit liiite liiite större (mohaha) Nä nu måste jag fixa iordning mig. Vi hörs senare, x

men Eva, Eva. EVA, EVA, du måste börja leva!

publicerat 2010-09-12 klockan 21:41:19


man dör ju lite av hur jävla snygga byxor hon har. Kroppen inom dem är inte helt fel hellur.
Det slarviga håret och rött läppstift är ju bara som pricken över i'et. Älskar det helt enkelt!
Hittade bilden på http://vodkadewdrops.tumblr.com tror jag, men kan för mitt liv inte hitta källan.
Är bombsäker på att hon har en lookbook. Problemet är att 1000000 andra människor i världen också har det.
..men jag är inte bitter..

Eftersom vi stressade iväg från farmor och farfar så hann jag inte få med mig bilderna, så de är fast i farmors dator tyvärr. Min syster ska försöka skicka dem när hon ska dit senare i veckan, men med tanke på att farmor och farfars internet förmodligen inte har bredband, eller bara extremt segt internet så kommer det inte fungera att skicka dem :( Jag ska dit om en månad och äta gås (Mårten Gås, en skånsk tradition) så jag får väl ta med ett usb-minne dit då, för ni ska få se så otroligt vacker jag var (ironi). Nu ska jag sova och se om jag får tillåtelse av min mage att sova hela natten. Har vaknat mitt i natten, två nätter i rad av att jag har haft så jävla ont i magen. Enda botet = fosterställning. Ser helt mobbat ut. Men ni i klassen som läser detta kan då förstå, och kanske inte mobba mig om ni ser mig imitera en igelkott :) I säng med er nu!
Vi hörs ju imorn :) puss<3

I am a mountain, I am a tall tree

publicerat 2010-09-12 klockan 16:07:08


random bild från pappas mobil :P i kolonistugans trädgård, min mamma och syster!

har ätit tusen köttbullar hemma hos farmor nu! Är så tjock att jag kan rulla hem till växjö nu. Haha, men jag väljer ändå bilen som rullar hemåt om sådär två timmar. Sitter ute under taket på terassen till kolonistugan, det regnar och är bara allmänt mysigt som bara malmö kan vara. Vi hörs när jag kommit hem :)<3

all i ever knew, only you

publicerat 2010-09-12 klockan 07:19:37

nu försvinner jag neråt till malmö! Vi hörs ikväll :) puss♥

Morning just another day, happy people pass my way

publicerat 2010-09-11 klockan 20:53:06


ph1: sötaste mamma och pappa. Det "slitna" brevid skafferidörren är vad som är kvar efter hundens desperata
försök att bryta sig in till maten ...
ph2: Jag, Lykke (flickvän till bror inte min (riktiga) syster) och Staffan. Vackrast!
ph3: mat

haft världens myskväll med familjen! ♥ massa ost till förrätt, kyckling och potatiskaka(?) till huvudrätt och gryymt god chokladglass till efterrätt till efterrätt som Lykke bjöd på! Mysfaktorn var uppe vid taket :) Nu ska jag bara försöka övertala dem att kvällens film ska bli Jarhead som går på sexan, hehe.

give them a sence of pride, to make it easier

publicerat 2010-09-11 klockan 17:19:20


Bild från vintras


Bild tagen igår.
Aningen finare va? ;)

har den ej tre kanter, så är det ej min hatt

publicerat 2010-09-11 klockan 11:01:01


there goes my only possession, there goes my everything

publicerat 2010-09-11 klockan 10:08:36




startar upp dagen med kaffe och lite skön musik från Jackson 5! Har laddat upp med två bra filmer framför mig, Be Cool och the Spirit. Vi skulle ha åkt till Malmö idag, men det verkar som att vi åker jättetidigt imorgon bitti istället för att slippa krafset om vart vi ska sova, då min syster tagit över mina föräldrars sovplats nere i Malmö ^^ Och som jag lovade igår, bilderna ska läggas upp. Om en aldeles liten stund ;) Vill se en film först :D puss♥

finner jag inte vägen skapar jag min egen

publicerat 2010-09-10 klockan 21:00:36


På fredagskvällen har Lisa TVÅ män mellan benen!

Har ont i huvudet och är bitter eftersom jag missade IDOL :( Jag lägger upp bilderna imorn istället, jag LOVAR! ♥

so needless to say, I'm odds and end but that's stumbling away

publicerat 2010-09-10 klockan 13:54:26


en bild från dagen ! Jag och Erik från team Sexy Bitches. Vi kanske inte vann frågesporten, men vi var lätt sexigast! :D

Ska fika med Gustav nu. Eller fika och fika, vet inte om jag orkar med mer fika idag. Men en kopp kaffe orkar jag alltid! :))) Lägger ut fler bilder sen. Kanske. Om jag orkar, och om ni vill? ;)

if you're happy and you know it

publicerat 2010-09-10 klockan 07:59:27

akut panikstressad! nu sticker jag!! puss

I know people will try to define something so real

publicerat 2010-09-09 klockan 22:59:34


Nu ska jag lägga mig! Lite besviken på Idol som inte erbjöd något mer intressant än den goa killen som skrek på Juryn
(fast på skoj då). "HÅLL KÄFTEN!! Nu är det JAG som ska gå vidare" och sen den dögoa dansen på det! haha Den glada bilden är till alla underbara vänner jag har. Älskar er ♥ Sov så gott mina små änglar! Puss!

no more gas in the rig, can't even get it started

publicerat 2010-09-09 klockan 20:20:45



eftermiddagen/kvällen i foton :) Ska springa och ta ut pajen ur ugnen nu, sen sätta mig och njuta av resten av IDOL! :D:D puss på det va!? ♥

i give you all that i have, but you don't see

publicerat 2010-09-09 klockan 16:33:40


vad jag egentligen hade tänkt ha på mig idag. det blev absolut inte så.

De är egentligen få saker som jag värdesätter här i livet. Typ att ge och ta kärlek: mycket viktigt. Att inte ljuga eller sno andras saker och också en viktig grej. Under veckan så snoddes vår kortlek ifrån vår klass. Denna har nu varit väldigt saknad, så igår bestämde jag mig för att skriva ett argt mejl till alla elever och personal på skolan angående hur fel det var att sno andras grejer. Som svar får jag följande:

Lisa Blomqvist, vi beslagtog kortleken då den låg och skräpade där vi inte fann det passande. Den går att hämta ut efter beskrivning samt en straffavgift för vårt arbete på 19kr. Alltså kan ni lika väl gå 100m till claes ohlsson och köpa en ny.

Detta skrevs då av Klara Tiblin, en person som tydligen har enormt behov av att sätta sig ovan alla andra. För det första, har hon gått och blivit ordningsvakt/sopgubbe som går runt och tar grejer som ligger och "skräpar"? Ska hon börja plocka upp pappersbitar och tuggummin från korridorerna också?
Söta björn frågade henne sedan om hon verkligen har tagit den, och det visade sig att nej, det hade hon inte. Hon hade bara skrivit mejlet till alla på hela skolan för att förlöjliga mig. Mycket moget. Jag förstår inte grejen bara. Det är inte kortleken som var det viktiga för mig, utan jag är bara så jävla trött på folk som stjäl sådana enkla saker som en 19-kronors kortlek. Om Klara sen vill ta och dissa mig så får hon väl göra det, det kunde jag inte brytt mig mindre om. Får det henne och hennes självförtroende bättre så varsågod.

but i know that you're so confused and afraid

publicerat 2010-09-09 klockan 08:50:14



morgonlåt. Jävligt skön! || jag ser helt plågad ut!?

Black Rebel Motorcycle Club - Howl


bara sitter och njuter av mitt underbara kaffe. Vaknade av mig själv i morse. Jävligt tur det eftersom mamma kom inklumpandes fem minuter senare och letade efter hårfönen. Jag hade inte varit på någon vidare glatt humör ifall hon hade väckt mig. Men än så länge är allt frid och fröj. Humöret på topp och kaffet är gott
(hade tänkt att topp och gott skulle rimma, men det gjorde det inte, sorry guys!)

blogg-exklusiv!

publicerat 2010-09-08 klockan 21:46:11



Haha!  Titta i bilden längst upp till höger! Tog en stund innan jag märkte söta björn där i bakgrunden ^^ Jag var tvungen att klippa bort Emma och Måns eftersom de var totalt omedvetna om att det fanns en Lisa med kamera i handen. hehe.  Och ni läsare borde känna er hedrade, som är först med att få se den bilden. Lägger väl ut den bland resten av bilderna på FB imorn. Eller nästa vecka. Björn blir nog jätteledsen om jag inte lägger ut bilden hihi 8-) Är supertrött efter denna extremt utmattande dag.

Och ni, jag vet inte hur jag lyckades, men jag fastnade inte alls på kameralinsen!? Så det blir en total överraskning för både er och mig själv att få se hur jag ser ut när fotona dimper ner i brevlådan :) lovar att visa er alltihopa♥ Nu Ska jag i alla fall sova. Körskola imorn klockan 11.15, måste se till att ha vaknat tills dess :P Godnatt!

ps. Min nya favorit i Idol 2010 är Olle! Båtsnubben. GRYMT grym snubbkille :) ds

om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder

publicerat 2010-09-08 klockan 10:11:38


Laleh - Bjurö Klubb

bara för att den passar mig just idag♥

Bollen måste dö

publicerat 2010-09-08 klockan 08:02:09



oj, ursäkta den extremt ofräsha bilden.. Borde verkligen ta och tvätta den spegeln nu hehhe..
redo för fotograferingen nu i alla fall.. Ska ha på mig förkläde över detta. vackert.. NOT
BH (utan byglar) från Bikbok || Shorts från Lee || Tunika från Bikbok || HM-leoskor.

and i say hey, what's going on?

publicerat 2010-09-07 klockan 22:03:32


funderar på att fet-dissa fotograferingen imorn.
Jag har ingen lust att visa att vi är naturare genom att vara töntig. Jag tänker klä ut mig till en pinuppa och stå mitt
i bilden, skriva en egen liten textruta där det står "VARFÖR? Jo för att jag inte ville vara naturare så blev jag det ändå ;PPPPpppPPppPpP"

btw. fotograferingen är klockan 8.30 vilket fetpajjar mina planer. Varför blir ingenting som jag vill?? Hatar mitt liv.
Ska bli emo.



Jag skippar härliga LOOOOVIIING YOOOUUUU och kör på denna istället.


you can see my heart beating

publicerat 2010-09-07 klockan 19:37:35



Fyfaaan vad jag ska se idol alltså! 23 minuter kvar sen KÖR VI!
jag fällde en tår när hon sjöng detdär sista, skojjar inte. Så känslig är jag :|
TRO FAN ATT HON SKA VIDARE :O nä nu dör jag snart. måste poppa popcorn.
IDOL is BACK♥

there is nothing left to prove after all we've been trough

publicerat 2010-09-07 klockan 19:17:30


morgondagens väder. can i get a hallelujah? Jag ska ligga på balkongen hela dagen imorn. Eller fram tills tolv och efter klockan halv tre. Det verkar ju ändå vara molnigt då, så det gör mig inte ett skit! Har saknat solen som in i bajshelvete, ska bli grymt skönt att bara få sitta och njuta :) Får väl ta mig ut till baksidan av huset om Lykke och Staffan sover och blockerar min väg till balkongen.. Tänk vad skönt. Sitta mitt i gräset i solen, med Sally och en kupp kaffe. Fan vad härligt.
Det är livet det!






Minnie Riperton- Loving you

snodde låten direkt från signes underbara blogg. Varför? För att den är underbar och passar perfekt in i mitt inlägg :)) Ska lyssna på den imorn bara för det *elakt skratt samt galen blick*


btw, OM du inte kan se den gröna linjen ovanför "Minnie Riperton - Loving you" utan bara ser lite grått flum: Håll nere Ctrl-knappen samtidigt som du trycker på 0 (Siffran Noll, inte bokstaven o) Då ställer du in "zoomen" på fönstret till 100%, och allt ser ut som det ska ! puss

I like it when you move it like herr

publicerat 2010-09-07 klockan 17:32:52



ledsen att jag inte skrivit något idag! därför blir det ett superinlägg här och nu med tusen bilder på vad jag har inhandlat idag. love y'all, you knoww♥ Allt förutom legginsen är inhandlade idag! Shit vad min plånbok tar stryk. Jag måste sluta handla på kortet :( (svordom) Favoriten är absolut leobodyn. Den är från HM. My looove♥

I just got to tell you goodbye. Goodbye.

publicerat 2010-09-06 klockan 20:59:02



Jag levde bra i min ovisshet tills du kom och påminde mig. Du fick upp min förväntan, mina förhoppningar, bara för att se dem krossas mitt framför mina ögon igen. Jag pratar det faktum att True Blood inte kommer ut förräns om ännu en vecka. Jävla skit. Hade inte en tanke på att tb borde ha publicerats igår, och sen så påminde Maya mig om det, och nu lever jag i misär. Vad fan. På grund av att det är säsongsavslutning så kommer inte det sista avsnittet förrän nästa söndag. DÖDA MIG!? -right? Bröl. Bilden är från vintras. Jag gillar den fortfarande :) Nu ska jag sova. Ska vara vid körskolan klockan sju imorgon. SSJJUU. Kommer ju vara dödstrött!! Men sånt får man väl tåla helt enkelt. 7-14 ska skiten hålla på. Jag tänker bara.. Varför kunde man inte satt tiden 8-15? eller 9-16? Sju är faktiskt jääävligt tidigt om man frågar mig! Men som sagt. Måste sova. Borde ni också göra. Klockan är nio, det är läggdax! Sov så gott♥

all i know is i'm lost without you, i'm not gonna lie

publicerat 2010-09-06 klockan 16:53:55



Okej. Ny förälskelse//besatthet på gång. Han är ju bara så JÄVLA snygg!♥ Som den lilla stalker jag är så fick jag till min gigantiska besvikelse reda på att han är tillsammans med en tant som heter Sam Taylor-Wood. Och när jag säger tant så menar jag TANT. Hon är 23 år äldre än min Aaron! :( inte okej. Han är 20, hon är 43. De fick dessutom ett barn i July. Vem fan vill ha sex med en 43åring? Bläh! uschusch u s c h. Aja, whattodo, what to do. Jag avslutar nog min förälskelse här. Nu. Men snygg är han..

för en minut sen var du min

publicerat 2010-09-06 klockan 15:19:45



jag har varit kär i dessa skor sen min senaste resa till Malmö, har nästan inte kunnat släppa dem ur tankarna, förrän idag. Jag tror att jag kan släppa det. Antingen är det min avund som talar, eller så ser hennes fötter svullna ut i skorna. kolla på den stora bilden. Annars ser hon totalt fabolous och man känner att något dör inombords för att man så gärna vill ha skorna. Så titta på den stora bilden för fan. Bilder från IDAs blogg. här hittar du dit.

It may seem like a crush, but it doesn't meen that i'm serious.

publicerat 2010-09-06 klockan 15:00:53


Robbie: You know, I wrote a song about you.
Georgia: Really?
Robbie: It's called bitch in a uniform.

Fan vad jag hatar sådanahär filmer. Där den konstiga, lite fula flickan får den grymt snygga sexiga (och overkligt snälla, för snyggingar är aldrig sådär snälla) killen som är waaaay out of her league lixom. Javisst, jättegullig historia, men det skulle ju aldrig hända i verkligheten. I verkliga livet så skulle antingen sexbomben blivit tillsammans med den blonda sexiga bruden med stora tuttar som är bitchig, eller med den söta men också snälla tösen. Aldrig den fula ankungen. Tycker inte att man ska lura i ungdomar att man kan få Aaron Johnson att bli kär i en genom att vara konstig och klä ut sig till en oliv. IT JUST WONT HAPPEN. Men drömma får man göra. Ska titta på Kick-ass och låta fantasin flöda :) Män i trikåer is tha shit! grrrrw♥

kommer du ihåg? var det igår?

publicerat 2010-09-06 klockan 14:20:01



två bilder. typ vad jag hade på mig idag.
har inte kameran och orkar inte kämpa med mobilen för att ta något någerlunda intesåhemskt kort :P
linne/klänning från monki, leggins från bikbok, skor från scorett

peanut butter cookie dough sket ju sig eftersom man inte får ha något med jordnötter med sig in i skolan.. :'( funderar ärligt talat på att panta en massa burkar för att ha råd med en riktig b&j. men har ingen lust för det nu. Jag lyckades ärligt talat tappa suget. Sitter istället nu och sippar på en kopp kaffe. Hittade något ätbart i skafferiet för en gångs skull! Kommer ni ihåg START ? Supersöta müslin med extra socker typ? Den med jordgubbar och yoghurtklumpar i. SUPERGOD! <3 Smakar som .. vet inte vad. Typ samma "yoghurts-bitar" som finns i hyllan för naturgodis. smaskens. Säkert inte det minsta nyttigt. Whatever. Ikväll ska jag sätta mig och läsa igenom de sex böcker jag har kvar om hälsa, kost och träning. Snacka om att jag kommer ha kul! :'D är "ledig" imorn då jag ska köra på halkbana, vilket innebär att jag har fyra timmars ämnen att läsa vid sidan av. Fan vad kul det är att vara tillbaka i skolan! -.-

they call it puppylove, i guess they'll never know

publicerat 2010-09-05 klockan 19:13:57


BAAAAAAAAHAHAHA! X')

(lyssna på bohemian rhapsody ifall du inte tycker att detta är kul.)



jag är jätteuttråkad. Finns ingenting att göra. Tittar bara runt på en massa tumblr, och man kan tydligen tröttna på det också. Hade tänkt gå och köpa b&j cookiedough, men märkte att jag inte har råd. Så jävla bittert. måste skaffa pengar. nu på en gång. Eller så tigger jag pengar av mamma och pappa och säger att det är jätteviktigt. humm. glass kan faktiskt vänta tills imorn. om jag hinner få pengar tills dess. det är ett jävla stort mysterium alltihopa. Ett glassmysterium. "Jakten på de försvunna glasspengarna". Har tolv enkronor, två femmor och några femtioöringar. Räcker i alla fall till en peanut butter cookie dough. Nästan rätt glass ju. Men jag tar den imorgon. Har en rast på förmiddagen. En nybliven glassrast. Därmed slutar jag skriva. Vi hörs imorn på glassrasten. Kanske tillochmed skriver innan det, men jag lovar inget! ;)

Johnny var Evas hjärtas låga, han var solen när det dagas

publicerat 2010-09-05 klockan 16:17:10


Elin Enghed

Dagens borde:
städat rummet
Dagens frisyr: typ fettigt knullrufsliknande med balsam
Dagens klädsel: mjukis-shors, grå kofta
Dagens planer: att dega
Dagens materiella vill ha: transperant svart skjorta
Dagens längtan: morgondagen
Dagens fundering: varför finns vi?
Dagens beroende: honing
Dagens tråkigaste:
Dagens personer: Elin Enghed och mamma
Dagens roliga: inkentingen har varit ruligt hittils
Dagens låt: bortsett från WoC, Hej det är Nick, klick

the wind of change blows straight into the face of time

publicerat 2010-09-05 klockan 12:41:11


the Scorpions - Wind Of Change

vet inte om jag publicerat denna låt innan, men det gör fan inget om jag har det. Fy fan vad bra den är. Det är min höstlåt. Den kommer fram varje höst, och har gjort det de senaste tre åren. Det var Staffan som först spelade upp den. Jag tror det var i åttan/nian eftersom jag fortfarande var tillsammans med Kalle då :P När jag inte kunde somna i ettan så låg jag och lyssnade på denna om och om igen, tills jag somnade, så jag måste ha ha hört den minst tusen gånger och har fortfarande inte tröttnat. Det måste ju innebära något? Världens bästa låt kanske? Fast enligt mig så finns det sådär tusen låtar som är världens bästa hehe. Men se till att lyssna på denna nu. Annars då jävlar! :) puss

cause you keep me coming back for more

publicerat 2010-09-05 klockan 11:50:04




frukost och kaffe ute i solskenet som balkongen hade att erbjuda. Totalt aldeles underbar. Inget annat än tystnad, och att låta solen värma upp min hud. Älskar solen :)
btw, kolla in hur mörkt mitt hår är på andra bilden! amazing. gillar't. Börjar känna mig lite friskare. Fast jag hostar upp slem, vilket är mindre trevligt. Vet inte varför jag jämt känner att jag vill dela med mig av alla snuskheter jag är med om om dagarna. men så är det. slemslemslem. Vet inte vad jag ska göra av dagarna. Funderar på att bara lägga mig i sängen igen. Fast jag vill ju samtidigt vara ute i solen. Kanske ska lägga mig i solskenet någon stans? Får se hur det blir helt enkelt. mors allihopa! ♥

i heard he sang a good song i heard i he had a style

publicerat 2010-09-04 klockan 20:59:23



hittade precis en lista från en tumlr, och förutom den näst sista punkten, så prickade den in mig på pricken! (pricka in på pricken??? vad säger jag? -.-) här publicerar jag den.

The best things in life.

1. Accidentally overhearing someone say something nice about you.

2. Waking up and realizing you still have a few hours left to sleep.

3. First kisses.

4. Making new friends and spending time with the old ones.

5. Singing in the bathroom.

6. Sweet dreams.

7. Hot chocolate.

8. Making brownies and cookies.

9. Holding hands with someone you care about.

10. The butterflies you get when you receive a text message from that special person.

11. Watching a sunset.

12. Sleeping in.

13. Taking long, hot showers.

14. Starbucks.

15. Knowing that somebody misses you.

butterfliesinhurricanes


i'm feeling rough, i'm feeling raw

publicerat 2010-09-04 klockan 20:42:07


jag DÖR så coola skor! Ser grymt obekväma och är förmodligen inte värda de tusentalskronor de kostar, men ack, så coolt. Maison Martin Margiela. Via.

you take away the biggest part of me

publicerat 2010-09-04 klockan 20:36:19


räddaren i nöden. Jag SKA bli frisk tills måndag!


Nysningarna har övergått till hosta, vilket är skönt eftersom det inte sprutar ut 10 liter saliv/snor varje gång.. Har lite mer än fyra timmar kvar av Starwarsfilmerna. De som gjordes på 70-talet är så jädra bra gjorda för sin tid! Helt förstummad! Och jag måste säga att Yoda var mycket sötare i de första filmerna :) Men jag förstår fortfarande inte varför man gjorde filmerna i helt omvänd ordning. Nu har jag vänt rätt på det hela, och faktiskt fattat att Anakin Skywalker blir Darth Vader. Innan så trodde jag att Anakin blev Luke Skywalker, och var lixom helt lost. Men jag tog mig ut ur dimman nu kan man säga :D Ska se färdigt på detta nu! Lär bli klar om sex koppar thé, eller strax efter tolvtiden. So long sackers


and i still hold your hand in mine when i'm asleep

publicerat 2010-09-04 klockan 18:09:29


dagens låt. gammal låt som nog alla känner igen. fan vad vacker den är ändå. Älskade nästan allt han gjorde, men kommer ihåg hur jävla uttjatad James Blunt blev och hur mycket jag hatade alla hans låtar för att man tröttnat så hårt på dem. Fan ta radion asså. men här är den! Man får lyssna på den i smyg så att inte alla börjar lyssna på den igen så att den blir uttjatad igen ^^ !

James Blunt - Goodbye My Lover

(spotifylänkar)
wisemen goodbye my lover same mistake you're beautiful

det är lätt att man drar en vals, en massa tomt.

publicerat 2010-09-04 klockan 17:26:45


31 utländska bloggar
14 stora svenska bloggar
5 bloggar från vänner
9 tumblr

Man kan säga att jag är bloggberoende eller något .

||det är helt jävla omöjligt att tycka om varenda förbannade människa på denna planet. ds||

Obamakaynasha

publicerat 2010-09-04 klockan 16:33:21




haha! Vilket vackert ghettonamn jag fick! Obamakaynasha
vad heter ni? ;)

jag gav aldrig upp dig när du försvann

publicerat 2010-09-04 klockan 10:35:54


random bild: fashiontoast via.

Sova med fönstret öppet är antingen det bästa man kan göra, eller det sämsta. Jag vaknade upp i ett iskallt rum, men jag var varm under mina tre täcken! Nu ska jag fortsätta mitt starwars-matiné :) (har 10 timmar kvar!) förlåt om jag är så tråkig. Får se om jag hittar något intressantare att skriva under dagen. Darth Vader ropar, måste sticka! puuuss

Varje gång blir som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändras, men du står kvar. Allt var svävande men nu ser jag klart.

publicerat 2010-09-03 klockan 20:40:34

det finns ett samspel i naturen.
den handlar om att mötas i mitten.
att kunna läsa varandras signaler.
att hitta rätta ord eller rätt tystnad.
om att veta om, och hur man ska hålla handen.
att våga satsa för att få det man vill ha.
man kanske inte alltid kan hitta rätt.
man kanske inte alltid läser rätt signaler.
man kanske inte alltid sänder ut rätt signaler.
det finns ett samspel i naturen.
den kallas kärlek.

came without a warning so i had to shoot him dead

publicerat 2010-09-03 klockan 20:37:44


Vinge-ringen kom idag, den blå för någon dag sen (igår eller förrgår) teen får ni se någon annan gång!

Är egentligen på världens sämsta humör, så jag ska inte skriva något deprimerande. Vet ni vad jag gjorde tidigare idag?? Anmälde mig till FRILUFTSLIV! En kurs/ett ämne i skolan. Förstör fredagseftermiddagen totalt, men jag bryr mig ärligt talat inte det minsta. Vi ska rida islandshästar, klättra på väggar, simma i overaller, och bäst av allt: Åka till Sälen i Januari!♥ Så jävla underbart! En timma i veckan där jag bara kan glömma resten av världen och umgåsa lite med kanske de bästa människorna från klassen! Sååå jädra sköj :D Det var väl det jag ville berätta.. Nu ska jag se färdigt på Rookie blue, innan jag ser på Star Wars. Har hela serien hemma just nu, så jag ska bara glo på det i ett halvt dygn. Lite mer än 12 timmar sträcker den sig. Förhoppningsvis så hinner jag bli frisk ganska snart så att jag orkar resa mig ur sängen. Annars tänker jag bli sängbunden hela helgen! Vi hörs helt enkelt när vi hörs! :-)

Yours, until the rivers all run dry

publicerat 2010-09-03 klockan 17:46:40


Jag är så lycklig! riktig shopaholic är vad jag blivit! En tisha och lite smycken har kommit hem den senaste tiden, en ring kom idag! Jag är grymt nöjd med den, och jag har en till på väg, dock inte från samma affär :P Nästa lär komma under nästa vecka, men då lär jag väl också ha glömt att jag beställde den och bli extra glad! haha

Måste åka iväg till huset nu. Det serveras maaat! åååh !! måste berätta om vad jag gjorde idag också. Kanske inte alls är så kul/intressant som jag får det att låta nu, men jag måste i alla fall berätta det! Men det blir senare, nu ska det bli grillad fläskfilé (hör jag ett hallelujah?? :D) hörs sen! <3

each day is a gift and not a given right

publicerat 2010-09-03 klockan 07:26:44


Gammal bild, men den passar in så bra över hur jag känner mig! (grymt hemsk bild dessutom)

Det var ruskigt skönt att få sova ut en stund! Jag är fortfarande trött, fortfarande sjuk, men jag har i alla fall sovit gott i natt! Ska klä på mig och fixa mig, så kanske jag inte ser så sjuk ut längre.. eller man kan ju hoppas på det i alla fall. Det händer inget ikväll. Har för mig att jag sa något till Maria att jag skulle ut, men jag orkar verkligen inte. Hatar att vara sjuk, men denna helgen ska jag faktiskt bara vila ut mig så att jag kan komma till skolan på måndag -frisk!

I'm out of control, so let me go

publicerat 2010-09-02 klockan 20:32:57



jag är så jävla sjuk, mår pyton just nu. Ska sova innan jag somnar per automatik ^^
vi hörs imorgon, och jag är förhoppningsvis aningen piggare då! hejsvejs

brush my teeth with a bottle of Jack

publicerat 2010-09-02 klockan 18:44:44


Jim Carrey ifrån filmen Once Bitten. via.

Ååh! Dagen var faktiskt riktigt skön i skolan idag! Blev i stort sätt färdig med historiauppgiften, och kunde sitta och njuta av resten av dagen! Kom sen hem och gjorde pannkakor som tillslut blev riktigt lyckade, vilket faktiskt är något väldigt stort i min värld. Salt och smör gör tydligen susen alltså! ^^ Ska nu se på filmen Once Bitten. En vampyrfilm från 1985 med Jim Carrey, har aldrig sett den förut. Trots den sköna dagen ska jag bara krypa ner i sängen och titta på film tills jag somnar. Är jättetrött! tjenix

no matter how many beath you took you still couldn't breath

publicerat 2010-09-02 klockan 12:20:42


mitt skåp just nu. skolböcker? ja de finns nog där inne någonstans, först och främst måste ju vattenkokaren och neskaffet prioriteras!!

Grymt skönt med sovmorgon! Även om jag inte sov på den så är det ändå så himla härligt att slippa stressen och den äckliga morgonkylan! Nu skiner solen och jag mår som en lärka (eller något) och är faktiskt helt och hållet redo för skolan! puss

-miniinlägg-

publicerat 2010-09-02 klockan 06:47:06

Baaajs. Hade glömt att jag hade körskola idag -.- Men det är ju bara att tuta och köra antar jag? Kul att köra klockan 7-8 då det är rusningstrafik! mums<3.. Jag är nog mer sjuk idag än vad jag varit på hela veckan. Och skabbig. orkar inte dusha klockan 5.40 för att hinna allt, så jag duschar när jag kommer hem istället. Raimo får ha överséende.
+ jag har fått grymt ont i ryggen på grund av mina nysningar som sker en gång var 20:e minut ! :| funderar nästan på att sjukskriva mig. Men jag tänker klara av denna vecka i alla fall. Vila ut mig i helgen, sen sjukskriva mig på måndag ifall jag verkligen inte blivit bättre.

jag har en skamlig idé, du kan väl följa med?

publicerat 2010-09-01 klockan 20:55:24



det var inte lite pizza vi åt idag! Eller snarare köpte, eftersom nästan hälften blev över! haha

nee, nu får det bannimig vara slut på inlägg här tills imorn! Har så mycket att skriva, men inget som spelar någon roll egentligen! ^^ Men jag skriver mer imorn, får väl umgåsa lite med min älskade familj kanske... Åh!! Jag bjuder dem på the. då blir de nog glada:)

jag ska slåss i dina kvarter!

publicerat 2010-09-01 klockan 20:54:41


huset (fram ifrån) i april


Huset (framifrån) idag



köksingången i April


husets köksingång idag

Den största skillnaden är sjävklart på framsidan där de tidigare ägarna målat med plastfärg som lossnat. Målarna har inte målat framsidan än, tror att det sker imorgon. Jag är grymt nöjd med färgerna, tyckte att orginalet var så himla sött! :)

There's a calm surrender, to the rush of day

publicerat 2010-09-01 klockan 19:33:25


new shoees!

här är skorna som jag köpte! Grymt snygga, nästan snyggare än vad jag kom ihåg att de var efter att jag prövat dem inne i scorett för ett halvår sen :) dock liite små i storleken. 37or brukar vara för stora, 36or brukar vara för små. Detta var som sagt 37, och de var nästan lite för små. ¨/ men de var så gudomligt snygga att jag inte tänker sälja dem ..än^^ Men de var faktiskt så gott som oanvända! De var väl mindre för henne än för mig antar jag:) ←elakt flin

glömde tydligen att publicera detta tidigare, ledsen för det ! det kommer nu iställe ;D

Dont you want me baby?

publicerat 2010-09-01 klockan 12:23:20



har cyklat iväg och hämtat skorna! När jag kom hem upptäckte jag att jag även fått min lilla beställning från julia berg:D öppnar paketen när jag kommit hem sen :) nu ska jag göra ett kollage om mitt liv.. Skoj skoj :)

you're the voice try and understand it, make a noice.

publicerat 2010-09-01 klockan 11:09:46


grymt fint örhänge från JC. 40 spänn för 3 par!
Den gröna fjädern köptes på indiska för någon vecka sen.

Ska cykla iväg till Handlarn nu, och sen till skolan. Får se om jag ens hinner hem och lämna paketet emellanåt ^^ fult att komma till skolan med fler skor än vad jag redan har där lixom.. (ett par på mig, ett extra i skåpet)..

så dum som jag är kan jag inte förstå hur jag ska bära mig åt, för allt blir fel

publicerat 2010-09-01 klockan 09:49:12


vill inte ta en bild på lilla skabblisa så det fick bli världens godaste dryck istället :))

Har fortfarande inte hämtat ut mina skor från Handlarn, så jag SKA göra det nu. Men måste dricka upp mitt kaffe först ! Sen jääävlar!! Okej, kanske inte jävlar, för jag har blivit förskyld och orkar inte direkt utstråla en massa power just nu. Halsonten gick över efter 5 koppar honungste med mentolsmak. Nu är mina största problem inget annat än enorma nysattacker och två liter näs-sekret som vill ta sig ut.. samtidigt ...

För mina kära klasskompisar: Jag har en glad nyhet åt er!!!
hoppas ni blir glada.. det är inte mycket, men guld värt♥

RSS 2.0